a preterali su ga za crysis2...kao sto rece meda,nije bas 100% ali 80% pad performansi..mislim da cak ni gtx560ti ne moze da ga izgura u rasponu od 30-40 fps-a,naravno mislim na ultra i 1080p
Ma, f*ck that... Umesto divljenja ciglama, šutu i tragovima u blatu, ja bih radije voleo da vidim uništivost predmeta/zgrada i NELINEARNOST (`do izvora tri putića`) Far Cry-a 1 i Crysisa, stvarnu `slobodu lutanja` po nivoima... A o `inteligenciji` Ceph-ova da i ne govorimo... Stane ispred tebe Ceph gromada od 3 metra visine i 300 kg, i samo stoji u mestu i dahće - dok ga ne unakaziš into oblivion onim odvojivim HMG-jem...
2012. izlazi Far Cry 3, though... Za to se živi. Izgleda da je do pravih ljudi telepatski dospela želja MILIONA fanova originalnog Far Cry-ja, koji su se odavno, logično, zapitali: `A sada, kada imamo nešto poput CryEngine-a, kako bi bilo uraditi rework/redux originalnog Far Cry-ja, sa njegovom pričom, atmosferom, itd - a sa grafikom poput Crysisa...
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: a preterali su ga za crysis2...kao sto rece meda,nije bas 100% ali 80% pad performansi..mislim da cak ni gtx560ti ne moze da ga izgura u rasponu od 30-40 fps-a,naravno mislim na ultra i 1080p :: :: http://goo.gl/fgryo :: http://goo.gl/ljQYT
Kod mene verovao ili ne tamo gde sam imao 40-45 FPS sad imam 20-25, ide i iznad 30 ali radi daleko losije nego u DX9 i Extreme gde imam oko 50 i nesto FPS u proseku.
:: a preterali su ga za crysis2...kao sto rece meda,nije bas 100% ali 80% pad performansi..mislim da cak ni gtx560ti ne moze da ga izgura u rasponu od 30-40 fps-a,naravno mislim na ultra i 1080p :: :: http://goo.gl/fgryo :: http://goo.gl/ljQYT
A da li je neko probao kombinacije sa dx11 ali bez onih textura, mozda je mnogo igrivija, hocu reci bolji frame rate, a opet ima teselacije itd... Meni je iskreno i sa dx9 bila lepo odradjena igra, sve na mestu.
:: A da li je neko probao kombinacije sa dx11 ali bez onih textura, mozda je mnogo igrivija, hocu reci bolji frame rate, a opet ima teselacije itd... Meni je iskreno i sa dx9 bila lepo odradjena igra, sve na mestu.
Za sve su krive konzole i jebeni post-development sa dx9 na dx11 Iste probleme sa performansama je imao Dragon Age 2 kada prebacite na dx11 Zato samo kupujte konzole, jebes pc... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Ih! Sad bas pogledah ovu tabelu na linku, ispade da bez min. GTX570 nema komotnog igranja sa svim napucanim u full-u. Hm!
BTW vidim da je PhatPhuck postavio link ka leku, ali ne sa potpisom skidrow-a vec od FairLIght-a, bas me zanima, mozda je bolje odradjen, probacu bas veceras.
Probao sam ja, moze da se igra sa mojom 6970, al zna da padne FPS i ispod 20, ja mislim da tu postoji neki problem vezan za drajvere...
:: Ih! Sad bas pogledah ovu tabelu na linku, ispade da bez min. GTX570 nema komotnog igranja sa svim napucanim u full-u. Hm :: :: BTW vidim da je PhatPhuck postavio link ka leku, ali ne sa potpisom skidrow-a vec od FairLIght-a, bas me zanima, mozda je bolje odradjen, probacu bas veceras :: :: :: :: Ne bas, teksture uticu nesto malo na frejmrejt.. :: :: :: :: http://www.pcgameshardware.de/aid,831455/Crysis-2-im-Test-Grafikkarten-Benchmarks-mit-Patch-19-unter-DirectX-11-jetzt-mit-fuenf-neuen-Grafikkarten/Action-Spiel/Test :: :: :: :: :: :: :: A da li je neko probao kombinacije sa dx11 ali bez onih textura, mozda je mnogo igrivija, hocu reci bolji frame rate, a opet ima teselacije itd... Meni je iskreno i sa dx9 bila lepo odradjena igra, sve na mestu.
Toliko vece opterecenje grafike i procesora za tolko malu razliku koju relano ni ne primetis u samom igranu, osim ako ne stanes i ne zveras okolo, to se po meni ne isplati...
Nista posebno, samo ocajno optimizovano.
Ranije gaming razlike prelaska sa sege maga 2 na playstation 1 , pa na playstation 2 , kasnije ps3 i xbox , i nekih pc igara to se i oseti i vidi konkretna razlika i opravdana je,
Uh! Bas je zahtevno, mislim ono, aj sad, sta je trazeno to je i dobijeno, samo smatram da je ovo zaista dobar primer kako igra i dan danas sa dx9 uspesno i lepo parira nekim novim tehnologijama, hocu reci ako se napravi dobar gameplay, zanimljiva, igriva itd... onda je i dx9 dobar, ja sam prosto uzivao dok sam je prvi put prelazio. Drugi, sa dx11, ce da priceka malo. .)
:: Probao sam ja, moze da se igra sa mojom 6970, al zna da padne FPS i ispod 20, ja mislim da tu postoji neki problem vezan za drajvere.. :: :: :: :: Ih! Sad bas pogledah ovu tabelu na linku, ispade da bez min. GTX570 nema komotnog igranja sa svim napucanim u full-u. Hm :: :: :: :: BTW vidim da je PhatPhuck postavio link ka leku, ali ne sa potpisom skidrow-a vec od FairLIght-a, bas me zanima, mozda je bolje odradjen, probacu bas veceras :: :: :: :: :: :: :: Ne bas, teksture uticu nesto malo na frejmrejt.. :: :: :: :: :: :: http://www.pcgameshardware.de/aid,831455/Crysis-2-im-Test-Grafikkarten-Benchmarks-mit-Patch-19-unter-DirectX-11-jetzt-mit-fuenf-neuen-Grafikkarten/Action-Spiel/Test :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: A da li je neko probao kombinacije sa dx11 ali bez onih textura, mozda je mnogo igrivija, hocu reci bolji frame rate, a opet ima teselacije itd... Meni je iskreno i sa dx9 bila lepo odradjena igra, sve na mestu.
Kad se setim kako je isao marketing jos od serije NV 8XXX preko kasnije ATI 2XXX, imate karte za buducnost tada DX10,znao sam jos onda da nece biti bas tako sjajno,dobro sto je i normalno. Mnogo je to podataka takav je dx11 ne kazem da ne moze da se optimizuje, ja mislim da su to namerno i uradili optimizovali tako da ima detalje ali do te mere da bude igrivo na 570/580 ili ATI ekvivalentu. Nema nista dok ne izadje PS4 i novi XBOX kada se to desi bice i ovde napretka. Za Krizu cutite da su iskoristili pun potencijal DX11 da sve bude do jaja ni quad sli 580 nebi imao 5fps to je za buducnost i verovatno neka vrsta igre bencmarka(ne kazem da je losa cak sta vise dobra) da `entuzijasti` imaju o cemu da pricaju i adekvatno menjaju pod hitno hardver :)
Pa da , cim je pao frejm rejt sa 60 na 30 ( odmah prodaj svoje dve gtx 560 ti ) i kupuj nesto da opet ima tih nepotrebnih 30 frejmova vise, ovce su za sisanje...
Nikad gameplay nece biti isti na koznoli i na pc-u pogotovu sto nivo detalja i sam kvalitet grafickog prikaza ne moze da se poredi.Na koznoli je to mnogo ustrojeno . Ali nazalost kao sto sam kazes ,pc gaming je zapostavljen tako da je u nekom drugom planu dok se zastarele konzole i dan danas guraju.Sta reci osim TUGA!
Green,Green,Grass Of Home
:: Za sve su krive konzole i jebeni post-development sa dx9 na dx1 :: Iste probleme sa performansama je imao Dragon Age 2 kada prebacite na dx1 :: Zato samo kupujte konzole, jebes pc.. :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Sad im je lepo ali plakaće oni kada izađe Diablo 3 i kada mogu samo da cvile nad svojim konzolama što nema toga za njih dragoceni PS3 ili xbxo360. Crysis ionako nije nešto specijalna igra sem izuzetno lepe grafike. Osim toga nema ništa posebno.
:: Sad im je lepo ali plakaće oni kada izađe Diablo 3 i kada mogu samo da cvile nad svojim konzolama što nema toga za njih dragoceni PS3 ili xbxo360. Crysis ionako nije nešto specijalna igra sem izuzetno lepe grafike. Osim toga nema ništa posebno :: :: :: League of Legends refferal lin :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: ::
Pa dobro, kako misliš da nama draga nvidia/AMD proda novu grafičku i da zaradi pare kada bismo mi menjali grafiku na svakie 3 godine. Ovako nam ih uvaljuju svakih godinu dana i oni su mirni.
:: Meni ni ta grafika nije nista posebno, :: pogotovo ne opravdava toliku dx11 zahtevnost.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: :: :: Sad im je lepo ali plakaće oni kada izađe Diablo 3 i kada mogu samo da cvile nad svojim konzolama što nema toga za njih dragoceni PS3 ili xbxo360. Crysis ionako nije nešto specijalna igra sem izuzetno lepe grafike. Osim toga nema ništa posebno :: :: :: :: :: :: League of Legends refferal lin :: :: :: :: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c5816991079017 :: :: :: ::
Ja ne znam o cemu vi pricate i o kakvom padu FPS meni bolje radi sada na 1.9 nego ranije. Najnoviji driveri igra je instalirana na SSD Sve klizi na 1080p,stabilni frejmovi i to na sapphire 5770 1gb.
Svi vi kukate na taj pad performansi. Pa imate dodatna podesavanja u igri pa sami izaberite koja vam posesavanja najbolje odgovaraju. Valjda je logicno da kada su ubacili i ovoliko tekstura i dodatno Ultra podesavanje da naravno treba i dodatna snaga graficke...
Adzem a preterali su ga za crysis2...kao sto rece meda,nije bas 100% ali 80% pad performansi..mislim da cak ni gtx560ti ne moze da ga izgura u rasponu od 30-40 fps-a,naravno mislim na ultra i 1080p
TheBear Kod mene verovao ili ne tamo gde sam imao 40-45 FPS sad imam 20-25, ide i iznad 30 ali radi daleko losije nego u DX9 i Extreme gde imam oko 50 i nesto FPS u proseku.
-ShonE- A da li je neko probao kombinacije sa dx11 ali bez onih textura, mozda je mnogo igrivija, hocu reci bolji frame rate, a opet ima teselacije itd... Meni je iskreno i sa dx9 bila lepo odradjena igra, sve na mestu.
Sinko nismo mi pali s ` kruske, naravno da ako se smanje efekti i podesavanja u advanced settings, da ce skociti frame rate, mislim to nije topla voda. Ovde je poenta da se igra pokrene na sve u full-u, kao sto je vecina nas pokretala u dx9 verziji, da dozivis sve cari igre, ili ti da je odigras onako kako su je tvorci zamislili. E, za to ti ne bi bilo dovoljno ni te tri tvoje 5770, veruj mi.
:: Svi vi kukate na taj pad performansi. Pa imate dodatna podesavanja u igri pa sami izaberite koja vam posesavanja najbolje odgovaraju. Valjda je logicno da kada su ubacili i ovoliko tekstura i dodatno Ultra podesavanje da naravno treba i dodatna snaga graficke... :: :: :: :: Adzem a preterali su ga za crysis2...kao sto rece meda,nije bas 100% ali 80% pad performansi..mislim da cak ni gtx560ti ne moze da ga izgura u rasponu od 30-40 fps-a,naravno mislim na ultra i 1080 :: :: :: :: TheBear Kod mene verovao ili ne tamo gde sam imao 40-45 FPS sad imam 20-25, ide i iznad 30 ali radi daleko losije nego u DX9 i Extreme gde imam oko 50 i nesto FPS u proseku :: :: :: -ShonE- A da li je neko probao kombinacije sa dx11 ali bez onih textura, mozda je mnogo igrivija, hocu reci bolji frame rate, a opet ima teselacije itd... Meni je iskreno i sa dx9 bila lepo odradjena igra, sve na mestu.
Meni igra radi kao i ranije . Frejmovi idu i preko 80 (iskljucena vs). Al ima kocenja i to baš kad se dolazi do nekog novog dela kad ima ocito nekog ucitavanja. Vido sam da mi se povecao pagefali pa sam dodao još memorije i bilo je osetno bolje sa kocenjem. Uglavnom za ovu igru je potrebno dosta memorije i dobar ssd umesto klasicnog hard diska. Ponovo kažem osim tih delova kad ulazim na nova mesta igra odlicno radi cak negde i bolje nego kad sam igro bez ovih dodataka.Naravno sve je setovano na maximum na rezoluciji 1680 x 1050 sa gtx 460. Na 6950 (6970) ima manje frejmova.
@ilicstefan Pa ne znam koliko tebi cesto uvaljuju (novog GPU-a) A sto se tice igre, ja ne vidoh ni malo onakvih zidova kao sto je na slikama na kojima je ukljuceno taslacenje. Igra mi radi identicno sa, kao i bez patcha(patcheva). Elem sto se same igre tice ne moze ni da se poredi sa prvim delom koji je po meni, iako zahtevniji, mnogo bolji. Na kraju: sve u svemu zacin c2.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.