Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Heroes Of Newerth (postao besplatan)
STRANA 1 OD 1
dz0ni Heroes Of Newerth (postao besplatan) 30.07.2011. 03:04 T37522

status: user
broj poruka: 880

http://www.heroesofnewerth.com/

Tako da ko zeli da igra nek napravi account, samo sto u pocetku nece imati sve heroje, vec samo nekoliko koji su dozvoljeni, morate da skupljate poene da bi ste otkljucavali. Neki slican pristup kao sto je u League of Legends. Ovo je udarac unapred za Dota-u 2 :) koja ce biti predstavljena sledeceg meseca, a beta zvanicna u septembru-oktobru.

Asus P8P67 PRO, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX 2x4GB, Sapphire HD6870, WD 1TB Caviar Blue, Seasonic M12 II 620w.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
f0rever Nice. 30.07.2011. 04:14 #348671

broj poruka: 3821

Athlon 7750 BE X2 3,2GHz/GA-MA780G-UD3H/Kingston 2GB/7300GT/160GB WD+Hitachi 250GB/Codegen 400w 12cm

Nice. I`ll try it. .) For sure!
alrad 30.07.2011. 08:44 #348679

broj poruka: 4829
Jel` za ovo treba imati original igru ili se igra skida besplatno sa sajta posle registracije?

Ili mozda moze sa lecenim originalima? U Sokobanji oni sto su bili.

brutos hvala za info 30.07.2011. 09:28 #348680

broj poruka: 190
pocinjem odmah :)

djokosrb dzabe je sad 30.07.2011. 11:49 #348703

broj poruka: 6875
znaci registrujesh account na sajtu i skinesh instaler sve dzabe,isti system kao na league of legends-u.

Elem,ovo nikako ne moze biti udarac Dota-i 2,pre ce biti da su ljudi svesni sta ih ceka kad izadje Dota 2,jer ovi,za razliku od riot games-a,koji je napravio svoju igru,koja se umnogome razlikuje od dota-e, su samo izskopirali dotu sa drugacijim(modernijim)engine-om i drugacijim nazivima.
ilicstefan Sad su se zajebali svi oni koji su je kupili pre par dana za 10 dolara 30.07.2011. 12:38 #348705

broj poruka: 1577
Bila je akcija da je umesto za 29 kupiš za samo 10 dolara. I taman kada je akcija trebala da se završi, igra postaje besplatna. Inače video sam gameplay i mogu reći da ima najbolju grafiku što se tiče ovog žanra igara. Međutim mnogi se žale da igra i nije baš nešto, da je mnogo kopirala dotu i da često laguje.

Obično ne verujem glasinama, ali nigde nisam čuo ništa dobro za igru, svi je kude.

League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170

djokosrb ja sam video i probao malo 30.07.2011. 13:05 #348710

nzm,grafika mi se mnogo vishe svidja u league of legendsu,hon mi je bio poprilicno nepregledan u malo vecim borbama,a i tu je (vec pominjeno)cop&paste dota-e.
gile23 ... 30.07.2011. 14:23 #348716

broj poruka: 9121
Dota je balanced igra, ali gde je tu balans, kada mozes da igras ti sa 5 heroja, a neko da 100$ i moze da igra sa svim herojima, balans u pm.

Ako prekopiraju da te standalone verzije Dota-e budu kao ona u WC 3 TFT znaci ako ja krenem da igram sad mogu da raspolazem istim stvarima kao onaj ko igra vec 3 godine i onaj ko je dao tipa 100$ na neke gluposti, ali posto svi misle da mogu da profitiraju kroz neki sugavi shop, a ne kroz reklame to je njihov problem.

Trenutno su sve te standalone igre kopija originalne Dote i nikad joj nece prici, mozda Dota 2 nesto promeni posto to pravi zvanican developer Dote za WC 3 TFT u saradnji sa Valve-om, ali ako i on uradi istu stvar kao sto su LOL i HON, onda ce lepo Blizzard da izbaci svoju Dotu sa SC 2 engine-om pa ce da se vidi ko kosi a ko vodu nosi,...

