10.Medal of honor airborne 09.Sniper 08.Brothers in Arms Road to Hill 30 07.Call of Duty 4 06.Medal of Honor: Allied Assault 05.Sniper-Ghost warrior 04.Quake 4 03.HALO 02.Call of Duty 2 01.Return to Castle Wolfenstein
Beskorisno je u starosti produžavati život. Mladost treba produžavati.
Neke u kojima sam dosta uzivao su: Bad Company 2 MOH Airborne COD Black Ops COD MW COD MW2 COD 2 Crysis Nije mozda deset, ali nije ni bitno... To su neki naslovi, naravno ako izuzmemo grafiku i ta sranja. To su neki naslovi u kojima sam bas uzivao. AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Molim sve gamere koji vole pucacine samo iz prvog lica da daju svoju listu od desetog do prvog mesta :: :: :: Beskorisno je u starosti produžavati život. Mladost treba produžavati.
Koliko ja vidim Daum je napisao Half Life serijal!!! _______________________
OOO Jane Vrati se, OOO Jane Vrati se, OOO Jane Vrati se, Jane Jane Vrati see
:: :: :: :: Eh moji gejmeri. Dve najbolje pucacine koje su ikada napisane a vi ih ne uvrstiste u TOP 10 :: :: 1. Half Lif :: 2. Far Cr :: ... :: 3. Quake III: Aren :: 4. Counter Strik :: 5. Unreal Tournamen :: .. :: x. vec ste nabrojali ostale
Ne mogu nikada da kazem koja je bolja od koje ali ima nekoliko. Crysis Crysis Warhead Crysis 2 Bad Company 2 Medal Of Honor svi su dobri COD svi sem Black Ops sranja Far Cry oba Wolfenstein 2009
Ima jos neka sigurno ali ovo nije moj omiljeni tip igri. Mnoge nisam ni probao tipa STALKER Ja sam vise 3d Person, Horror, Avantura, Pucanje.
LOL. Neka greska je verovatno, probaj sa drugim nickom.
:: :: Zanimljivo, odem na ovaj sajt, REGISTRUJEM se se sa svojim klasicnim kor. imenom za forume i dobijem sledece :: :: razlog: Automated system ban: Ban zaradi 5 opozoril. :: :: Kao da sam vec bio tamo, a nikada posetio nisam :: :: :: Moze. Idi na Partis.si, 100% je ispravan :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Moze molba za torrent u vezi Bad Company 2? Ali da bude ispravan! :)
Ma covek se pozaboravio izgleda... Pa ljudi nije ni berza vise sto je bila!!!! NEMA PIRATERIJE!!!! AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GTX460 1GB TOP-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Zar stvarno mislis da niko nije hteo da mu direktno postavi link, a da pritom nije zabranjeno postavljati pirateriju :: :: :: :: http://thepiratebay.org/torrent/5396298/Battlefield_Bad_Company_2-RELOADE :: :: :: :: MSI 770-C45 :: :: AM3 Athlon x3 445( otkljuchan X4 ) :: :: TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz :: :: 2x160GB Maxtor :: :: MSI OC 5670 1gb GDDR5 :: :: Asus DVD/RW :: :: Napajanje 550W :: :: :: :: :: ::
bez da me kolege berzanci shvate pogrešno, ne želim da se svađam ali Krajzis serijal je dobar samo popitanju grafike i ničega drugog. Priča je bulja sa gomilom ne logišnosti.
Takođe neko napisa Wolfeinstein 2009...teže vnogo od igre nisam igrao skoro...
da krenemo redom i hronološki...
1. Return to the castle Wolfeinstein. 2. Undying 3. Operation Flashpoint 4. Half Life 5. Unreal Awakening 6. Unreal tournament 7. Halo 8. Jericho support normality
Na ovom forumu sam od 2006 godine i znam shta je sve zabranjeno..ne ovde nego bilo gde..al ochigledno si omashio temu pre par dana (mozda nisi video) al neko je kachio vec direktne linkove sa torentima..niko nishta nije rekao... ? Da nece neko da me uhapsi? Mogu samo da dodju da se sagnu... a za ban isto ako `oce slobodno..otvorim novi nalog i shta onda? Opet sve isto... Sve u svemu..znam da je zabranjeno (al na normalnim forumima jer ovo odavno prestao da bude PC Berza forum kakav je nekad bio) tako da.... Opusti se i uzivaj :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.