Gameplay se bazira na zamotavanju kanapa oko raznih figura. I ima finu muziku, tako da je igra bas onako za opustanje i meditiranje. I mnogo komotnije radi na kompu, nego na malom ekranu. Kada sam prvi put igrao, seo sam oko ponoci i zavrsio sam igru oko 5-6. Topla preporuka. Em sto ne postoji nista slicno em sto je genijalno.
Igru je izlecila grupa THETA, a ako neko ima problema oko kupovine, neka javi. :)
Hvala za link, ali progutao sam gorku pilulu i pustio torrent. Slabo ide doduše na 800kb/s od mogućih 2.2mb ali većini će biti dovoljno: http://bit.ly/kYqqO5 __________________ Scourge of PCBerza
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Hvala ve.. :: :: :: :: Piše ovde nešto više o tim igram :: :: :: :: http://freetexthost.com/ikbb5fozp :: :: :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Uninstall.exe mi je prijavio kao mogućeg trojanca/varijaciju. Pošto mogu na shift delete da je uninstaliram nemam razloga da rizikujem... __________________ Scourge of PCBerza
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Skidaj sa onog @Daumovog torusa, ide odlicno, a imas i mail pa biraj:)
@JovanZ: Zahvaljujem!
P.S: A ja se uplasio da mi grafika baguje kada su se pojavile neke zelene boje na onim modelima...Da nisem pogledao `help` ne bih ni znao o cemu se tu radi, `bes mi sve!:))
:: Bacni i meni na mail ako nije problem :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.