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 30.07.2011. 16:21 #348727

broj poruka: 12794
Inače koga zanima, nedavno je Team Fortress 2 postao free na steamu...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

Stefano HON FREE 30.07.2011. 17:37 #348741

broj poruka: 587
Odma pocinjem da vidim sta to daju...

Intel E3300@3.58 + Hyper TX3 - Asus P5B - Palit 8600GT Sonic+ (670/2000)
Apacer 2x1GB DDR2@950 - Samsung F3 1TB - LC Power 420W - Dell 19* CRT

djokosrb evo i ja kao iskusni dotash 30.07.2011. 21:50 #348793

instalirahz(zbog drugara)hon i mogu da kazem IGRACU ponekad,nije bash sto posto copy paste dota.
dz0ni ... 31.07.2011. 00:46 #348822

Malo gluposti ovde procitah, poenta HoN-a i jeste da se iskopira Dota based mapa, samo sa njihovim engineom, bagovi su dotini, sve je dotino, njihov cilj jeste da daju preradjenu i gotovu igru, sa pravim takmicarskim duhom, plus boljom grafikom, engineom, samim gameplay-om, itd... i naravno dodaju svoje neke inovacije, ubacuju heroje nove, jako su kreativni po tom pitanju, tako da je ovo najbolja dota based igra danas definitivno, barem dok ne izadje Dota2, mada videcemo... nista ne govori da ce biti bolja, nju moze samo ime da vadi. Koristice source engine...a League of Legends su pravili kreatori dote, u cilju da naprave slicnu igru da privuku ljude kao kreatori dote ovo ono, verovali ili ne LoL vise zaradjuje nego HoN, i ako se navodno `ne placa` tj LoL je uvek bila besplatna igra, ali previse freakova kupuje heroje, kupuje pojene itd..a samim tim ima previse ljudi, pa im puca cesto server...najgore od svega je sto vise od pola igraca na EU serervima su noobovi teski, ne mogu da skapiraju igru ni do 30lvl-a...a bude dnevno sigurno prek 400 000 igraca... sve u svemu igra ima neke svoje cari, kao sto su buffovi u igri, mapa je manja, ima travica za sakrivanje:) itd...Ja sam poceo sad da igram HoN, do skoro sam LoL, razlika je velika, al opet je sve to stvar ukusa, po meni je LoL mnogo bebast.

nick na HoN-u, i LoL-u: n1kola17
pa ko hoce nek me add, da opikamo nekad:)

Asus P8P67 PRO, Intel Core i5 2500K, Kingston HyperX 2x4GB, Sapphire HD6870, WD 1TB Caviar Blue, Seasonic M12 II 620w.

djokosrb ono sto i dalje tvrdim 31.07.2011. 00:59 #348824

dota je keva,posle lol je vishe nego dobar,hon kopija kojoj sam dao sansu u dve partije,a onda uzeo chrnosa(dota-void)i video kolko je to neizbalansirano i odma uninstall.

Takodje,tu nema sta da govori,jer o doti 2 nema niti jedan screen,niti video,sacekajmo pa cemo videti.
Meni je dovoljno sto je radi icefrog,ciji engine je totalno nebitno,a valve svakako nije bilo koja firma.
dz0ni ... 31.07.2011. 04:44 #348838

Gresis brate moj, HoN je savrseno izbalansiran, bez greske bukvalno... uradi test pa ces videti i sam. Jedino pasivna sto mu drugacije deluje, stakuje se onako.

Valve je firma koja oce jos jedno parce gamera, kao sto je CS (niko se ne skida sa njega) a niti ce jer je i dan danas neprevazidjena pucacina realno... videli da je DotA najigranija pa se navrzli na nju, hoce oni da budu no.1 kompanija.
Kao i Ubisoft sto se navrzao na Nadeo, pravi TrackMania-u 2, koja izlazi u septembru.

gile23 ... 31.07.2011. 05:49 #348839

Djoko i ja ti igramo dotu od verzije 6.15 tako nesto, s tim sto ovaj igra dnevno po vise sati, ja ponekad sa njim sat dva i obojica savrseno znamo o cemu pricamo.

