Uz Sapphire HD6870 dobio sam DiRT 3, ali ne instalacioni cd samo karticu da se ulogujem na: http://www.amd4u.com/dirt3promo/, upisem prilozeni broj. E sada oni mi na email sibnu serial i da skinem Steam i da se kroz igru registrujem: Go to the Games menu to `Activate a Product on Steam` and enter this key. To sam uradio i dobio key. Nisam gejmer, na PC iskljucivo igram shah. Podmladak bi da se malo igra. Gde najlakse da **kupim** igru da bih je instalirao. Od njih nisam dobio link za igru, ili se ja ne snalazim oko toga. Gejmeri pomoc. Hvala
Ako si aktivirao key na steamu pojavice ti se u sekciji Library igrica Dirt3 i mozes da ides ako vec nije sama,Desni klik pa Install i pocece da skida sa interneta celu igru.
...mozes i da skines npr. skidrow ili CLONEDVD i samo instaliras, bez da krekujes, to je isto kao original, iskoristis taj serial sto si dobio i to je to
:: Ako si aktivirao key na steamu pojavice ti se u sekciji Library igrica Dirt3 i mozes da ides ako vec nije sama,Desni klik pa Install i pocece da skida sa interneta celu igru.
Nisam i nemogu da nadjem opciju aktiviranja key-a na steam-u. Poslusacu savet imarkovic-a. Pozdrav
:: Ako si aktivirao key na steamu pojavice ti se u sekciji Library igrica Dirt3 i mozes da ides ako vec nije sama,Desni klik pa Install i pocece da skida sa interneta celu igru.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.