Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
The Best FPS Games Pack
STRANA 1 OD 1
toocool The Best FPS Games Pack 16.07.2011. 01:55 T37277

status: user
broj poruka: 1092
evo momci (i devojke) za sve koji vole da pucaju
http://bit.ly/oxWUA7
Size: 98.11 GB

pack sadrzi sledece
1. Call of Duty 2 - DEViANCE
2. Call of Duty 4: Modern Warfare - Razor1911
3. Call of Duty: Black Ops - SKIDROW
4. Battlefield 1942 - FLT
5. Battlefield 2 - RELOADED
6. Battlefield Bad Company 2 - RELOADED
7. Quake 3 Arena - FLT
8. Crysis 2 - FLT
9. Sniper Elite - RELOADED
10. Unreal Tournament 2004 - DEViANCE
11. Left 4 Dead - SKIDROW
12. Far Cry 2 - Razor1911
13. Medal of Honor: Airborne - HATRED
14. FEAR 3 - SKIDROW
15. Counter-Strike 1.6 - BTM
16. Frontlines: Fuel Of War - Razor1911
17. Sniper: Ghost Warrior - SKIDROW
18. Wolfenstein - Razor1911
19. Return to Castle Wolfenstein - Razor1911
20. Metro 2033 - SKIDROW
21. Duke Nukem Forever - SKIDROW
22. Doom 3 - RELOADED
23. S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat - PROPHET

http://bit.ly/mx7ZPJ
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PhatPhuck ... 16.07.2011. 02:15 #345369

broj poruka: 1886
Zaboravi ti Far Cry 1... :(

Ima li igre koja je bolje dočarala zlokobnu osamljenost ostrva/arhipelaga negde daleko u oblasti Pacifika... Sve uz grafiku koja je bila Crysis za sopstveno vreme (2004), i daleko ispred svega ostalog što je tada bilo u opticaju...

Po meni, onaj nivo u Far Cry-u 1 koji se dešava ujutru, kad treba na kraju da potopiš onaj brod sa makedonskom zastavom - je jedan od najboljih nivoa ikada, u svim igricama...Uz takođe i onaj kada rokaš iz `Zodiac` čamca niz reku, i katakombe prepune mutiranih `Super-soldiera` i mutiranih šimpanzi...

I F.E.A.R. 1 - igrica sa sjajnom sumornom atmosferom i odličnom pričom (dok priču nisu potpuno RAZJEBALI FEAR-om 2 i 3, iako su i to, za sebe, TEHNIČKI odlične igrice...)

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano

toocool re 16.07.2011. 02:17 #345370

nisam ja nista zaboravio :)
braca bugari su pravili izbor
ja samo podelio info

ilicstefan Ako je ovo the best 16.07.2011. 02:19 #345372

broj poruka: 1577
Šta je onda

Half-life
Half-life 2
Half-life episode 1 i 2
Call of Duty (prvi i najbolji)

League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170

tortojed @PhatPhuck: bravo! Posle Quake 1 i 2, ni jedna igra nije docarala... 16.07.2011. 03:19 #345383

broj poruka: 10997
tu atmosferu bolje nego FarCry (1)...

PhatPhuck Re: @PhatPhuck: bravo! Posle Quake 1 i 2, ni jedna igra nije docarala... 16.07.2011. 03:34 #345385

Ja sam je igrao oko Nove Godine tada - dok je napolju bilo sivilo i sumorno, hladno... Baš su mi prijala tropska ostrva :)

Igranje sam morao da prekinem jer sam od nedovoljno treptanja počeo da trljam oči i dobio infekciju kapka :)

I nikako nisam mogao da pređem onaj jebeni hodnik sa masom onih plavih plaćenika sa štitovima, na kraju, dok nisam uključio `God mode` (-devmode)

:: tu atmosferu bolje nego FarCry (1)..
::
SkyFire ... 16.07.2011. 03:57 #345386

broj poruka: 18472
@Phat
Sad si me razocarao,ja sam mislio da si ti pravi gamer a ti zapeo u FarCry 1 .)
Dobra igrica samo nije imala nazalost adekvatan nastavak.

A Quake 4 i Prey su odlicne igre.Bilo je igara u to doba da se covek bas opusti.
Sad je sve nekako vestacki,nabijeno na silu!

