Problem koji se javlja od kada sam skinuo igru je sledeci: nakon izlaska iz igre i ponovnog ulazenja u istu, prilikom pokretanja trke bez promene bilo kakvih parametara, znaci ista staza, tim i vozac, pri ucitavanju jednostavno izleti iz igre uz ono prozorce da trazi resenje itd. E sad, provalio sam da problem moze da se resi tako sto se jednostavno prilikom ulaska u igru promeni staza (i moze opet da se vrati na istu, ali mora da se promeni i izabere neka druga prethodno).
Zanima me da li postoji neki patch za ovo ili neko drugo resenje da ne moram stalno da saltam staze kad udjem u igru.
Pozdrav! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Jesi li skinuo full ili ripovanu verziju,posto ripovane verzije prave problem,npr ja sam skinuo Dead Space full verziju i ja ga instalirao i lepo mi je radio,dam drugaru da instalira njemu svakih 5-10 minuta izlazi na desktop,imao sam problema sa betmenom ripovanom verzijom isto mi se kresovala na nekih 10min,Jesi probao da krekujes sa drugim krekom?
Skinuo sam full verziju, a krek nije potreban... Samo mountujes image i igras. **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Nema za PC, samo za konzole... jbg... **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Pa, koliko sam video po snimcima gameplay-a na YouTube napravili su od MotoGP-a tesku arkadcinu... Ja jedino sto igram na kompu jeste rFactor i F1 modovi (koji su po meni vece simulacije od F1 2011) i SBK 2011 i kao ljubitelj ovih sportova zelim sto vece simulacije a ne arkade koje ce moci da voze deca od 5 godina... Treba da vidis face mojih drugara kada gledaju kako vozim u Monaku... :) Onda se oni naloze, sednu i posle desetak minuta bezuspesnog pokusavanja da prodju prvu krivinu razocarani ustaju... :) **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.