Lol ne valja jer neki klinac koji veze nema moze da bira 50 heroja a ja 5, on bira najjaceg heroja protiv mog koga ja recimo prvi put vidim i on me pocepa kao zvecku iako ja imam bolji skill, ali on je dao novac sto je i normalna da bude bolji jer se na taj nacin igra finansira, ako to isto urade u Hon-u za nekoga ko nece da igra sa nekom klinarijom koja daje tonu kesa ta igra takodje nece postojati.

Hon kao igra na pro gaming polju je poterana najbolje prvi turnir je organizovao Steelseries sa nagradnim fondom od 40 000 $ sto je bilo jako puno, Lol nije nikad dolazio u razmatranje zbog gorepomenutih stvari.

Pozdrav!
djokosrb i dalje tvrdim da ne gresim 31.07.2011. 11:35 #348848

pogledaj ulty kad ga upgradujesh sa scepterom(nem pojma kako se to u honu zove)ali ima,samo pogledaj sta radi.

nzm,dacu mu josh jednu sansu,ipak me privlaci neshto drugacije od dota-e,(nekih hjihovi heroje i itemi)a usput nije mnogo razlicito pa ne moram mnogo da ucima.
Ipak Dota 2 je moj prvi pick.
BassivitY Re: ... 31.07.2011. 14:12 #348876

broj poruka: 911
A u kojoj igri mislis da dominiras ako je igras prvi put ili ako igras prvi put sa nekim herojem? Zato i postoji coop mod da se malo upoznas sa herojem.

To sto pricas da ljudi koji placaju imaju prednost nema veze s vezom (izvini ali stvarno moram tako da se izrazim). Ne postoji `jaci` heroj. Sve zavisi od tvog nacina igre i da li znas da igras... Po tvojoj filozofiji bi trebalo da znaci ako npr 450ip heroj vs 6300 heroja nema sanse ...Ako znas da igras lepo, ima itekako. Mozda odredjeni heroj nije dobar za 1 na 1, ali svaki ima svoje prednosti i svoje mane. Zato i postoje klase heroja. Ne mozes da krenes sa supportom na dps-a, naravno da ce da te otkine ... Taj koji kupi heroja sa parama, ja cu da ga uzmem preko IP koje sam stekao igrajuci i opet smo na istom sem sto je taj neko dao pare. Nema razlike, heroji su isti. Jedino ako mislis na runes i masteries, ali i to moze da se uzme za ip, tako da opet dolazimo na isto. Jedino sto ja ne mogu da kupim preko IP su skinovi a oni ne znace nista.

I ja kad sam prvi put probao dotu, drali su me ko magarca ...da li sam tada trebao da kazem da su to deca koja placaju ili sta vec, ili sam se pomirio sa tim da sam pocetnik i da nemam pojma o igrici?

Probas igru par puta...Probas sa botovima ako neces da se nerviras, jes da su glupi ko ona stvar, ali bar naucis kako da se namestis, kojim redosledom je najbolje da bacas spelove, kada napadas, kada bezis ... Svi koji su zaslepljeni dotom pricaju kako je svaka druga igra tog tipa njena kopija ...Pa kakve veze to ima? Niko ne sme da napravi igru bolju od prve dote? Takav se utisak stice, kao da su sve igre tog tipa nekako ispod dote, nisu dostojne igranja i slicno ...budalastine.

Ja league of legends ne igram sa decom, uvek imam bar jednog prijatelja sa kojim mogu da igram. Mada, istina je da ima dosta decurlije ali u zadnjih mesec dana sam video mozda 3-4 debila koji su ili feederi ili izadju iz igre. Zadnjih nedelju dana je svaka partija prosla savrseno. Sto se mene tice, moze i beba da igra samo dok radi svoj posao.

