Nisam znao da ima ljudi koji bi dali 70e za nalog od igre koja je free to play, obavesti ako uspes, mozda bi i ja moj onda probao prodati :D http://uc.worldoftanks.eu/uc/accounts/500269331-DarkDawn/ p.s ja ni za premium nemam xD
A WoW nalog prodajem za oko 450eur ako koga zanima... hehe
...mada niste ni svesni koliko ljudi bacaju pare na ovu igru. Cak i nasi, tako da tih 5% pada u vodu... minimum 50% ljudi koji igraju ovu igru obavezno cepaju premijum, i to ne samo nalog, vec i one dodatke i municiju...
Pozz...
Msm,svasta,to za mene nije dozivljaj igrice,da mi neko da dzabe uzeo bih samo wow nalog(da ne bi placao discove,posto imaju ljudi koji sa cataclysm prodaju za 50tak eura a imaju heroje od 85 lvl tamo,taj koji da 450e za taj je PRSO ki LAJSNA)a onda sve sto ima na njemu izbrisem i lepo ko covek uzivam u igrici u fulu.
Ali budala ima,pa cesh mozda omastiti brk.
edit:E da posto vidim da teme koje su za oglase,redovno zavrsavaju ovde u zadnjih 2-3 meseca(u prevodu,niko ne jebe zivu silu),a i od oglasa nema neke vajde,evo i ja. Menjam dirt 3 code (dobijen za hd 6870)za neku drugu pc igru :)
Nikad mi nije bilo jasno da kupis nesto sto bi sam trebao da igras... Sama poenta igre je da napredujes da se razvijas da levelujes kupujes bla bla To bi trebao da je onaj zabavni deo?
Kao kada bi kupio npr. single player igru i skines save game sa neta ili jos debilnije PLATIS da bi odgledao kraj. I kao zavrsio sam igru...
Znam da je igra u pitanju i da si član foruma sa `stažom` , ali, oglasima je mesto u oglasima.Čak bi kao član sa iskustvom trebao da znaš da takve stvari nisu u redu i bilo je 1000 tema sa istom situacijom, i sve su obrisane.Najbolje sad svi da oglašavamo u temema, i ode forum na kajsiju.I čak ne prodaješ svoju stvar, nego nalog od druga.Jbg, ne ide.
Evo recimo mog iskustva. Veliki sam zaljubljenik u ovu igru i igram je vec 3 godine na 3 naloga. Teram sve linije svih vozila i svih drzava i imam oko 30 000 borbi. Pre nekih godinu dana dosao sam u kontakt (preko PC berze) sa drugarom koji mi je poklonio njegov nalog sa nekoliko tenkova X generacije a ja sam tada na mojim nalozima imao od VI do VIII. Pomislio sam:`Au ala cu sada da cepam sa IS-7, E-100 i dr. Odigrao sam celih 5 partija i shvatio da to nije to. Lepo sam se vratio mojim nalozima i nastavio sa uzivanjem da vozim, VI, VII, VIII tier dok sam nisam dosao do X. Kao sto rece Dex, poenta igre (svake) jeste u postepenom napredovanju iuzivanju u istoj. Taj nalog mi je `stajao` nekoriscen dok mi se nije javio pravi vlasnik i rekao da je ponovo pozelo da ga koristi i da nastavi da igra WoT.
Pa Druze necu da dajem ja 100 Evra za posto pobede ispod 60 Barem da ima preko 60 posto pobede a partije nemora mnogo da ima Ako mozda da nadjes kazi ako ne onda nista????
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.