Evo poslao sam ti i ja...Mada ima i onaj mali program koji omogucava igranje na visti i win7, znam da ja nisam nikako mogao da igram bez njega,ako treba javi da posaljem... LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
Proitaj lepo uputstvo za taj program i komande kao ces da mountujes CD/DVD i da instaliras igru i iz njega pokreces igru.Igra zna da leti tj da radi brze nego sto treba ali se to resava isto smanjenjem FPS i pomocu ostalih komandi iz dos emulatora(npr. skroll ekrana je prebrzi i leti sa jednog kraja mape na drugi).
Ako se ne snadjes slbodno pitaj sta ti nije jasno.
P.S: predpostavljam da sve verzije koje si skinuo da rade samo ti neznas kako da startujes instalaciju i igru.Probaj i preko compatibility moda iz win 7 desni klik na ikonu igre properties>Compatibility>Run this program in cmpatibility mode for: izaberi Winodws 95. I cekiraj run as administrator. Ako ovo ne upali probaj sa dos emulatorima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.