Vidim da djokosrb cepa dotu (bar se stice takav utisak iz postova), ali nije sazlepljen istom. To se ceni. Postoje i druge igre, ne samo dota.
Ja sam probao hon pre nekih mesec-dva (onaj free trial account sa 10 partija cini mi se) i igra je cudna. Odigrao sam tih 10 partija i nikako nisam mogao da se snadjem oko itemsa ...Neki recepti, cudno kombinovanje, ubi boze ...Sto se grafike tice, meni izgleda potpuno isto kao dota, sa malo boljom grafikom...Ne prepoznajem protivnicki tim, i teamfightu se ne zna ko koga bije ...Sve je nekako monotono. U lol ima nekog sarenila, veselo je ...jebem li ga ...a i razlikujem timove sto je najbitnije.
Sacu da probam opet hon u toku dana ...Da probam da se priviknem na te recepte i itemizaciju...wish me luck :D

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

::
:: Lol ne valja jer neki klinac koji veze nema moze da bira 50 heroja a ja 5, on bira najjaceg heroja protiv mog koga ja recimo prvi put vidim i on me pocepa kao zvecku iako ja imam bolji skill, ali on je dao novac sto je i normalna da bude bolji jer se na taj nacin igra finansira, ako to isto urade u Hon-u za nekoga ko nece da igra sa nekom klinarijom koja daje tonu kesa ta igra takodje nece postojati

:: Pozdrav!
djokosrb naravno 31.07.2011. 14:27 #348882

ne postoji najjaci heroj,ja to pokusavam ljudima da objasnim,svaki heroj je dobar na svoj nacin(zavisi od situacije).
Sto se tice kombinovanja itema i recepata u hon-u jeste malo cudan system,nekako mi je to bolje sredjeno u Lol-u,kojeg nzm dal da igram posto igram dotu(malo dosadjuje,dosta noobova,cekam dota 2),ali lol je totalno nova igra,totalno drugaciji gameplay,drugaciji itemi,itd....nekako mi smorno da ucim igru tog tipa ponovo a dotu vec igram 6 godina,hon mi je nekako blizi doti,dosta heroja su isti(slicni)kao i itemi.
nzm razmislicu mozda se ipak odlucim za Lol.

edit:jedina stvar koja mi je glupa u Lol-u sto razliciti igraci u istoj partiji mogu uzeti istog heroja(tamo je to champion,valjda).A i kolko sam provalio nema random mode??ili neshto tipa single draft?Elem,ipak cu Lol(preseko sam)nije ni hon losh,ali tu je dota,skidam lol pa basivity(ili kako vec :) )ako ocesh josh jednog nooba tu sam :)
BassivitY ... 31.07.2011. 14:40 #348884

broj poruka: 911
Postoji random mode, draft i blind pick.

U draftu i randomu su svih 10 heroja razliciti, ili ako se igra 3v3\, svih 6. U klasicnom blind pick-u moze da se desi da protivnik izabere istog heroja kao i ti ali u istom timu n mogu da budu dva ista heroja. Zato najcesce i igram ranked meceve, draft pick, vidis sta oni uzimaju, oni vide sta ti uzimas ...Cim neko uzme nekog heroja, on automatski postaje nedostupan za odabir.
Sto se itemizacije u lol-u tice, nema recepata. Npr skupi itemi se sastoje od vise jeftinijih, sve sto trebas da uradis je da kupujes te jeftinije pa kada doskupis pare za finalni item, samo kliknes na njega i buy, to je sve. Naravno, ti jeftiniji itemi rade svoj posao dok ne sklopis finalni item, mada je tako u svakoj igri ...valjda. U honu sam se bas zbunio. Te treba mi ovo, pa recept, pa ono ...Nisam je igrao preterano dugo pa ni ne mogu da kazem da je lose, kada bi igrao duze sigurno bih se navikao ...ali u Lolu je to islo mnogo lakse. Cela igra je jednostavnija a iskreno ja ne vidim kako bi to mogla da bude mana.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

un1 Evo da se javim... 31.07.2011. 16:45 #348903

broj poruka: 320
Bassivity ti me imas u prijateljima (srk33) na lolu, ali nismo igrali do sada, mogli bi da opikamo neki ranked uskoro :)

