Instalirao...skinuo steam....znam da tako treba...zato sto pikam neki put iz igraone..a kuci mi nece...samo mi izbaci da nema servera...sve sam pokusao i campaning..i survival i na svakom..isto :P :(>????????
Kao sto ti je Dexter reko to je preko steama. Za sad nisam video/cuo da L4D2 moze preko neta for dz. Ako igras to bas dosta, a nije ti mnogo 20e onda kupi preko steama i uzivaj. _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
U principu moze preko neta za dz, Pop je dao fin link, imas i na epcgaming-u tutorijale, igrao sam par puta sa dva ortaka izlecenu verziju, ali je velika petljancija, i potreban je tunngle, razni patchevi i ping je jako nestabilan, sve u svemu, igras ga, ali znas da to nije to :)
Malo malo pa je na nekim akcijama L4D2, ortak ga je kupio za nekih 5-6-7 eura, lepo ti kaze Aco - kupis i uzivas.
A i sa ovim ces da se zajebavas i po pola sata dok nadjes igru koja ima dobar ping i dobre igrace. Dok na steamu em imas mnogo veci izbor sa kim ces da igrasem nadjes igru za 2 minuta.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.