Kupio sam cd...instalirao...i krenem da igram...kad pocne da mi secka...tj zaustavi se slika..cuje se zvuk..letenja(u pitanju je igrica..o avionima)....i tako sstoji slika po 10 sek...ajde..ja pomislio...da ce jednom..kad ono jedno 4..5 puta tako..i ja nemam zivaca...o5.. i o5..ugasim igricu...i o5..sve...stavim na low sve...znachi..mogu igircu na high...ali ae stavim...o5 ! ...nervoza.... Hvala..
Koliko ja znam H.A.W.X je besplatna, jedino drugi deo nije. Da li si instalirao sve komponente, Directx, PhysX itd.?
WOT Nick: Vaske
:: Kupio sam cd...instalirao...i krenem da igram...kad pocne da mi secka...tj zaustavi se slika..cuje se zvuk..letenja(u pitanju je igrica..o avionima)....i tako sstoji slika po 10 sek...ajde..ja pomislio...da ce jednom..kad ono jedno 4..5 puta tako..i ja nemam zivaca...o5.. i o5..ugasim igricu...i o5..sve...stavim na low sve...znachi..mogu igircu na high...ali ae stavim...o5 ! ...nervoza... :: Hvala. ::
Tesko da ces na high sa tom grafom. Imao sam ati 2600xt pre (po performansama skoro ista kao tvoja), i morao sam da spustam detalje da bi bila igriva.
Na kom OS-u igras? Ako je sedmica, mozda je problem u tome sto imas 2 giga, to je minimum za Vistu, a ono sto si rekao lici na pravljenje swap fajla ,mada je deset sekndi malo predugo, mozda ti sam sistemom nesto nije kako treba. Jedino da pozatvaras pozadinske programe i teksture stavis na minimum (Jeste da si vec probao, ali pokusaj kada ti je komp sveze restartovan).
Preskeniraj na meki malware ili tako nesto da budes siguran da nemas nesto sto ti jede memoriju i resurse u pozadini.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.