Re: ja@TI SpejsKauboju ili po njemecki `ja, ja, natürlich`?
16.07.2011. 07:21
status: user broj poruka: 10997
U svakom slucaju, odgovor je: ili. Dakle, najbolje ce raditi pod Android-om... Verzija 1.5, koja se nalazi na tvom telefonu... A koja nije u stanju da podrzi secondary kameru, tako da nemas video pozive a ja, na mom S8000 imam, iako je na njemu JavaOS...
Aman imarkovicu pa to je jedan od boljih SF filmova koji su se pojavili u poslednje vreme. Bavi se vrlo ozbiljnom tematikom, koja se tice kako nase sadasnjosti tako i buducnosti. Film je stvarno dobar.
:: Aman imarkovicu pa to je jedan od boljih SF filmova koji su se pojavili u poslednje vreme :: Bavi se vrlo ozbiljnom tematikom, koja se tice kako nase sadasnjosti tako i buducnosti :: Film je stvarno dobar :: :: http://goo.gl/FS72A :: :: :: surrogates..retko glup fil :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Surogates nisu bili losi, na slicnu foru...
ali kada sam malo vise igrao, sve je pocelo da bude monotono i recimo smorio sam se kada sam video da ne mogu da cucnem.
Ali recimo ok je ako bas nemas nista drugo da odigras a zelis da spalis visak vremena.
Pokusali su da ubace neke rpg elemente - ali opet, sve deluje kao na silu. Recimo moras da radis upgrade puske da bi mogao da aim down the sight - smesno. Takodje imas samo dva oruzja koja upgrade-ujes pa otkljucavas novu funkcionalnost. Imas u svakom slucaju RIP pa mozes da probas. Mada ako vec hoces mindless shooter, bolje je obrnuti Ozbiljnog Sema nego ovo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.