Sinoc sam igrao gejm, sa 2 ortaka, jedan je totalni pocetnik, 1lvl, drugi vec ima negde oko 170 odigranih partija... i dobijem 2 premade-a.
Ponadah se da su dobri, medjutim, prc...
Idioti teemo i kassadin, a nijedan nece mid, pa reko ajde da odem ja (gp-a sam igrao), otkinem malzahara, malo gankujem, kad eto, score 15/0
znaci 2 shot nekog, al dzaba kad glupi team, ne mozes da izvuces nista sam,i dobise oni nas, na kraju score 23/6/17. Dok u HoN-u danas, igramo protiv likova, gauntlet se nafiduje, nekih 14/0 posle nas je toliko isprebijao da je to bilo strasno. LoL je vise izbalansiran od HoN-a, barem po meni.

Ko hoce HoN/LoL add me : Srk33

ilicstefan Kako to i mene nervira 31.07.2011. 19:46 #348921

broj poruka: 1577
Kada sa jednim likom ti sam nosiš ceo svoj tim na leđima, a oni se ni ne trude da ti pomognu nego samo uludo idu i ginu.

Imao sam jednu partiju u kojoj sam igrao sa katarinom, nisam neki profi, ali kada uhvatim ruku teško me zaustavljaju. U početku skupim 10-15 ubistava i počinjem već da ih svaki put satirem. Nisu u stanju ni da me gankuju svih petoro. Međutim desi se neki put da me ubiju i tada čim ja poginem ovi moji svi zamnogm i protivnici postignu ace.

To ne bi ni bilo tako strašno da ovi moji ne rade apsolutno NIŠTA. Jungluju i cepaju kripove dok ja ove ubijam, nikome na pamet ne pada da ruši kulice. Naravno lepo kažem da napadaju kulice, niko me ne sluša, kažem opet, ništa, treći put, ništa, krenem da se derem, prvi, drugi, treći... dvadeseti put vičem ATTACK THE DAMN TURRETS oni idu protiv protivničkog tima i naravno ginu.

Tu već krenu da nas dobijaju iako je razlika u ubistvima negde oko 20, ja sam tada već imao oko 25 ubistava sam. Unište sve u bazi, ostao samo nexus. I tu ih nekako odbijem sve i postignem aced, i tad se jedan što je igrao sa alistarom opameti i krene da ruši kulice. Naravno kada je to krenulo ja sam ih samo štitio usput da ne poginu i posle smo je glatko dobili.

Više mi je dosadilo da ih ubijam, imao sam oko 35 ubistava, jedno 10-ak možda i manje kikseva i oko 27 asistencija. Ostali... tiha jeza.

Slično mi se jednom desilo i sa evelyn ali naravno tu sam izgubio, ovi moju su bili takvi kreteni da je to bilo za olimpijsku medalju.

League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170

JoLoLo ehhh 31.07.2011. 19:58 #348924

broj poruka: 277

Igrao sam LoL duuuuugo i igrao ga. I ono sto me je najvise nerviralo je to sto ne mozes da odigras normalnu partiju. Igras ceo dan i uvek se desi neki debil sa tobom u timu ili u protivnickom i sve tako. Ne sto ne mogu do 30 lvl da nauce da igraju nego ne mogu nikad da nauce! Toliko je troll-ovana i psovanja... pa o tome i necu da pricam. A poslednji put kad sam igrao LoL jos uvek nisu imali mic-sistem za pricanje u igri... sve u svemu posle godinu dana USA servera i godinu dana EU servera odlucio sam da batalim LoL i kupio HoN account (i sad posle nepune pola godin HoN je free:).

U HoN ima toliko stvari koje su svetlosnim godinama ispred LoL-a, pocev od prvobitno onih grafickih i animacija, preko interfeja i svih mogucnosti koje imaju za podesavanje.
Bilo ko moze samo da pritisne `T` i da prica u mikrofon i svi ce ga cuti bez nekih skype-vent sranja i smaranja kad trazis tim kako je u LoL-u...
A sto se tice samog gameplay u LoL jednostavno ne moras da razmisljas, sa 1 skillom ubijes sve creepove i uzmes sav gold i cao. Dok u HoN moras da igras bar mesec dana samo da bi se izvestio u last hitting.
A ona stvar sto mene najvise nerviralo u LoL jeste to sto igras sa debilima. Ovde to moze na mnogo nacina da se koriguje i izbalansira. I sve partije traju u proseku 40+ minuta. A u lol... je bilo bas lol sto se toga tice :P

A ono sto je jos smesnije je to da neko ovde napisa da HoN kopira LoL. Pa kada je HoN izasao iz bete on je imao polovinu stvari koje je LoL tek kasnije implementirao. Jedina stvar u kojoj HoN sada pocinje da kopira LoL je to sto ce biti besplatan, sto ce heroji za besplatne accounte biti kao u LoLu, a za ostale ce morati da placaju itd, itd...

Sve u svemu nemam puno vremena, ali dodajte me u HoN, nick: Mjauu

gile23 Re: Re: ... 31.07.2011. 20:17 #348929

Naravno da neces da dominiras, ali barem dobijes neki izbor. To sto biras 3 heroja jedan je tank, drugi support i treci DPS, e sada neko ima da bira mnogo vise od ta 3 heroja, pa se moze doci u situaciju da tvoj protivnik uzme boljeg DPS-a boljeg support-a ili pak tank-a koga ti jednostavno mozes da gledas jer jednostavno nemas spellove da mu se suprostavis ?

Isto kao u obicnoj doti ti imas pojedine heroje jake protiv pojedinih heroja, ali ti heroji su takodje slabi protiv odredjenog broja heroja, tipa uzmes Yurner-a protiv Naga Sirene jer moze da ga provali koji je, a ti nemas ni u najavi Yurner-a da biras nego ti je dostupan recimo Bone Fletcher. E o tome ti ja pricam, kada ti nemas heroja da se protivniku suprotstavis. Mozes ti da budes super tim, ali oni mogu da uzmu bolje heroje i budu bolji u timu :).

Neko pomenu :

Inace ako neko ima 14-0 skor u killovima pa da li je balans da ti njega sa skorom 0-0 u killovima ubijes u fight-u 1 v 1, a heroji su vam slicni ? Ako je to balans ja sam Chuck Norris, najbolje da kada koknes nekoga da ti skida lvl i atribute.

Pozdrav!

