Em zahtevno do bola em ne izgleda nista posebno, realno za grafiku me licno najmanje zabole jer opet nije nista revolucionarno u odnosu na ps2 pre 10 godina...
Dokle god je zbunje 3d a ne iz kinder jajeta sastavljeno+ne posmatra me uvek od napred , odakle god da ga pogledam , meni je takva grafika dovoljna...
atnosfera. igrivost , jednostavnost , kontrole, prica, likovi , ako nema dusu , dzaba ti najlepsa grafika na svetu...
(isto vazi i za nove filmove gde se sve vrti oko specijalnih efekata)
E JEBIGA pa i nije nesto zahtevan do bola, optimizovaniji je od keca tako da igrajte i uzivajte u igri.. ako ne onda igrajte crvice(armageddon), mogu da potvrdim da su tamo refleksije perfektne
:: Em zahtevno do bola em ne izgleda nista posebno, realno za grafiku me licno najmanje zabole jer opet nije nista revolucionarno u odnosu na ps2 pre 10 godina.. :: :: Dokle god je zbunje 3d a ne iz kinder jajeta sastavljeno+ne posmatra me uvek od napred , odakle god da ga pogledam , meni je takva grafika dovoljna.. :: :: atnosfera. :: igrivost , :: jednostavnost , :: kontrole, :: prica, :: likovi , :: ako nema dusu , dzaba ti najlepsa grafika na svetu.. :: :: (isto vazi i za nove filmove gde se sve vrti oko specijalnih efekata :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: ::
:: E bas o tome ti pricam :: :: O tim igrama se i dan danas prica i draze su nam nego sve ove nove zajedno :: :: Ko ce bre za 10-15 godina da spomene shugavi krajsis i da kaze eee to je bila igra :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=JM5l8ldM37 :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: ::
Pa, zipa... Crysis i 1 i 2 su ipak `igretine`, sve ostalo na stranu... Mada... Igrica zbog koje sam bez problema šutnuo ribu da mi ne bi smetala dok je ne završim - Far Cry 1...
Ali, stvarno sam bio otkačio ribu, i.e iscenirao svađu, kako se ne bismo čuli jedno nedelju-dve, da mogu na miru da se šetam po tropskim ostrvima (a bio je početak januara, tako da je prijalo :)
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: E bas o tome ti pricam :: :: O tim igrama se i dan danas prica i draze su nam nego sve ove nove zajedno :: :: Ko ce bre za 10-15 godina da spomene shugavi krajsis i da kaze eee to je bila igra
Nije los oblivion ali ima i puno boljih RPG-ova koji nisu izradjeni po principu `paterna` postoji dizaj za tamnicu, kript, sumu, kucu, pecinu itd...i sve tamnice kriptovi i pecine su medjusobno iste...
