Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Wow-original
STRANA 1 OD 1
cojka032 Wow-original 28.06.2011. 19:51 T36925

status: user
broj poruka: 297
Dakl,zeleo bih da igram na original serveru,da li je moguce skinuti instalaciju i onda samo kupiti game card i aktivirati preko blizzard sajta,ili moraju i discovi original?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vepromon re 28.06.2011. 19:54 #340189

broj poruka: 522
ne moraju original diskovi. skini instalaciju sa neta, a napravi original acca na b.nett-u.

samo pzi, instalacija sa svim patchevima i cudima je ogromna...
Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo.

vepromon re 28.06.2011. 19:56 #340190

ispravka mala, nisam iz prve razumeo, moras da imas originalni cd key registrovan na b.nett akauntu. to dobijes kada kupis original igru, ali mozes i digitalno. To ti je neophodno za igru (pored pretplatnog cd-key) na original serveru...
Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo.

cojka032 jao to 28.06.2011. 19:56 #340191

posto sam gledao i na wow-serbia.com(mamicu im ....)kao mora original,neshto sam razmisljao,posto nigde nema key kad instaliram igru sto mora da se daje 9.500 dinara za discove,extra.

nego jel beshe prvi gamecard 3 meseca,pa posle 2 ili stalno 2?
hvala
cojka032 eh,sta sad ? :) 28.06.2011. 19:57 #340192

ako kupim gamecard jel to dovoljno?ili mora original disc??
dautovic ... 28.06.2011. 20:05 #340195

broj poruka: 2855
Koji ce ti to u zivotu, ide leto, lepo vreme...

frekfencija

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vepromon re 28.06.2011. 20:06 #340197

prvo:
kada tek reiras novi acca, dobijes 1 mesec dzabe, ali tek nakon sto otkucas prvi gamecard. to ti je = 3meseca. Da bi kreirao originalni acca, trebaju ti originalni cd-key-jevi. njih dobijes kada kupis original disk, ili digitalno kupis cd-key koji registrujes na svom akauntu preko njihovog sajta.

drugo: cak i kada kupis original diskove treba ti bar 1 gamecard da bi se igrao.

moja preporuka ti je da zaobidjes WoW jer je totalno propao i kasno ti je da sada pocinjes, ako ga do sada nisi igrao. Previse si propustio.
Ali, ako vec toliko hoces da se igras, a zao ti da das pare, idi na klan rur forum. ljudi ti tamo prodaju cele akauntove sa nabudzenim likovima za oko 60-70e. Pogledaj malo, svaki dan se okaci po 50ak novih oglasa, naci ces nesto sto ti odgovara.

cojka032 eh 28.06.2011. 20:12 #340200

igramo ja wow neko vreme(privatni server),ali mislio sam da moze ova fora,ipak nishta,hvala.
vepromon re 28.06.2011. 20:19 #340205

cenim da bi za oko 50 evra + jos oko 2000 za doplatu mogao da nadjes full kataklizma acc i jos da se igras. ako ti je i to puno, you dont deserve to call yourself a Tauren!

ilicstefan Lepo kaže dautovic 28.06.2011. 22:33 #340261

broj poruka: 1577
Koji će ti đavo taj wow.

Ima i boljih i manjih igara od wow-a. Eno ti witcher 1 i 2, imaš mass effect 1 i 2, imaš assassin`s creed 1, 2 i brotherhood, imaš i dosta hack and slash rpg-ova koje možeš da odigraš, a imaju i bolju grafiku i lakše su za igranje od wow-a.

Plus sam čitao na netu da je folder u kome je wow instaliran svima negde oko 25 gigabajta. Dodaj još jedno 5 giga i to ti je ukupno 30 giga za skidnaje. Ima da rodiš mečku dok to skineš.

A ako hoćeš sve legalno onda treba da potrošiš bogatstvo da bi kupio sve što ti treba kako bi igrao (ako se ne varam tu treba osnovna igra sa sve ekspanzijama koje za sada ima 3 i to pomnoži sa 2000 dinara pa ti vidi).

League of Legends refferal link

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4de5348c58169910790170

vepromon re 28.06.2011. 23:10 #340276

Sve si ti u pravu, ima vrhunskih single player naslova... ali nista od toga sto si naveo nije MMO... a i WOW je ipak kultna igra :)

philaemos Re: off-topic 28.06.2011. 23:32 #340287

broj poruka: 2743
Slazem se.
Ko nije igrao WoW moza samo da prica u prazno. Najbolja igra koju sam igrao po svim pitanjima (izuzev grafike, mada je bila vrh kada je izasla, sada je malo vreme pregazilo)
Ne postoji igra na svetu koju toliko ljudi igra toliko dugo.

