Capcom jos nije umro tako da neka nek nastavi sa izbacivanjem legendarne igre sada u 3D izdanju, izasao je vec pre jedno godinu dana prvi deo, ovaj osecam da ce biti jos bolji.
mislis na onog debelog gmaza Rufusa? Nista bez njega
:: Ima de oćeš, evo skidam ja upravo s multi-linkova :: :: Ma igra ko grom, nadam se da su ubacili onog turčina što se maže guščjom mašću, smehotresno :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Najbolje tuce su mi mortal 2,eventualno 3. ostalo od mortala je krsh. Uz njega rame uz rame stoji SoulCalibur-SoulEdge za ps1-psx.
Dve tuce u kojima ne moze random da se lupeta po dugmicima i dobije opusteno neko ko zna 90% poteza.
A strit fajter mi je uvek bio mnogo deciji (licno mi se sere od japanskih super klinaca koji biju likove od 120kg sa sve njihovim ocima preko pola glave)
Ali mene je uvek zivciralo kada neko sedne onako, prvi put za igru i cepa random po dugmicima a borac izvodi sve i svasta , a najgore kad nema skoro nikakav cooldown izmedju udraca-poteza.
StreetFighter ima lepu pricu i zanimljiviji je mnogo od MortalCombat, mortal combat brzo dosadi, a steta sto nece izlaziti ovaj novi, probaj ti ovo, nauci kako se rade magije i ostalo pa ces da vidis koliko je dobra tabacina.. a nije to japanska klasicna glupa tabacina sa nekim samurai magijama itd., ameri su je napravili u saradnji sa Taiwancima jebem li ga
:: Ma za zezanje je ok :: Naravno :: :: Ali mene je uvek zivciralo kada neko sedne onako, prvi put za igru i cepa random po dugmicima a borac izvodi sve i svasta , a najgore kad nema skoro nikakav cooldown izmedju udraca-poteza :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: ::
Pa nije baš tako - postoji cooldown, negde čak i popriličan. Međutim, neke poteze možeš da povezuješ u combo, ali to ne možeš da postigneš lupanjem dugmića, već ima prste da oguliš dok naučiš šta i kako :)
Npr. totalni početnik u SF-u može samo lupanjem dugmića da se snađe nekako, nešto što će u većini MK igrica loše da se završi. ALI - posle nekog perioda vremena, kada se đe i štos stvari se menjaju - u MK-u, kada savladaš nekoliko osnovnih poteza i principa, možeš da igraš solidno, čak i protiv zaluđenika koji ceo dan provedu igrajući ga. U SF-u, kriva učenja je prilično drugačija, ima mnogo više poteza (vazda je bilo, zapravo), tako da ti treba mnogo više vremena da vrhunski naučiš da igraš SF nego MK. I protiv nekog ko vrhunski igra SF možeš samo da se slikaš ukoliko ga nisi dobro prostudirao, prosuće te i bez ijednog specijalnog poteza, a kamoli sa njima :) Veruj mi, na svojoj koži sam iskusio :) Manijaci :)
Just my two cents :)
P.S. S druge strane, meni je MK priča mnogo zanimljivija i ima mnogo više potencijala od SF-a - međutim, to u igricama nije nikada realizovano...
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
:: Ali mene je uvek zivciralo kada neko sedne onako, prvi put za igru i cepa random po dugmicima a borac izvodi sve i svasta , a najgore kad nema skoro nikakav cooldown izmedju udraca-poteza
Soul Edge/Calibur su legendarne igre, tekken koji je u to vreme bio popularan nisam igrao ni desetinu kao to što sam.
Još jedno legendarno tabanje sa savršenim balansom je Guilty Gear serijal, jes da ima `super-klinaca s očima preko pola glave` ali raznovrsnost likova koji traže totalno različit pristup borbi je jedna od čari te igre... i nema šanse da njab dobije onog ko zna dobro da igra, šta god lupao po dugmićima.
Blazblue je isto dobar od novijih igara, daleko više sam ga igrao nego SF4.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Najbolje tuce su mi mortal 2,eventualno 3. ostalo od mortala je krsh :: Uz njega rame uz rame stoji SoulCalibur-SoulEdge za ps1-psx :: :: Dve tuce u kojima ne moze random da se lupeta po dugmicima i dobije opusteno :: neko ko zna 90% poteza :: :: A strit fajter mi je uvek bio mnogo deciji :: (licno mi se sere od japanskih super klinaca koji biju likove od 120kg sa sve njihovim ocima preko pola glave :: :: Bem li ga, moje misljenje :: :: Mada graficki endzin deluje zanimljivo ::
Raicu, kopao sam po netu nesto za igranje soulEdge-Calibur za psx-ps1 online preko xpsx emulatora ali nikada nisam uspeo da nastelujem i da zapravo zaigram za nekim online, aj ovih dana ako imas malo vremena da probamo?
Onda u ePSXe pokreni wizard i biraj ovako, probaćemo prvo s default podešavanjima jer i to mora da bude identično. bios - ima onaj jedan jedini SCPH1001 gpu - pete`s ogl2 driver 2.9 spu - eternal spu plugin cdr - onaj donji WNT/W2K
Pa onda u config Netplay odaberi cyberpad
Aj staviću ovaj iso da se skine pa ćemo da probamo kad se vrnem kući
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Raicu, kopao sam po netu nesto za igranje soulEdge-Calibur za psx-ps1 online preko xpsx emulatora ali nikada nisam uspeo da nastelujem i da zapravo zaigram za nekim online, :: aj ovih dana ako imas malo vremena da probamo ::
Sad sam i ja malo pre kopao po netu ovde na poslu, ali si me pretekao. U principu da je sve 100% isto od emulatora, biosa, plug-ina i igre, pa bi kao trebalo da radi.
Sad sam na poslu, javim ti se na msn kad dodjem kuci i stavim da se poskida sve, pa da probamo, odavno nisam igrao , bas dugo, ali mislim da se to ne zaboravlja, kao voznja bajsa.
:: Nisu tabačine za online ali možemo da probamo, videću šta i kako :: :: Gvirnuo sam, skini plugi :: http://cyberpad.duttke.de :: :: Zatim skini ePSXe verzija 1. :: :: Moramo da imamo i istu verziju igr :: http://www.megaupload.com/?d=5TJLNTR :: :: Pa onda ove pluginove i bios, navodno mora sve isto da bude, pa ih ubac :: http://www.mediafire.com/?a0rydndl291qi0 :: http://www.mediafire.com/?8ex9dy81q6151x :: :: Onda u ePSXe pokreni wizard i biraj ovako, probaćemo prvo s default podešavanjima jer i to mora da bude identično :: bios - ima onaj jedan jedini SCPH100 :: gpu - pete`s ogl2 driver 2. :: spu - eternal spu plugi :: cdr - onaj donji WNT/W2 :: :: Pa onda u config Netplay odaberi cyberpa :: :: :: Aj staviću ovaj iso da se skine pa ćemo da probamo kad se vrnem kuć ::
Najbolji deo prince of Persia. I najbolji osundtrack za neki deo Prince of Persia.
Nije bas Persiski ali je igra i muzika do ...
:: http://www.youtube.com/watch?v=b5hR6RhiGW :: :: Bolji mi je instrumental , jer vokal iz GodSmack-a ima malo gay glas , :: ni blizu Slipknotu ili Maxu Calaveri iz ex Sepulture :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 7 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: CoolerMasterElite43 :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanes :: Mx518 :: :: :: standalone :: :: ::
Pa nemam mogucnost da udjem u igru,ide onaj uvod i sta god da pritiskam,nema dalje...I onaj shman kaze da se to desava kod mnogih,a ko na klinac i kod mene...Nema sanse da se zapocne igra. P.S Skidrow goin to be nuked once more.better wait for proper crack
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.