frekfencija
:: samo cu reci `OBLIVION :: :: :: :: E bas o tome ti pricam :: :: :: :: O tim igrama se i dan danas prica i draze su nam nego sve ove nove zajedno :: :: :: :: Ko ce bre za 10-15 godina da spomene shugavi krajsis i da kaze eee to je bila igra :: :: :: :: AMD Phenom II x6 105 :: :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: :: 470 gtx gigabyte :: :: MSI 760 GM-E5 :: :: CoolerMasterElite43 :: :: LC power 600 :: :: CpuCooler:Titan Vanes :: :: Mx518 :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=JM5l8ldM37 :: :: :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Ma meni i ovo može da prođe i dalje
06.07.2011. 12:06
status: user broj poruka: 18996
...npr koji, aj napisi nekoliko tebi najboljih? meni uopste nije bitan dizajn, mislim jeste ali ne vise od igrivosti
:: Nije los oblivion ali ima i puno boljih RPG-ova koji nisu izradjeni po principu `paterna` postoji dizaj za tamnicu, kript, sumu, kucu, pecinu itd...i sve tamnice kriptovi i pecine su medjusobno iste.. :: :: :: frekfencij :: :: :: samo cu reci `OBLIVION :: :: :: :: :: :: :: E bas o tome ti pricam :: :: :: :: :: :: O tim igrama se i dan danas prica i draze su nam nego sve ove nove zajedno :: :: :: :: :: :: Ko ce bre za 10-15 godina da spomene shugavi krajsis i da kaze eee to je bila igra :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II x6 105 :: :: :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: :: :: 470 gtx gigabyte :: :: :: MSI 760 GM-E5 :: :: :: CoolerMasterElite43 :: :: :: LC power 600 :: :: :: CpuCooler:Titan Vanes :: :: :: Mx518 :: :: :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=JM5l8ldM37 :: :: :: :: :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: :: :: ::
Re: Re: Re: Re: Ma meni i ovo može da prođe i dalje
06.07.2011. 12:23
status: user broj poruka: 9006
Sad će kažu u Skyrimu da budu sve različite, i biće ih pun kurac
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Nije los oblivion ali ima i puno boljih RPG-ova koji nisu izradjeni po principu `paterna` postoji dizaj za tamnicu, kript, sumu, kucu, pecinu itd...i sve tamnice kriptovi i pecine su medjusobno iste.. :: ::
Tako i svi mi koji nismo kr*sali Pamelu Anderson mislimo... Al` kad bi je - brzo posle toga bi se smorio, kad bi shvatio kakva je retarduša i koliko je puna silikona :)
Uvek je slađa jabuka koja visi na višoj grani, pa ne možeš da je dohvatiš... Al` kad bi je pojeo, shvatio bi da je ista kao druge, a nekada čak i kiselija.
Wolfenstein 1, Far Cry 1, F.E.A.R. 1, Call of Juarez 1, Prince of Persia 1 & 2... Stare i prastare igrice, ali je utisak koje su ostavljale - nezaboravan.
BTW... Bedevija uopšte nije loša stvar. :) Bedevija znači `work horse` kobila, to jest, ona koja može DOBRO da zapne, tako da ne znam na šta se žališ :)
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: crysis 2 je najbolja igra do sada,steta sto imam bedeviju od kompa pa nemogu da igram.. :: :: ::
:: Pa, zipa... Crysis i 1 i 2 su ipak `igretine`, sve ostalo na stranu.. :: Mada... Igrica zbog koje sam bez problema šutnuo ribu da mi ne bi smetala dok je ne završim - Far Cry 1.. :: :: Ali, stvarno sam bio otkačio ribu, i.e iscenirao svađu, kako se ne bismo čuli jedno nedelju-dve, da mogu na miru da se šetam po tropskim ostrvima (a bio je početak januara, tako da je prijalo : :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran :: :: :: E bas o tome ti pricam :: :: :: :: O tim igrama se i dan danas prica i draze su nam nego sve ove nove zajedno :: :: :: :: Ko ce bre za 10-15 godina da spomene shugavi krajsis i da kaze eee to je bila igra :: ::
evo bas sam juce bio do drugara na kafi, zamolio me da mu predjem misiju u Rogue Trooper-u kog sam mu instalirao na 7600GS (AGP), ne samo da sam mu presao misliju vec celi nivo! zaigrao sam se jedno sat i po i podsetio se koliko je u stvari ta igra zarazna i interesantna, inace iz 2006. godine, eve http://goo.gl/2xzbV zatim Tomb Raider Legend itd. a Wolfenstein je zaebo sve te nabrojane ispred.. pop1 skidam kapu
