Igram vec neko vreme ovo preko aiW-a, i odlicna je igrica, ali u poslednje vreme se javlja problem previse idiota sa cheat-ovima, pa resih da je batalim... E sada imam pitanje sta da igram da je slicno a da ne kosta puno(nista)?
fala bogu,imash servera kolko ocesh,dodas u favourites,oni najbolji na gametracker.com ti svi imaju redovno admine i ban za retarde.
A taj aiw je tesko sranje,instaliro sam mw2 kao ajde malo,i ljudi uzmu lepo gun game ukljuce wh i dodju to kraja za 5 minuta.
Probaj team fortress 2 postao je danas besplatan.
edit:Da dodam,ja decko jesam retard,to stoji,ali smisao tog cheata mi nije jasan,shta je tu interesantno,zato sam uvek za original igru ili lepo ako je neshto uhakovano da je uhakovano kako valja,gde imaju lepo admini,a ti cheateri napolje i ban.
Bolje i čiteri nego steam, toliko je loše implementiran sistem u mw2 da je igranje tortura. Loš ping, lag i kad je dobar, buđav mečmejking, u 50% slučajeva puca migracija hosta ako ovaj napusti igru, čekanje između partija, nema custom pravila...
Čak i nemam ništa protiv wallhakera ili dva po serveru, osobito ako nemaju pojma. Već ako naiđe neki boter uvek možeš da promeniš server, ionako ih ima ko govana. Čitera ima svuda, na bad company 2 gledaćeš ih i ako platiš igru a i na steamu ih ima... zato igraj kad je džabe i nemoj mnogo da se nerviraš, navići ćeš se.
Probao sam malo team fortress ovih dana, i nije mi nešto legao, ima i dobrih fora ali balans je užas živi.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Kupis preko steama cod mw 2, 25e i igras na serverima gde nema cheatera ::
Igram preko Steama Cs 1.6 i znam da na steam serverima ne mozes da ukljucis cit jel svaki dodatak ili npr ako ubacis ti neki svoj model(drugaciji likovi i drugaciji izgled oruzija) steam to vidi kao cheat i gasi ti nalog. Znam par likova sa CS kojima su ugasili acc zbog drugih modela. Sto se MW2 tice to si u pravu cekao sam po 10ak minuta da se skupi ekipa, dok nisam nasao svoju neki ekipu. Ugasili mi acc taj sa mw2 pa sad me sve mrzi da namestim preko Altera ali videcu sad neki dan jel sam se zarazio sa MW2.
Pozdrav. _______________________
OOO Jane Vrati se, OOO Jane Vrati se, OOO Jane Vrati se, Jane Jane Vrati see
:: Bolje i čiteri nego steam, toliko je loše implementiran sistem u mw2 da je igranje tortura. Loš ping, lag i kad je dobar, buđav mečmejking, u 50% slučajeva puca migracija hosta ako ovaj napusti igru, čekanje između partija, nema custom pravila.. :: :: Čak i nemam ništa protiv wallhakera ili dva po serveru, osobito ako nemaju pojma. Već ako naiđe neki boter uvek možeš da promeniš server, ionako ih ima ko govana :: Čitera ima svuda, na bad company 2 gledaćeš ih i ako platiš igru a i na steamu ih ima... zato igraj kad je džabe i nemoj mnogo da se nerviraš, navići ćeš se :: :: Probao sam malo team fortress ovih dana, i nije mi nešto legao, ima i dobrih fora ali balans je užas živi :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Kupis preko steama cod mw 2, 25e i igras na serverima gde nema cheatera :: ::
Ne postoji savršena zaštita, ima varanja i preko stima. Jedino to što im gase akaunt ako ih uvate može da ih pokoleba. Svejedno, pametni čiteri imaju poseban akaunt za svaku igru u kojoj nameravaju da varaju tako da i to pada u vodu.
MW2 je mnogo bolji preko AiW, čiteri ili ne. Nema ni šta da nameštaš, samo skineš MP rip s njihovog torenta (koji odlično ide), otpakuješ, odabereš nick, sačekaš da se apdejtuje klijent i igraš.
:: Igram preko Steama Cs 1.6 i znam da na steam serverima ne mozes da ukljucis cit jel svaki dodatak ili npr ako ubacis ti neki svoj model(drugaciji likovi i drugaciji izgled oruzija) steam to vidi kao cheat i gasi ti nalog. Znam par likova sa CS kojima su ugasili acc zbog drugih modela. :: Sto se MW2 tice to si u pravu cekao sam po 10ak minuta da se skupi ekipa, dok nisam nasao svoju neki ekipu. Ugasili mi acc taj sa mw2 pa sad me sve mrzi da namestim preko Altera ali videcu sad neki dan jel sam se zarazio sa MW2 ::
slazem se sa raicem probaj igrati na slovenackom kocevje serveru ili holandskom kill4fun realismo ima admina stalno i nisu retardi kao na nekim serverima pa izmisljaju razloge da te kikuju ako si bolji od njih
Re: Al` tek tu, na COD4 serverima, narocito na nasim (Loznica) i...
