Igrica je lepo radila do sada (presao sam nekoliko misija,ne znam tacno koliko,stigao sam do LA kanalizacije) i prilokom prelaska na sledeci nivo igra se prekine i izbaci mi poruku Crysis 2.exe stop working,(sa opcijama da na internetu nadje resenje i da prekine igru),da li znate sta je u pitanju,da napomenem da sam ponovo instalirao igru zajedno sa patch-om 1.8 i njegovim odgovarajucim crack-om ali ne vredi opet izbacuje na istom mestu,ne znam u cemu je problem do sada je lepo radilo.
Ciji krek koristis. Presao sam davno igru, do duse sa patchom v1.1 + crack FLT i nikakvih problema nisam imao, takodje win7 64bit. Nisam probao patch 1.8, mozda ti je on problem, jer nije adekvatan lek za njega. Ili predji na v1.9 ili igraj na verziji 1.1. Obavezno koristi lek FLT, nikako skidrow, on je pravio problem na verziji 1.9.
flt i koristim,probacu sa tim patchom mada ako je je nesto do patcha 1.8 onda bi se ovo manifestovalo na pocetku jos...
:: Ciji krek koristis. Presao sam davno igru, do duse sa patchom v1.1 + crack FLT i nikakvih problema nisam imao, takodje win7 64bit :: Nisam probao patch 1.8, mozda ti je on problem, jer nije adekvatan lek za njega. Ili predji na v1.9 ili igraj na verziji 1.1. Obavezno koristi lek FLT, nikako skidrow, on je pravio problem na verziji 1.9.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.