Mnogo mi nešto bio dosadan i nebalansiran. Tipa zvekneš onog Deathclaw-a sa onim Archimedes laserom i njemu ništa. Znači zvekne ga orbitalni laser koji ubija sve živo i on samo ladno odšeta.
Od super mutanata ni traga ni glasa, samo malo ih ima negde veoma zavučeno u brdima i to je to.
Brotherhood of Steel jedva i da se pojavljuje. Enclave-a skoro i da nema.
U centru pažnje su Mr. House koji je zanimljiv lik, NCR koji smaraju za zlatnu medalju i Legion koji su još gori. Da ne pominjem pustinjske predele koji te još više ubedače.
U Fallout 3 ima od svega po malo i svega što nema u New Vegasu u trojci ima koliko voliš.
Takođe odigrajte Fallout 1 i 2 i videćete koliko je Fallout New Vegas bezveze.
Kec odavno odigran, a dvojka je na pola, vec duze vreme, stoji mi ne laptopu ali cekam period da ne igram nista drugo, da mogu da se lepo posvetim, ipak je to Fallout, ne mesa se to sa ostalim igrama. And is not to be taken lightly .)
A sto se New Vegasa tice - mnogo mi se dopada sam setting igre. Nema epic kampanju kao trojka i ima propusta, ali sada igram samo sporedne misije i dlc-ove, i to onako natenane, da otkrijem sve lokacije. I slazem se da ima problema sa balansiranjem, ponekad deluje kao da su random bacali mutante i kompaniju, ali to pripisujem onom sistemu koji pokusava da prilagodi tezinu nivou lika. Ali pored svih neodstataka, mnogo mi je dobro legao, pa cak i pustinja, ima neki X faktor, ali opet, to je samo moj licni ukus i skroz mogu da razumem one kojima se ne svidja.
Evo, pre par minuta sam zavrsio Honest Hearts DLC i opet, iako nije preterano epic, mnogo mi je dobro legao.
A sto se trojke tice - izmuzao sam je maksimalno. Da je jos igram, to bi bilo silovanje :)
Ali zapravo, ono sto me je drzalo prikovanim za ekran su oni sitni detalji, pozadinske price koje se nalaze po terminalima i slicno. I likovi iz sporednih questova, koji su jako zanimljivi.
Trebalo bi da uvece instaliram ovaj DLC i nadam se da ce biti prilicno badass :)
Meni je New Vegas OK, bolji od 3-ke. Jeste značajan otklon od klasične Fallout priče, istina da nema mutanata niti BoS-a, ali ipak su prošle godine, pa se nekako uklapa. S druge strane, mislim da je F3 imao daleko više potencijala, samo lošiju realizaciju. Ipak meni su i jedan i drugi bez par modova praktično neigrivi... ali uz par dobrih modova stvari postaju znatno bolje :)
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
@mslavko - pa preporuci neki bre, ako se se secas koje si koristio :) Vec par dana gledam neke, ali nemam jos pojma koje da instaliram, bacio sam pogled i na neke texture packove, ali ne znam koliko to sve radi sa dlc-ovima
@lug, da, samo toliko, sve je tu, i za sada, koliko sam igrao, ,mnogo je dobro odradjen, nemas instaler, samo kopiras u data folder.
Ili tako nešto. Znam da je ogroman, oko 4 gb i da jedino mogu da se nađu fileserve linkovi. Zbog linkova sam i odustao od skidanja, a već i u to vreme sam prešao fallout 3 uzudž i popreko i više ništa zanimljivo nije ostlao da se uradi. Ostali su neki sidequestovi ali nisu mi se obavljali.
Za New Vegas baci pogled na moddb.com tu uvek ima nešto League of Legends refferal link
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.