Green,Green,Grass Of Home

PhatPhuck Re: ... 16.07.2011. 04:39 #345388

Prey - fenomenalna igra... Odličan voice acting, dobra priča... Inovativne fore...
Pogotovo ono `portal` ludilo kombinovano sa `gravity-flip` prekidačima kojima sobu okrećeš 360 stepeni... To nisam video ni u jednoj igrici pre, ni posle (doduše - i ne igram baš sve što izbace)

A što se tiče Far Cry-ja 1, zadnji nivo jeste neverovatno težak, nesrazmerno težak u odnosu na sve prethodne. Počev od ispadanja iz helikoptera pred onog mutiranog majmuna, pa preko provlačenja do olupine drugog helikoptera po oružje, pa onda sledi ona kapija na ulazu u unutrašnjost ostrva, sa 4 one mrcine sa bazukama umesto ruku, pa onda provlačenje kroz rat između mutanata i nemutiranih plaćenika, pa onda onaj hodnik sa elitnim plaćenicima sa štitovima, pa OPET one mrcine sa bazukama umesto ruku... Sve ostale nivoe sam vrlo lako prešao (osim katakombi, tu svako mora da pogine - jer od onih skačućih mutiranih šimpanzi je teško odbraniti se)... Kraj Crysisa 2, sa onim `cloaking` Ceph-ovima je piece of cake u odnosu na Far Cry 1.

:: @Pha
:: Sad si me razocarao,ja sam mislio da si ti pravi gamer a ti zapeo u FarCry 1 .
:: Dobra igrica samo nije imala nazalost adekvatan nastavak
:: A Quake 4 i Prey su odlicne igre.Bilo je igara u to doba da se covek bas opusti
:: Sad je sve nekako vestacki,nabijeno na silu
:: Green,Green,Grass Of Home
tortojed FarCry je i osmisljen tako da se igrac krece okruzen mnostvom... 16.07.2011. 07:08 #345390

broj poruka: 10997
opasnosti, zagonetki koje valja resiti a koje omogucavaju relativno NELINEARAN napredak (bas kao i pomenuti Quake1 odnosno2). Naime, u pojedine prostorije do kojih valja dopreti moguce je to uciniti iz raznih pravaca (direktno ili zaobilazno) i veoma cesto igrac je u situaciji da `kasno` shvati da je postojao i neki kraci i jednostavniji put. I obratno: ponekad se za taj kraci, naizgled logicniji i jednostavniji put ispostavlja da je (gotovo) neprohodan, nimalo jednostavan itd..

Meni su najzanimljivije bile dve `mape`: ona sa nasukanim japanskom nosacem aviona i ona sa `zacaranim katakombama`... I dan-danas (u medjuvremenu sam zbog Win7 apgrejdovao na verziju 1.4) vracam se na te epizode... Imao sam i onaj DEV cheat sa God mode-om ali prosao sam i bez njega, na `medium difficulty` mode-u.
Smatram da graficka obrada tekstura koje prikazuju kretanje `pod vodom` jos uvek moze da posluzi kao uzor mnogim programerima/dizajnerima igara...

djokosrb far cry je zaista bio sjajan 16.07.2011. 10:32 #345411

broj poruka: 6875
po meni,pojam za crysis,takodje prelepa grafika,a i gameplay (za mene)je 2 koplja ispred crysisa.
mslavko82 Hvala! 16.07.2011. 10:40 #345415

broj poruka: 721
Fini ovi Bugari :)

Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!

mixer93 Quake 3 je zakon! 16.07.2011. 12:24 #345424

broj poruka: 4187

AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB

toocool re 16.07.2011. 13:11 #345432

heh
ja sherovao gde ima da se skine, a srbi po obicaju kritikuju sto nema ovo-sto nema ono :)
jedino je @mslavko82 rekao hvala
necu vise da sherujem nista :)
p.s. kome se ne svidja kolekcija, nek skine sto mu se svidja, pa nek napravi torent i onda kaze `ovo sam ja napravio, evo pa skidajte, ima sve`
ae

PhatPhuck Re: re 16.07.2011. 15:37 #345488

Pa, svakako lepo od tebe, ali hvala će ti reći uglavnom oni koji te igrice nemaju...

I nije bila neka ko-zna-kakva `kritika`... Preteška je to reč. Samo OPSERVACIJE.
Osim toga, i mi ostali ponekad postujemo linkove na ovo ili ono, pa se ne uvredimo ako ne kažu `hvala`... A uglavnom niko i ne kaže...

:: he
:: ja sherovao gde ima da se skine, a srbi po obicaju kritikuju sto nema ovo-sto nema ono :
:: jedino je @mslavko82 rekao hval
:: necu vise da sherujem nista :
:: p.s. kome se ne svidja kolekcija, nek skine sto mu se svidja, pa nek napravi torent i onda kaze `ovo sam ja napravio, evo pa skidajte, ima sve
:: a
:: http://bit.ly/mx7ZPJ
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs