Hteo bih da nabavim ovu igricu pa me interesuje da li moze 7900 GTO da potera Gothic 3 u Full rezoluciji 1280x1024 sa HI Detail?Sa koliko frejmova moze da se igra sa ovim parametrima?
Ja trenutno picim ovu igricu na asusovog atija 9600xt/td 128 mb rama na medijum podesavanjima.bolje ne moze...ne znam da li ta tvoja moze bas u full ali sam siguran da neces moci da je igras bez 1 gb memorije to ti je donj granica.zato ti preporucjem da nabavis gigu i po.
Koje su ti ostale komponente,sto se tice graficke mislim da ce moci da izvuce ono sto trazis,ali isto tako kvalitet igre ti zavisi i od ostatka kompa.Ako imas 1GB i preko i neki jaci procesor sigurno ce ti ici,ali najbolje je da je nabavis pa sam da proveris da li moze...
Ako volis da se mucis igraj. To je odlicna igra koja je jako lose uradjena. Ja je igrao sa 7600gst i nema sanse, uzmem i 790gto, malo bolje ali opet nije igrivo. PS. Pogledaj da nije izasao neki patch za igru, koji sredjuje to seckanje.
:: Ako volis da se mucis igraj. To je odlicna igra koja je jako lose uradjena. Ja je igrao sa 7600gst i nema sanse, uzmem i 790gto, malo bolje ali opet nije igrivo. :: PS. Pogledaj da nije izasao neki patch za igru, koji sredjuje to seckanje :: :: ::
Upravo sam skoro zavrsio igricu Prey i ako sam je i ranije obrnuo ali ne na 7900 GTO-GTX.Prey se racuna kao jedna od najzahtevnijih igrica bar za proslu godinu.Znaci FPS mi nije pao ni jednog trenutka ispod 60 a sve je bilo podeseno na maximum!Sta dalje reci.Probao sam i Dark Messiah i on mi pici sa 60 FPS u Full-u.
tacno je da je igrica tesko igriva uopste jer joj je engine neoptimizovan , ali je i pored toga toliko zarazna da sam bio zakucan tri meseca pred komp-om dok se nije culo: all will be well... (bice ti jasno kad je zavrsis) . Inace ja sam to terao na d805@3300Ghz i 7600gs glh na 580/1450 sa 1 giga mem. Stucala je kocila,ispadala ,ali je fenomenalna ... 2gb mem i tvoja kartica bi trebalo ta je teraju skoro potpuno igrivo . U svakom slucaju probaj i ne odustaj bar nedelju dana ,a posle ces shvatiti... U odnosu na Gothic3 ,Oblivion je igra za mobilne telefone...`Ajd u zdravlje!
Igra definitivno OK radi sa ovom kartom (vrti se oko 30-40 frame-a outdoor), ali je potrebno da i ostale komponente budu O.K. U mom slucaju Core2Duo 6300 i 2GB rama. Najveci problem je ovde ipak ram, posto izgleda da ovih 2GB nije dovoljno (konstantna ucitavanja,oranja HD-a...Kad se upotrebi baklja sve stane i ucitava nekoliko sekundi...)
Sve u svemu izuzetno neoptimizovana i zahtevna igra, kojoj jos uvek fali neki pristojan patch (desava se da se neki quest-ovi zaglupe i nemogu da se rese,kao npr. vukovi se zabiju u zid pecine i nemogu da izadju a cuju se, pa ne mozes da ih pobijes...)...inace ako sve ovo zanemarimo igra je EXTRA i dajem joj svaku preporuku.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.