:: :: :: Wolfenstein 1, Far Cry 1, F.E.A.R. 1, Call of Juarez 1, Prince of Persia 1 & 2... Stare i prastare igrice, ali je utisak koje su ostavljale - nezaboravan :: :: :: BTW... Bedevija uopšte nije loša stvar. :) Bedevija znači `work horse` kobila, to jest, ona koja može DOBRO da zapne, tako da ne znam na šta se žališ : :: :: `Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Sopran :: :: :: crysis 2 je najbolja igra do sada,steta sto imam bedeviju od kompa pa nemogu da igram.. :: :: :: :: :: ::
Bedevija kod mene koriste za `dobro tapacirana žena talentovana za trpanje`.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: BTW... Bedevija uopšte nije loša stvar. :) Bedevija znači `work horse` kobila, to jest, ona koja može DOBRO da zapne, tako da ne znam na šta se žališ : ::
Freelancer, Warcraf, Call of Duty, Doom 3, t, Titan Quest, Mass Effect 1, Dead Space 1, Splinter cell... Crysis 1 mi je malo dosadan, U Warhedu su to ispravili. A Crysis 2 mi je najbolji od serijala. Stalno drzi napetost i neko desavanje, dosta razlicitosti i inovacija. U kecu sve jedno isto, ides i patrole, ides i patrole... Precrtali Far Cry1
@Phat Phuck Vidim da si pomenuo da je laka igra? Izadje onaj od 300 kila i dahce ??? Pa mene cim vidi sruci sva moguca ubojita sredstva, ako se ne pomerim odmah, gotov sam. Vi izgleda igrate na Easy ili na Normal, sto je za mene najveca glupost. Postravi Crysis 2 na Veteran pa ces tek onda shvatiti koliko je dobar. Inteligencija, kretanje , snaga neprijatelja i prava igrivost dolazi do izrazaja. Sve ispod toga kao da nisi ni igrao. Velika je razlika.
@imarkovic, sta mu je to na `kafi`, jer to neki model kompjuterske stolice ili neka vikendica, splav ... :))))
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
Evo ja igram na onoj Post Human tezini i ne mogu da kazem da je tesko, teze je ali opet dosta lako jer ako koristis nanosuit kako treba i zaklon lako se prelazi, neprijatelj ise slicno ponasaju na svakoj tezini glupi su, samo su precizniji i prave veci damage na vecoj cini mi se. Nisam primetio da koriste neke napredne taktike :)
:: Freelancer, Warcraf, Call of Duty, Doom 3, t, Titan Quest, Mass Effect 1, Dead Space 1, Splinter cell.. :: Crysis 1 mi je malo dosadan, U Warhedu su to ispravili. :: A Crysis 2 mi je najbolji od serijala. Stalno drzi napetost i neko desavanje, dosta razlicitosti i inovacija. :: U kecu sve jedno isto, ides i patrole, ides i patrole... Precrtali Far Cry :: :: @Phat Phuc :: Vidim da si pomenuo da je laka igra :: Izadje onaj od 300 kila i dahce ?? :: Pa mene cim vidi sruci sva moguca ubojita sredstva, ako se ne pomerim odmah, gotov sam :: Vi izgleda igrate na Easy ili na Normal, sto je za mene najveca glupost :: Postravi Crysis 2 na Veteran pa ces tek onda shvatiti koliko je dobar. Inteligencija, kretanje , snaga neprijatelja i prava igrivost dolazi do izrazaja. Sve ispod toga kao da nisi ni igrao. Velika je razlika :: :: :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: ::
...ako je ovo bilo neko indirektno ukazivanje na greske u gramatici... `drugar me zvao da dodjem kod njega na KAFU`, `krenuo sam kod druga na KAFU`, `bio sam kod druga na KAFI`, `a zatim sam svratio kod komsinice na KAFU`, podrazumeva se da smo pili kafu a ne sedeli na splavu `kafa` i sl., sta me zajebavas
:: :: :: @imarkovic, sta mu je to na `kafi`, jer to neki model kompjuterske stolice ili neka vikendica, splav ... :))) :: :: :: :: Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane :: Sve drugo je utopija ! :: ::
Jeste Crysis odlican, bar meni, svi delovi, sve u svemu stvar ukusa naravno, ali ima nesto sto se izdvaja od svih igara, bar meni, i sto ce da zivi zauvek:
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.