@cojka
Sve sto ti je vepromon rekao je tako, jedino ti je jeftinije da on-line kupis cd-key, ja sam Kataklizmu platio 35 eura cinimi se, dok je u radnji 40, i on-line mozes da kupis 1,3 i 6 meseci igranja, a preko game kartice uvek ide 2 meseca, s` tim sto ti je on-line vreme opet jeftinije, npr game card je 3000 din, a on-line je 2 meseca 2600.
Privatni serveri su nula, igrao sam na njih 30 do sada, retail je prava stvar, i imas ogroman broj ljudi koji igra.
Inace nije kasno da pocnes da igras, jer levelovanje sada ide brzo, skoro sam poceo da igram paladina i vec sam lv78, a od 80 do 85 isto se brzo dodje...
Ako nemas para za sve to jbg onda

Demon to some. Angel to others.

:: Sve si ti u pravu, ima vrhunskih single player naslova... ali nista od toga sto si naveo nije MMO... a i WOW je ipak kultna igra :
:: ***************************************************************
:: Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo
::
dautovic Re: Re: off-topic 29.06.2011. 18:42 #340569

broj poruka: 2855
A pazi ako tako gledas, mnogo ljudi i gladuje, mnogo ljudi ima i sidu, mnogo je i zedno... - za slucaj da ti je promakla poenta, ako mnogo ljudi radi nesto ne znaci da je to nesto dobro...

Koliko je zivota upropastio taj WOW kapiram da mu ni SIDA nije ravna...

frekfencija

:: Slazem se
:: Ko nije igrao WoW moza samo da prica u prazno. Najbolja igra koju sam igrao po svim pitanjima (izuzev grafike, mada je bila vrh kada je izasla, sada je malo vreme pregazilo
:: Ne postoji igra na svetu koju toliko ljudi igra toliko dugo
:: @cojka
:: Sve sto ti je vepromon rekao je tako, jedino ti je jeftinije da on-line kupis cd-key, ja sam Kataklizmu platio 35 eura cinimi se, dok je u radnji 40, i on-line mozes da kupis 1,3 i 6 meseci igranja, a preko game kartice uvek ide 2 meseca, s` tim sto ti je on-line vreme opet jeftinije, npr game card je 3000 din, a on-line je 2 meseca 2600
:: Privatni serveri su nula, igrao sam na njih 30 do sada, retail je prava stvar, i imas ogroman broj ljudi koji igra
:: Inace nije kasno da pocnes da igras, jer levelovanje sada ide brzo, skoro sam poceo da igram paladina i vec sam lv78, a od 80 do 85 isto se brzo dodje..
:: Ako nemas para za sve to jbg onda
:: Demon to some. Angel to others.
:: _______________________________
:: :: Sve si ti u pravu, ima vrhunskih single player naslova... ali nista od toga sto si naveo nije MMO... a i WOW je ipak kultna igra :
:: :: ***************************************************************
:: :: Phenom II x6 1090T @3.8 Ghz, 4Gb ddr3 1600 Mhz, gigabyte 5570 1 Gb, 1 Tb WD + 2 Tb samsung f4, dvd crko, zvucnici - crkli, napajanje - samo sto nije crklo
:: ::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vepromon re 29.06.2011. 19:31 #340597

ma mislio sam da mu je kasno da sada pocinje, jer su najbolji raidovi i eventovi vec odavno prosli. u tome je bila car old school wow-a. Ima i sada dobrih raidova, ali bas zato sto je levelovanje brzo, gomila retardiranih klinaca se navukla na igru i fakticki je upropastila.

pre si za jedan epic piece morao da farmas bar 2-4 nedelje i to sa dobrom gildom, sada si full epic za fazon 10 dana.

eh kad se setim tog uzbudjenja.. sreda vece, resetuju se instance... on line je 10k igraca...

uvati coveka nostalgija :)

philaemos @dautovic 30.06.2011. 23:23 #341004

broj poruka: 2743
Razumem ja sta ti pricas.
Ti ako si mentol, tebi ce i PC Berza da unisti zivot (mnogima vece jeste, da ih ne imenujem), tako da je sve to stvar kontrole i mere...

@vepomon
Slazem se sa tobom, mada ja wow igram i dalje samo daleko manje nego ranije. Meni je ubedljivo najbolji period bio WotLK pa TBC. U WotLK je vec bilo dosta olaksano igranje u odnosu na ranije, a sada je mozda i previse lako, nekako se izgubi car onoga ranije koliko si morao da se pomucis za bilo sta.

Demon to some. Angel to others.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs