za ostale,4-orka je bila krsh,zato je inace i 3do bankrotirao,sto se tice petog dela,bio je ok,ubisoft ga je odradio dobro,ali opet je to daleko od treceg dela.
Trojka su stvarno najjači heroji, balans, kampanja, mape... nema šanse više da se pogodi tako nešto. I danas mi izgleda dovoljno dobro da bi ih igrao s merakom.
Četvorka mi je recimo isto bila dobra iako je sistem bio drugačiji, što sam je duže igrao sve mi je bolja bila, neka jača zamerka mi je bila spora progresija heroja, trebalo je jako mnogo levela da napumpaš skilove.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Heroes 3 je igra koja je radjena u 10 boja, znaci ono sranje ziv ne bih igrao,.. :: :: Pozdrav!
Nisam igrao tu trojku nesto mnogo, ali sama pojava onakve igre i onako grafickog prikaza mi sve govori .).
Pozdrav!
:: Možda misliš na dvojku :: :: Trojka su stvarno najjači heroji, balans, kampanja, mape... nema šanse više da se pogodi tako nešto. I danas mi izgleda dovoljno dobro da bi ih igrao s merakom :: :: Četvorka mi je recimo isto bila dobra iako je sistem bio drugačiji, što sam je duže igrao sve mi je bolja bila, neka jača zamerka mi je bila spora progresija heroja, trebalo je jako mnogo levela da napumpaš skilove :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Heroes 3 je igra koja je radjena u 10 boja, znaci ono sranje ziv ne bih igrao,.. :: :: :: :: Pozdrav!
Kolko puta sam docekao jutro uz Heroes (2 i 3), nekako mi ni jedna druga igra nije toliko drzala paznju, a znam i ljude koji su zapostavili kompletna skolovanja zbog heroes-a. I 4-ka mi nije bila losa, al ipak nije to to... 5-ica mi je ostavila najbledji utisak, nekako mi nije imala duh heroes-a
Ne igram, nema šta posebno ni da se igra, imaš par mapa i mislim samo necropolis, ko što rekoh samo da se omiriše. Stavio sam da se skida preko public torenta pa kad bude - biće, nema razloga za žurbu.
Petica i jeste nekako bila smor, ne znam kako sam se naterao da je odigram do kraja.
:: komentari za ovu heroes VI :: na kojoj konfi igrash,ako igrash>?
:: Opaaa, danas smo osobito retro, a? :: Pa dobro, s tim u svakom slučaju nema rasprave, retro je način života, živeli brkovi, afro i zvoncare :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Suvise moderno za moj ukus :: :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=NmCCQxVBfy :: :: :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: ::
Meni su Heroji kult igra,svaki deo sam presao barem 10 puta(levom rukom i desnom,nogama,pijan,drogiran).Trojka je zakon,price nema,gile23 ljudi i dan danas igraju taj deo.Cetvrti je malo smorio sa nekim nepotrebnim inovacijama(iako je muzika bila za pamcenje).Sesticu jedva cekam,pa makar sa Al Kaidom napadao Griffin Empire
I proboam nove ali HOMM3 je ipak ne prevazidjen, pogotovo WOG. 2 igraca 2-4 kompa random na 200% XL mapa i 7 jedinice u 8 pa udri ko ce koga da izuje. Jedina igra koja bi mogla da parira je DISCIPLES 2 ali igra nema random mape.
Da, probao sam sinoć malo dok nije pukla igra, jbg ipak je beta
27.06.2011. 14:09
status: user broj poruka: 9006
Generalno sviđa mi se prvi utisak, po osećaju vraćeno je malo prema legendarnoj trojci ali ima i dosta novih stvari. Ako nešto opako ne zaseru moglo bi da bude jako dobro, mnogo bolje od petice.
Najveće promene su u razvoju heroja, sad se dobija po jedan poen na svakom levelu i može da se iskoristi na neko od stabala, might, magic i utility. Jedinice fino izgledaju, kao i generalno čitava igra, na 6850 radi super a izgleda da će i na dosta slabijim kartama bez problema, interfejs deluje jednostavno i funkcionalno. Prilikom ulaska u grad ne otvara se grandiozna panorama već samo manji prozor iskoči sa prikazom grada i tabovima za build, recruit creature, hire hero i marketplace. Heroj može kao u petici da se umeša magijom ili običnim udarcem kad mu je magija na cooldown.
Samo pusti prvo da se apdejtuje do kraja pa krekuj i onda pokreni exe iz foldera igre
:: ja skinuo, instalirao i kad pokrenem radi mi neki update :: posle doga mi trazi cd ke :: jer ima neko ovu brojku ili neki bolji lekic :: help :: :: http://bit.ly/mx7ZPJ :: ::
:: hvala za lekic : :: sad mi opet trazi neki login kad startujem igricu :: wt :: jer ovo online ili sta :: (pocinje da me nervira :: :: http://bit.ly/mx7ZPJ :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.