Poz...instalirao sam je...krekovao...i kad ocu singleplayer...udji mi automacki u steam - -i nesto da upisem datum rodjenja ... ja lupim neki i onda tu ima neki klip..sve sam pregledao i nema nig launch ili tako nesto...jel je to mozda sto nisam dobro krekovao...ili tako nesto...
I ako moze neko da mi kaze sta trebam da skinem...da bi mogao da ga pikam MP..
Ne mozda... nego definitivno... nisi dobro crackovao. Za MP ti treba... 50ak dolara ili koliko vec kosta na steam-u, ili da pocnes da sam pises emulaciju za demonware :)
Mada projekat za BO MP je sada ili na holdu ili na nekom bas bas usporenom razvoju, tako da se ne bih nadao da ce ga biti u skorije vreme. Ali uvek mozes da skines lekic sa kojim mozes da igras sa botovima, ako hoces da vidis kako izgleda.
Takodje, za BO skini update-ove 1 dva i 3. Oni kol`ko tol`ko dovode igru u red, a i istoj arhivi imas i crack za iste.
Steam nema veze za lekom za igru. Nadam se da nisi isao u steamu na add non steam game :)
Igru normalno instaliras i lek iskopiras u recimo D:\Program Files\Activision\Call of Duty - Black Ops ili gde si vec instalirao igru i ne bi smeo da ti pokrece steam. No ako se to iz nekog razloga desi samo zatvoi steam i pokreni igru bez njega.
Edit: kada tako brises poruke izgleda kao da pricam sam sa sobom :)
:: Ne mozda... nego definitivno... nisi dobro crackovao :: Za MP ti treba... 50ak dolara ili koliko vec kosta na steam-u, ili da pocnes da sam pises emulaciju za demonware : :: :: Mada projekat za BO MP je sada ili na holdu ili na nekom bas bas usporenom razvoju, tako da se ne bih nadao da ce ga biti u skorije vreme. Ali uvek mozes da skines lekic sa kojim mozes da igras sa botovima, ako hoces da vidis kako izgleda :: :: Takodje, za BO skini update-ove 1 dva i 3. Oni kol`ko tol`ko dovode igru u red, a i istoj arhivi imas i crack za iste.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.