ok hvala ali znam za to..samo sto je 7 gb..a meni spor net!pa reko ako ima krace nes...:)imam instaliranu igru..i napravio sam da mogu da igram onlajn sa nekim tj special ops...ali kad ih nema..:PPPpa reko da igram multiplayer...
- startuješ alterIWnet_configure.exe iz foldera igre i odabereš ime. - pokreneš multiplayer exe i sačekaš da se apdejtuje, potrajaće malo više. - to je sve
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
mw2 directory..i taj misc...napisao nick name...i pokreno exe i izbaci to(0000000000.)onda abdetujem i udje u igricu i pise pre_realise demo...i imam te 3 mape!
Nešto nisi dobro odradio, ranije sam radio tako pre nego što sam skinuo onaj MP rip i sve je radilo bez problema. Najverovatnije nisi dobro ekstraktovao, ako još imaš one zipove iz DLC torenta baci mi screen šta ima u njima.
gledao sam i na netu i tako ide....sad instaliram ponovo igricu pa cu videti.. I DA NIJE (00000000...)GRESKA NEKO IWMP...HAS STOP WORKING I KAO TRAZI RESENJE....ALI KAD ABDEJTUJEM RADI!
izem ti multiplayer!!!!radio sam po ovom! http://www.youtube.com/watch?v=mNAbUCPGeds sve sam uradio i pise mi iw4mp.dat has stoped working....ALI KAD ODEM NA IW4M(BEZ P)TU IKONICU JE ON SAM URADIO KAS SE updateOVAO....I UDJE ALI OPET SAMO 3 MAPE....!!!!
to sam kupio pre nego sto je bio na torrentu znaci cim je izasla igrica...na 4 dvd-a je...sad cu oko tog firewall da cackam... moja azdaja!!! biostar 8600gt OC 512 ddr2 ga m52s s3p rev 2.0 4x1gb ddr2 amd athlon x2 5000+ 3.0ghz atx 400w
E onda prc, radi sa skidrow verzijom provereno, s ostalima kako te zapadne.
Dosad si već mogao triput da skineš onaj MP rip i igraš ko čovek, out-of-the-box. Najbolje ti ovo batali i skini tih bednih 6gb a ja idem da pravim palačinke.
sve mi je u firewallu otkaceno tj exe....za mp i sp...
21.07.2011. 20:02
status: user broj poruka: 1332
nema veze skidam ovaj multiplayer od 7 gb...pa ce valjda to raditi..:)hvala u svakom slucaju raicu..:) moja azdaja!!! biostar 8600gt OC 512 ddr2 ga m52s s3p rev 2.0 4x1gb ddr2 amd athlon x2 5000+ 3.0ghz atx 400w
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.