27.06.2011. 17:06
status: user broj poruka: 2157
@bmpdoo
Probaj cod4 slican je MW2 samo je igrivost mnogo bolja, nema toliko kampera, nista te ne kosta, evo ti i server 212.200.150.15:28960 i forum ako imas nekih problema sa igrom: http://loznica-cod4.forumotion.com
@tortojed Ajd posto si direktno mene prozovo kazi mi koji to ljudi varaju na Loznici ?? Ako imas neki konkretan dokaz rado cu te saslusati ovako svi vicu citer al kad se ustanovi da nije sta onda da tebe/njih banujem zbog laznih optuzbi?
Na Loznici imas 10-tak igraca koji odlicno igraju Cod4 neki su osvajali i takmicenja po inostranstvu, e sad ne kazem da ne moze da prodje neko sa citom , al ne zadrzi se duze od 30 sec.
Server ima Game Vioaltions zastitu+ PB + cfg sa banovanim Cvar-ovima, neces naci zasticeniji server nigde na balkanu, admina uvek ima online(ne bas 24h/7dana al su popodne i uvece tu, ipak nisu to neka deca od 14-18 godina vec ljudi 28+), to sto se ne javljaju na svaki povik da je neko citer to je druga stvar al da proveravaju to rade i kad se ustanovi da je neko citer odmah se resi stvar, inace 1 internet operater je banovan za Loznicu (ceo ip opseg) bas zbog citera.
Re: Re: Al` tek tu, na COD4 serverima, narocito na nasim (Loznica) i...
27.06.2011. 17:55
status: user broj poruka: 9006
Hehe, pa čega na cod4 ima ako kampera nema. U MW2 ima manje igrača na mapi pa se kamp ne isplati toliko, moraš duže da čekaš da ti se naslažu tako da se ozbiljno kampuje tek na HC. A i mape nemaju toliko chokepointa kao u MW1.
:: :: @bmpdo :: :: Probaj cod4 slican je MW2 samo je igrivost mnogo bolja, nema toliko kampera, nista te ne kosta, evo ti i server 212.200.150.15:28960 i forum ako imas nekih problema sa igrom: http://loznica-cod4.forumotion.co :: ::
su dobri HC serveri na Mw2, jedino je problem sto daju ljudima koji koriste UMP prednost... jer ubijaju sa 2 metka, ja ga ne volim, stavicu nocas da se skida mw1, pa cu opet cimati da mi objasnite kako da igram online
bi ja... ali ne daju, nikome ne smetaju snajperi a svi se bune kada run-gun radis
:: Zajebi ih i nabaci G18 akimbo. :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: su dobri HC serveri na Mw2, jedino je problem sto daju ljudima koji koriste UMP prednost... jer ubijaju sa 2 metka, ja ga ne voli :: :: :: ::
To je zato što ne može svako da uzme snajper u ruke i pravi dobar skor, treba dosta vežbe, veštine i poznavanja mape za to, nije snajper GL pa da svaka šuša može a delje s njim. Stvarno dobri snajperisti mogu svaku mapu s njm da igraju, većina poneku a njab nijednu.
:: bi ja... ali ne daju, nikome ne smetaju snajperi a svi se bune kada run-gun radi :: ::
Nema potrebe da nabavljas server ja ih imam nekoliko a mogu i Loznicu da zakljucam samo za nas 1 vece ako se skupi bar 10-15 ljudi.
@Raic ja ono sto sam video u MW2 mp nimalo mi se nije svidelo(doduse igrao sam dok je moglo pre AIW-a) svemirska oruzija za mene, i mnoooogo su ljudi kampovali, nauce se mape i mesta za kamp i ko pre dodje do tamo treba ti tona metaka da ga isteras ili bombe.Moguce je da se to promenilo kasnije dolaskom igraca sa cod4 koji znaju da igraju, mape jesu manje al su meni i manje zanimljive jer nema svrhe da se igra sa snipoim onda(doduse ima i snip koji vidi kroz zid strasno za game play).
Prestao sam da igram mw2 kad sam sa tim snipom razvalio neku otvorenu mapu( sa kucom u sredini) zavuko sam se u cose u neko zbunje i skidao 1 po 1 i standardne fore iz cod4 kad zagines heli i ostale gluposti (da zarade novi heli) pa sve u krug.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.