Alice Madness Returns recimo, i Red Faction Armageddon.
Duke Nukem probaj mozda ti se svidi, mada po meni je ocajna igra...
:: sto je skoro izasla,odigrao sam sad na novoj mahini cod black ops i metro,sad cu i bulletstorm :: :: Nego neki rpg ili rts,moze i platforma.Razmisljao sam neshto tipa two wordls II,settlers 7 ili trine :: :: fala
instaliro sam two world II,blokiro preko firewala i sad je extra.
crysis moj racunar videti nece. sve cod igre presao sad cod 4 online. Witcher 2 obavezno posle two worldsa II. darksiders imam,igracu ga sigurno. Trine cu verovatno odigrati.
Dead space,resident evil,batman,portal,dragon age(nzm zasto)mi nisu privlacne,ioako se radi o extra igrama svakako. hvala svima
Nemoj čekati sa Darksajdersima. Igra je odlična, jedna od retkih koje su me oduševile u poslednje vreme. Možda je instaliram večeras, da vidim kako će da šljaka na 6950.
Meni je letela u fullhd sa klokovanom 5750 tako da radice vrh :)
:: Nemoj čekati sa Darksajdersima. Igra je odlična, jedna od retkih koje su me oduševile u poslednje vreme. Možda je instaliram večeras, da vidim kako će da šljaka na 6950 :: :: :: AMD Phenom II X3 720BE, OCZ Vendetta 2, Gigabyte GA-MA790X-UD3P, Kingston HyperX 2×2GB 1066MHz, Samsung F3 HD502HJ & F4EG HD204UI, Sapphire Radeon 6950 1GB, Samsung 2232BW, CM 690 II Advanced, Chieftec CFT-650-14C :: :: :: ::
Ja inace ne volim te gay varijante hack and slash ala devil mozda place, ili manje gay, God of war , ali tamnostranasi su mi se bas svideli. Nije bas klikci jedno dugme peglanje, a ima i postenih zackoljica logickih za takvu ukupnu mesavinu meni odlicno.
10/10
Jedino mi se nesvidja sto je previse svetla i decija kao crtani film , neki wow fazon, al ajde nije strasno.
na preporukama,instalirao sam sad Two worlds 2 i odlicna je,nekako mi je mnogo privljacnija(bolja od dragon age-a)verovatno zato sto imash jednog lika i vozi,ono sa vishe njih mi se ne svidja,u drakensangu sam to nekako progutao,jer mi se bash svidela.
:: na preporukama,instalirao sam sad Two worlds 2 i odlicna je,nekako mi je mnogo privljacnija(bolja od dragon age-a)verovatno zato sto imash jednog lika i vozi,ono sa vishe njih mi se ne svidja,u drakensangu sam to nekako progutao,jer mi se bash svidela.
Platforma - rocket knight Pucacina - starije `malo` - Metal gear solid 1 i 2 (uz gamepad naravno) a mozes i trojku ako bi da emuliras - naravno ovo ti je iskljucivo ako ti nije bitno da igras nesto najnovije vec nesto jako dobro. Voznja - recimo Grid Strategija - world in conflict Puzzle - World of Goo Avanturica - u pravom smislu te reci, bez da se mnogo unosis u pricu i da mozgas - Fable 3 Rpg - Fallout 3 i Fallout New Vegas, a ako bi da budes nindza, odigraj i prva dva dela, a po mom misljenju Fallout Tactics moze i da se zaobidje .)
I recimo, ako te ne mrzi da trazis...izlecene servere... obrni koji partiju team fortress-a, fina zanimacija :)
Eh sad, ne znam sta je za tebe skoro, kad bi mi rekao od kada nisi igrao, rado bih ti napravio to-play listu :)
I slazem se sa Dexterom sa starije igre, ne mora da bude sveze da bi bilo dobro.
Samo umereno igraj - ako se prezasitis brzo, bice kontraproduktivno :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.