odlicna igra. Po mom misljenju, sve su potrefili, i grafiku i gameplay i duzinu. Odigrao sam je na gamepad-u i kontrole su bile odlicne.
Po meni je ocena koju joj je taj sajt dao malo niska. Sto se grafike inace tice, mozda nisu tu svi najnoviji efekti i teksture sulude rezolucije, ali igra ima svoj stil, koji joj prilici i sto mi je najbitnije, meni je bila lepa za oko, a to mi je mnogo bitnije od toga do koje granice su gurali engine i sta su sve potrpali i nabacali.
Definitivno jedna od igara koja zasluzuje rezanje i cuvanje a ne samo delete posle prelaska :)
Tanka je granica izmedju genijalnosti i ludila. Igra zasluzuje da se kupi.....
P.S.
Jedna interesantna stvar je da je i pisac knjige Alisa u Zemlji Cuda [ Luis Kerol ] imao izuzetne migrene u toku pisanja knjige. Glasine govore da je zadnje poglavlje zavrsio u Sizofrenom Ludilu............
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.