Posto sam presao FEAR 3 i uskoro Two Worlds 2 i Witcher 2 skidam dosao sam do pozicije kada igram samo WOW i Witcher 2 pa mi sad treba neka preporuka shta da odigram da se nesmaram celo leto. Unapred HVALA POZZ
:: Posto sam presao FEAR 3 i uskoro Two Worlds 2 i Witcher 2 skidam dosao sam do pozicije kada igram samo WOW i Witcher 2 pa mi sad treba neka preporuka shta da odigram da se nesmaram celo leto :: Unapred HVAL :: POZ ::
ako si ljubitelj rpg-a.Jes da je matora igra ali hebe kevu koliko je dobra.Po meni jedan od najboljih rpg-a koji sam igrao.Mada ako bas hoces da ubijes vreme kreni da gledas seriju Supernatural,znaci vrh serija.Evo i dokaza:Drugar kome sam dao seriju smrsao je 5 kila dok je gledao :)
Asus A488TD-V Evo/USb3 AMD Phenom2 x4 955BE 3.2 2x2gb Exceleram 1600mhz Black Shark Asus eah 6850 cucore WD 640gb sata2 LC Power 600w Philips 222EL2SB/62
:: Posto sam presao FEAR 3 i uskoro Two Worlds 2 i Witcher 2 skidam dosao sam do pozicije kada igram samo WOW i Witcher 2 pa mi sad treba neka preporuka shta da odigram da se nesmaram celo leto :: Unapred HVAL :: POZ ::
Problem sto ne moze da se igra pretereano dugo i cesto... Coveku treba da ubije celo leto...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
HAHAHAHA pa naravno da tu spada drustvance devojcica lude noci posle ponoci i tako to ali hocu kad sam vec slobodan da odigram nesto bez obzira na godiste i na tip igre samo da nije sims i tako nesto decije bilo sta samo da naglasim da sam svaki nfs presao min 3 puta i da sam odigrao grid , flat out , crashday i sve verzije relija ( Dirt Dirt2 Dirt3 .... Paris dakar) Znaci bilo shta . POZZ
... oni koji preferiraju fps, moraju biti malo retardirani pa da dugo u nečemu uživaju, ili da to dođe na 40-50 DVD-a... temeljno urađeno. Ili preko net-a, ali tu opet granicu predstavlja okolina koja dosadi. Stragegije su za tako duge besposlene trenutke. Ko voli blitzkrieg, malo mu je raspust...
Ja Assassins Creed 2 i Brotherhood nisam ni probao jos. Ni Armageddon ni mnogo igara tako dobrih. Nemogu kada od Tomb Radiera koji sam presao 30 puta i 3 kruga dead space 2 i Crysisa.
Sada krecem skinuo sam STALKER 2, FERA 2 I 3 Red Faction Armagedon. Samo se skidaju. A nikako da igram. Gledao sam Prince of Persia i odlepio sto nemam prvi deo Assassins Creed da predjem jos jednom i zaboravim na tu igru.
:: Udri Borderlands, treba nekih 15-20 sati da ga obrneš natenane sa svim sidequestovima :: :: I još za 4 DLC-a par sati pa dok odigraš sa sva četiri lika, pa ako se zaneseš još i drugi playthrough... ima materijala :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
:: :: :: :: Samo se skidaju. A nikako da igram. Gledao sam Prince of Persia i odlepio sto nemam prvi deo Assassins Creed da predjem jos jednom i zaboravim na tu igru. ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.