a nisu prenapunili hard hd filmovima i serijama i jos igre :)
Inace nzm zasto su stavili u grupu i ME i Dragon Age i msm Star Wars(mada nisam to igrao, mislio sam da je strategija valjda), a ME i Fallout su vise klasicne pucacine na otvorenom polju, a Dragon Age i njemu slicne su na klik misem, nisu klasicne, to je valjda MMORPG ili kako se vec tacno zovu......
Dragon Age je RPG kao i sto je nekad bio Neverwinter Nights. Mass Effect je isto RPG
MMORPG ti je WOW i sve slicno tome. Baci pogled na ova dva linka i sve ce ti biti jasno.
:: a nisu prenapunili hard hd filmovima i serijama i jos igre : :: :: Inace nzm zasto su stavili u grupu i ME i Dragon Age i msm Star Wars(mada nisam to igrao, mislio sam da je strategija valjda), a ME i Fallout su vise klasicne pucacine na otvorenom polju, a Dragon Age i njemu slicne su na klik misem, nisu klasicne, to je valjda MMORPG ili kako se vec tacno zovu..... :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
:: Taman kolko i ovca liči na šarplaninca. :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: Ali nebitno, vise me ME podseca na COD, a Dragon Age na WOW :) :: :: :: :: ::
:: ME je kako pise Action Role Playing, a DAO je Computer Role Playing : :: :: Ali nebitno, vise me ME podseca na COD, a Dragon Age na WOW :) :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: ::
Da, podseca me na igru gde ides i bijes uvek sve, jer kako se secam, na svakoj mapi ima neki neprijatelji koje treba da pobijes, a dragon age, ima ograniceno kretanje po mapi i vise lici igra na WOW....(sa svim onim magijama, napicima, power stuff i ostalo)
:: Mass Effect te podseća na FPS gde po linijskoj mapi ubijaš sve što stigneš, a Dragon Age ti liči na multiplay sa više ljudi :: :: : :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: ME je kako pise Action Role Playing, a DAO je Computer Role Playing : :: :: :: :: Ali nebitno, vise me ME podseca na COD, a Dragon Age na WOW :) :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GHz OC 2.9Gh :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: WD3200AAK :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.