igram chapter 3 ove igrice... u delu kada Philippa Eilhart treba da otvori onaj kovceg svoj da bih ja uzeo bodez tj dagger... Iorveth je drzi na macu.... ali se ona pretvara u pticu pa u cudoviste... i kad treba da pocne borba sa tim cudovistem, njega nema vec se pojavljuje gomila pilica koji te napadaju i non stop izlaze a cudovista nema nigde??
sta je bre ovo?:))
jel zna neko?
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT LEXA S NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
Vidi ovako: mladje=sladje (sindrom `Lolita`). Dakle, nabaci ti meni
15.06.2011. 04:48
status: user broj poruka: 10997
neke drugarice iz razreda, pa da mi krenemo na...piletinu. He, he! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - moguci odgovori:
-Rezultat neke mahinacije od strane coveka koji je napravio `lek` za igru. Vec nekoliko puta sam (tokom poslednje dve-tri godine) cuo za iznenadno (i nicim izazvano) pojavljivanje objekata koji ne bi trebalo da su tu, u raznim igrama.
-Neka improvizacija (privatni `mode`) koju ti je uvalio onaj ko je pakovao instalaciju.
-Cudoviste se pretvorilo u piladiju jer je dizajner igre to i predvideo.
Deluje mi kao spoiler :-) Mozda je deo zastite za koju tvrde da su je izostavili. Nisam jos krenuo da igram, ali me sada zanima da li je jos neko naisao na ovo i da li je to deo igre, posledica loseg leka ili samo monsteri lice na pilice. Ili monsteri mozda jesu pilici. :-) Baci screenshot.
Edit: Eh da sam bio minut brzi pa da moj odgovor bude prvi :-)
Da li se to igra `online`? Ako je odgovor potvrdan, moglo bi da...
15.06.2011. 04:53
status: user broj poruka: 10997
bude delo `mastovitog` admina (svojevremeno sam, igrajuci COD4, doziveo sledece: pucam u neki eksplozivni objekt - bure benzina i tome slicno - i objekt se pretvori u sijaset raznobojnih luftbalona umesto da `eksplodira`)... Ljupko, ali, brzo predje u dosadu...
Sličan problem sam imao dok sam igrao Crysis Warhead, krenem da pucam, a ono izlaze kokoške i nema šanse da ubiješ nekog. Sećam se da sam tražio gomilu nekih lekova i patcheva, deinstalirao igru i šta sve ne...na kraju sam nekako uspeo da je pređem.
:: Sale da nisi skrenuo pogled sa monitora na prozor i gledao u kokošinjac :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Ma to te ovaj Agility 3 zeza ... ima `duhove` ... hahaha - - Banovaše te i sa Benchmarka ... tugo jedna ... i nije te sramota???????????????????????????
NIJE TE SRAMOTA DA SE POJAVLJUJEŠ VIŠE????? Imaš obraz ko djon bre Corei7 ....
:: :: Ma to te ovaj Agility 3 zeza ... ima `duhove` ... hahaha - :: Banovaše te i sa Benchmarka ... tugo jedna ... i nije te sramota?????????????????????????? :: :: :: NIJE TE SRAMOTA DA SE POJAVLJUJEŠ VIŠE????? Imaš obraz ko djon bre Corei7 ... :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.