Pozdrav. Htedoh da je zavrsim posto mi je vec dugo vremena instalirana. Sad znaci nemogu zadnju misiju da otvorim dok neskupim Codex Page. Meni pise 15/30 i nigde vise nema one ikonice na ekranu za Codex a sve View Pointe sam otvorio. Znaci nemogu da udjem u onu sobu u Vili dok neskupim to sto fali.
Pa da li ima negde na netu posto sam ja trazio a nista nisam nasao gde imaju ucrtani na mapi gde se skrivaju ili da neko a da je skupio sve CODEX-e pa da posalje Save da odigram tu zadnju misiju.
Hvala.
ASUS P5Q PRO Q9550 & HYPER 212= 4.0GHZ 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL HS SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 TB GAINWARD GTX 460 1GB `GS` COOLER MASTER 690 II ADVANCED CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W SAMSUNG T220 LOGITECH X-540 & X-FI TITANIUM
Brotherhood je izasao pre 4 meseca, Revelations izlazi u novemvru a ti jos nisi presao dvojku... Cuo sam da ima takvih ali nisam mogao da verujem... Anyway, back to the point... Jesi li ti sinhronizovao svih 72/73 viewpointa?
Evo i ja igram dvojku :) Igrica je perfektna. Firenca je uradjena tako da ne mogu da verujem. Bio sam i setao ovim ulicama. Sve je original !!
:: :: :: :: Brotherhood je izasao pre 4 meseca, Revelations izlazi u novemvru a ti jos nisi presao dvojku.. :: Cuo sam da ima takvih ali nisam mogao da verujem.. :: Anyway, back to the point.. :: Jesi li ti sinhronizovao svih 72/73 viewpointa?
Gligo ne znam dokle si stigao ali ako nisi dosad presao dvojku, ti nemas ni najblazu mogucu predstavu sta te sve ceka... Like I said many times before,,,NAJBOLJA IGRA SVIH VREMENA..
@Dragote, probaj sa instalacijom novih patcheva i crackova, moralo bi da proradi...
kupis mape za gradove i za delove grada, da ti se prikazu blaga i sve ostalo, sinhronizujes sve viewpointe, predjes sve misije, one otkljucavaju dalje za codex pages, ako si sve to uradio moguce da koristis neki lek koji nije dobar, kada se pojavila igra i za nju lek, bagovale su neke misije tj nisu htele da se pojave da mozes da ih predjes. Od ovoga vise nzm sta moze biti.....
Inace cekam i ja Revelations da vim sta je bilo dalje :D igra je bas zanimljiva, kao film, a gradovi su, ono sto su postavili od znamenitosti original iz gradova, bas sam gledao emisiju i majku mu stvarno ima i onaj aqueduct i onako na skoro isti nacin srusen koloseum(msm na Rim), i jos neke zgrade su original, mada i na pocetku igre pise da je po istorijskim desavanjima i gradjevinstvu uradjeno(ili nesto tome slicno) :))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.