Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Ja sam Skagzillu presao uz pomoc bug-a ali jbg, nisam snimio. Ali evo jedan slatkis...
http://goo.gl/3bdRV Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Da stvar bude još lepša, nije glitch, Sledge`s Shotgun ima neki blesav knockback, koristi se masovno u multiplayeru da lansiraš ortaka preko ograde ili uz liticu, može dosta da se skrati put.
Odlična igra, jedna od boljih u proteklih par godina. Bio je još Hellgate London na taj fazon `Diablo iz prvog lica` ali nije bio tako dobar, a i hteli su multi da naplaćuju mesečno ko da je MMORPG pa nikad nije postao popularan. Borderlands mož da se igra kako oćeš, preko lana, preko neta s onima koji imaju legalno igru, preko Tunngle...
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Ja sam Skagzillu presao uz pomoc bug-a ali jbg, nisam snimio :: Ali evo jedan slatkis.. ::
Do jaja je igra, a i muzika takodje... Na kraju sam provalio da isti lik (Jesper Kyd) radi muziku i za Assassins Creed i za Borderlands. Anyway, ko hoce da uz pomoc bug-a da ubije Scagzillu evo sta treba da uradi: -Navucete ga kod onog ulaza u arenu i tu pustite da vas ubjie. -respawnujete se, opet u arenu, ali on vas ceka kod ulaza -krenete da ga rokate odozgo, dok se on ne razbesni i popne se na gornju platformu gde zablokira, i krene da glaopira u prazno -ubijate ga dok ne rikne
Ajde`, ako neko ovo uradi, neka snimi pa neka stavi link.
:: Da stvar bude još lepša, nije glitch, Sledge`s Shotgun ima neki blesav knockback, koristi se masovno u multiplayeru da lansiraš ortaka preko ograde ili uz liticu, može dosta da se skrati put :: :: Odlična igra, jedna od boljih u proteklih par godina. Bio je još Hellgate London na taj fazon `Diablo iz prvog lica` ali nije bio tako dobar, a i hteli su multi da naplaćuju mesečno ko da je MMORPG pa nikad nije postao popularan :: Borderlands mož da se igra kako oćeš, preko lana, preko neta s onima koji imaju legalno igru, preko Tunngle.. :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Ja sam Skagzillu presao uz pomoc bug-a ali jbg, nisam snimio :: :: Ali evo jedan slatkis.. :: :: ::
Dobar glitch, ima i fora da bezbedno ubiješ Mad Mel-a isto u tom delu igre. Kad uđeš kolima kod njega u arenu ne možeš da se vratiš jer se podigne neko sranje pa ne možeš ni da iskočiš napolje a na drugom kraju se zatvori kapija. Pošto se stvori dosta bandita u kolima s launcherima brzo te raskantaju, međutim...
- Napraviš još jedna kola i parkiraš ih preko te platforme na ulazu tako da vise u arenu - Kad se stvore banditi vratiš se do ulaza pa se iz skoka popneš u kola i vratiš u rikverc - Onda ih s ulaza pokokaš natenane zaštićen tom istom platformom.
Inače, mnogo dobra fora s imenima. Ima u prvom delu igre lik, zove se Bruce McClane. A za tog Mad Mel-a posle pomene ona gradonačelnica New Havena nešto kao: Dobro da je naišao `someone with a brave heart` da ga kokne.
Ha,ha, ha... Isto sam i ja to uradio, mada nisam ukapirao da je glitch. Ja uvek idem na varijantu da ih pokokam sa bezbedne udaljenosti...
:: Dobar glitch, ima i fora da bezbedno ubiješ Mad Mel-a isto u tom delu igre :: Kad uđeš kolima kod njega u arenu ne možeš da se vratiš jer se podigne neko sranje pa ne možeš ni da iskočiš napolje a na drugom kraju se zatvori kapija :: Pošto se stvori dosta bandita u kolima s launcherima brzo te raskantaju, međutim.. :: :: - Napraviš još jedna kola i parkiraš ih preko te platforme na ulazu tako da vise u aren :: - Kad se stvore banditi vratiš se do ulaza pa se iz skoka popneš u kola i vratiš u rikver :: - Onda ih s ulaza pokokaš natenane zaštićen tom istom platformom :: :: Inače, mnogo dobra fora s imenima. Ima u prvom delu igre lik, zove se Bruce McClane :: A za tog Mad Mel-a posle pomene ona gradonačelnica New Havena nešto kao: Dobro da je naišao `someone with a brave heart` da ga kokne :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: Nasli su lljudi glitch.. :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=cR-I9CdHe0 :: :: ::
:: Nije bash glitch, vec pomalo chudna fizika igre (ogledajte sliku iz potpisa) :: :: If wants and needs divide m :: Then I might as well be gone.. :: :: ================================================ :: :: http://img31.imageshack.us/img31/9500/acbpalithief.pn :: ::
Pa i nije, ako te koknu ionako se stvoriš napolju, ovo je samo fora da ne moraš da gineš.
Ima i posle u Rust Commons East u delu Jaynistown dobra fora da skočiš na vazduh kod ćoška neke šupe i preskočiš preko ograde dosta pre nego što ubiješ Taylora. U kovčegu preko se stvara oružje bar 5-10 levela više nego što ti imaš tada.
To su neke stvari koje sam našao, ima dosta tih zajebancija da olakšaš sebi život. ... bolje da ne pričam dalje, ipak ovo nije Borderlands tema.
:: Ha,ha, ha.. :: Isto sam i ja to uradio, mada nisam ukapirao da je glitch :: Ja uvek idem na varijantu da ih pokokam sa bezbedne udaljenosti.. ::
Inače igra je zaista dobra, baš je dugo igram. Omiljeno mi je da odem u moxxies red light i tu da snajperom osmatram moxxi, bog blagoslovio zoom. :)
Ima i glitch ako ti se zaglavi auto negde sao ga udariš na taster v i odleti u pm.
Imao sam takođe i glitch u prince of persia forgotten sands. Princ postane nevidljiv i nemogu da me ubiju. A ako se uhvati za neku ivicu on se pojavi, ali ima kratku kosu, k`o Marija Šerifović i nema uopšte mač.
Našao sam jedan bag dok sam još imao segu genesis. Naime unutar kertridza je bilo parče aluminijumske folije, i kada se ubaci kertridz (Jim 2) mogao si da skroluješ prvi nivo kako si hteo i da se samo stvoriš na kraju nivoa.
Imam baš podosta bagova koje na koje sam natrčao tokom igranja, ali nemogu svih da se setim.
Nisam jos stigao da pricam s njim oko toga, malo mi je bez veze da ga slikam i postavim njegove slike po netu pa da se sprda s njim kako ko stigne. Moj neki predlog je da zatrpamo Sk-ov i/o port mejlovima u kojima cemo traziti da urade intervju sa njim. Sta mislis ti o tome?
Ma neverujem da bi se neko sprdao sa njime,po meni covek je totalni fenomen.bilo bi lepo videti ga makr i na slici.
Asus A488TD-V Evo/USb3 AMD Phenom2 x4 955BE 3.2 2x2gb Exceleram 1600mhz Black Shark Asus eah 6850 cucore WD 640gb sata2 LC Power 600w Philips 222EL2SB/62
:: Nisam jos stigao da pricam s njim oko toga, malo mi je bez veze da ga slikam i postavim njegove slike po netu pa da se sprda s njim kako ko stigne :: Moj neki predlog je da zatrpamo Sk-ov i/o port mejlovima u kojima cemo traziti da urade intervju sa njim :: Sta mislis ti o tome :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.