Znam da ima mnogo tema sa ovakvom tematikom ali me zanjima koju igru da igram da je kao travian ali da je radnja u svemiru. Igrao sam odavno sa nekim drugarom nesto na tu foru ali nema sanse da se setim ni ja ni on pa ako ima neko neki predlog bio bih mu zahvalan posto bi sa tom igrom mogao da obijem jedno 2 - 3 sata ( od 9 ) na poslu. xD
u ovim kasnim satima. Shto se tice imperion a hvala ali trenutno nemogu da se registrujem posto nedaju jer je u beta fazi.
@Elfuzion Mnogo ti hvala brate to je ta igra koju sam cepao sa drugarom samo da se setim un i ps pa da nastavljam mada cu mozda da pocnem novu. Ako i ti igrash daj mi tvoj acc da se udruzimo posto je mnogo lakse braniti se sa dvojicom nego sa jednim a kad smo prijatelji rze se krece vojska izmadju njih.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.