:: A u kojoj igri mislis da dominiras ako je igras prvi put ili ako igras prvi put sa nekim herojem? Zato i postoji coop mod da se malo upoznas sa herojem
:: To sto pricas da ljudi koji placaju imaju prednost nema veze s vezom (izvini ali stvarno moram tako da se izrazim). Ne postoji `jaci` heroj. Sve zavisi od tvog nacina igre i da li znas da igras... Po tvojoj filozofiji bi trebalo da znaci ako npr 450ip heroj vs 6300 heroja nema sanse ...Ako znas da igras lepo, ima itekako. Mozda odredjeni heroj nije dobar za 1 na 1, ali svaki ima svoje prednosti i svoje mane. Zato i postoje klase heroja. Ne mozes da krenes sa supportom na dps-a, naravno da ce da te otkine ... Taj koji kupi heroja sa parama, ja cu da ga uzmem preko IP koje sam stekao igrajuci i opet smo na istom sem sto je taj neko dao pare. Nema razlike, heroji su isti. Jedino ako mislis na runes i masteries, ali i to moze da se uzme za ip, tako da opet dolazimo na isto. Jedino sto ja ne mogu da kupim preko IP su skinovi a oni ne znace nista.
:: I ja kad sam prvi put probao dotu, drali su me ko magarca ...da li sam tada trebao da kazem da su to deca koja placaju ili sta vec, ili sam se pomirio sa tim da sam pocetnik i da nemam pojma o igrici
:: Probas igru par puta...Probas sa botovima ako neces da se nerviras, jes da su glupi ko ona stvar, ali bar naucis kako da se namestis, kojim redosledom je najbolje da bacas spelove, kada napadas, kada bezis ... Svi koji su zaslepljeni dotom pricaju kako je svaka druga igra tog tipa njena kopija ...Pa kakve veze to ima? Niko ne sme da napravi igru bolju od prve dote? Takav se utisak stice, kao da su sve igre tog tipa nekako ispod dote, nisu dostojne igranja i slicno ...budalastine
:: Ja league of legends ne igram sa decom, uvek imam bar jednog prijatelja sa kojim mogu da igram. Mada, istina je da ima dosta decurlije ali u zadnjih mesec dana sam video mozda 3-4 debila koji su ili feederi ili izadju iz igre. Zadnjih nedelju dana je svaka partija prosla savrseno. Sto se mene tice, moze i beba da igra samo dok radi svoj posao
:: Vidim da djokosrb cepa dotu (bar se stice takav utisak iz postova), ali nije sazlepljen istom. To se ceni. Postoje i druge igre, ne samo dota
:: Ja sam probao hon pre nekih mesec-dva (onaj free trial account sa 10 partija cini mi se) i igra je cudna. Odigrao sam tih 10 partija i nikako nisam mogao da se snadjem oko itemsa ...Neki recepti, cudno kombinovanje, ubi boze ...Sto se grafike tice, meni izgleda potpuno isto kao dota, sa malo boljom grafikom...Ne prepoznajem protivnicki tim, i teamfightu se ne zna ko koga bije ...Sve je nekako monotono. U lol ima nekog sarenila, veselo je ...jebem li ga ...a i razlikujem timove sto je najbitnije
:: Sacu da probam opet hon u toku dana ...Da probam da se priviknem na te recepte i itemizaciju...wish me luck :
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: CARPE DIEM
:: ::
:: :: Lol ne valja jer neki klinac koji veze nema moze da bira 50 heroja a ja 5, on bira najjaceg heroja protiv mog koga ja recimo prvi put vidim i on me pocepa kao zvecku iako ja imam bolji skill, ali on je dao novac sto je i normalna da bude bolji jer se na taj nacin igra finansira, ako to isto urade u Hon-u za nekoga ko nece da igra sa nekom klinarijom koja daje tonu kesa ta igra takodje nece postojati
:: :: Pozdrav!
djokosrb to da ima debila 31.07.2011. 20:46 #348936

to apsolutno stoji za svaku igru ovog tipa(dota,lol,hon)razumem ja da je neko pocetnik,ali kad vidim lika koji ne razmislja i igra napamet onda popizdim,znaci ok pocetnik sve je to u redu,ali nece da pita nego dize nos i pravi se pametan.

Elem,super sto ima taj random mode i taj draft gde su svi heroji razliciti,to cu sigurno cepati
un1 Ma dzaba sve... 01.08.2011. 00:59 #348989

broj poruka: 320
dzaba trud i to sto njima govoris kada niko nece da slusa (cast izuzecima).
Najgore mi je kada me neko pita za build, ja mu odgovorim, i on kaze :`ma ipak cu ja recommended build` a rec buildovi su za vecinu heroja sranje...
Aj pa ako nas ima 5 sa lvl 30 i bar nekim skillom, da probamo jedan ranked da odigramo.

Ne znam ko je rekao za HoN, ali stvarno, igra je dosta teza od LoL-a. Pre kad je bila beta2 verzija free, igrao sam nesto malo, al` bio sam zesce los. (nemam iskustvo iz dote) Medjutim sada, solidno sam krenuo...nekih 11 pobeda i 3 izgubljene. Pre svega, zahvaljujuci LoL-u mi je sada lakse.
Tako da, preporucujem prvo LoL pa HoN, ko nema neko iskustvo.

Mjauu, dodao sam te, pa moze ovih dana neki gejm? :)

Edit: djokosrb, ma brate dok dodjes do drafta, trebace ti solidno vremena...

djokosrb znam da ce mi trebati 01.08.2011. 01:57 #348992

ali dobro,i za hon random mode i single draft bi mi trebalo dosta,a ipak ocu nehsto novo,da se razlikuje od dota-e.
Nego doslo vreme da i djoko pita za iteme :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs