:: Nasao sam je na Partisu, mada sam video i da ima na IPT :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: I Don`t Know What That Means :: ::
Ma ja sam to video jos pre neki dan, a za vikend sam probao i da se prijavim na oficijelnom sajtu za key ali dzabe, izbacuje neki error.
BTW treba da se registrujete na EA sajt, pa sa tim nalogom da odete na stranicu BF3 i tu da se prijavite za kljuc kako biste mogli da skinete i probate demo, ali meni nije htelo, pa eto, ako nekome uspe da se prijavi za kljuc nek proba. Ne skidajte dzabe dok ne uspete da dobijete key.
Bilo, evo sad ne mogu ni ja da nadjem. Ali, ovo je ipak Alpha Trial, sad vidim da ne moze da se igra bez kljuca. Ide prijava pa ako ti posalju kljuc, plus trazi i taj Origin.
Edit: Lepo pise za corave, nego nisam video *** NEED A KEY IN ORDER TO PLAY THIS****
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
reši li ti onaj problem sa zabadanjem i restartom kompa pri uključivanju sluški i mikrofona?Pre neki dan neki lik imao isti problem, a ne napisa ti u temi da li si rešio...
Nisam video temu, odgovorio bih coveku. Kod mene je problem izgleda bio u prasini koja se zavukla ko zna gde. Malo sam produvao i sada sljaka bez problema. Mada, zakucavao je kada ubodem sluske dok je upaljen bilo koji video. Sada naravno to izbegavam. Sto se USB-a tice, on radi bez problema, ne zakucava kao ranije.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: reši li ti onaj problem sa zabadanjem i restartom kompa pri uključivanju sluški i mikrofona?Pre neki dan neki lik imao isti problem, a ne napisa ti u temi da li si rešio.. :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=g3sJB2tcoJ :: AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222E :: ::
rešenje je bilo instaliranje drugog audio drajvera.A sa USB-om, mislim da je problem u lošem kvalitetu kućišta tj. front USB, možda i audio džekova, pa se tu negde napravi kontakt koji jebe ale.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.