:: I ako sam mislio da je NFS franshiza otisla u PM, najnoviji nastavak popularnog serijala mogao bi i glatko biti i njabolji do sada :: :: Novi engine,unapredjena fizika i cross US drama kao gameplay obecavaju najvise do sada :: :: http://fwd4.me/03m :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: ::
Je li, jel ste vas dvojica upamet? Kakvi crni najbolji do sada? Kakvo preslikavanje shifta 2? Pa ovo je obicna arkadchina kao carbon sto je bio. Jedino sto sam se odusevio je sto je pisalo Chicag, Illinois, moj grad...
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
Moze on da kaze sta `oce! Ja ti kazem, kad budes igrao Run prvi put, kazaces : ovo je preslikano sranje shifta2... :P Negovorim da je shift 2 sranje, nego mislim da ce run biti njesra... Uostalom svaki nastavak im je njesra od carbona... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: Evo proverite sta kaze lead man projekt :: :: :: http://fwd4.me/03n :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
To kazes ili zato sto ne znas da vozis ili zato sto si bio klinac pa ti shiny shiny crap bilo zanimljivo. Shift I je najbolji do sada- za onog ko voli simulaciju a ne lunapark
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Moze on da kaze sta `oce! Ja ti kazem, kad budes igrao Run prvi put, kazaces : ovo je preslikano sranje shifta2... : :: Negovorim da je shift 2 sranje, nego mislim da ce run biti njesra... Uostalom svaki nastavak im je njesra od carbona.. :: :: AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HD :: :: :: :: Evo proverite sta kaze lead man projekt :: :: :: :: :: :: http://fwd4.me/03n :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: http://fwd4.me/zC :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: ::
Prvo vozi pa se slupa, onda trči bolje nego što vozi a skače ko spajdermen. Nakon toga prebija pandura i krade mu kola, punom brzinom vozi autoputem dok ga bez efekta rešetaju getlingom iz helikoptera a putnički automobili eksplodiraju svuda oko njega iz čistog ćefa. Onda slupa i druga kola u toku večeri i jedva se na kraju izvuče da mu voz ne ispegla bulju... iskreno mi je bilo malo žao što nije.
Od dasaka koje fale njihovom razvojnom timu evidentno možeš da sagradiš dve brvnare i štand za limunadu.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Zivo sranje (za moj ukus). Preslikana glupost od onog undercovera. Sta da pricam kad par reci `lead man-a` sve sumiraju:
`somewhere in between`` hot pursuita i shifta= njesra. Bar znam unapred da ne trosim nedragocene gigabajte kojih imam na pretek
:: Evo proverite sta kaze lead man projekt :: :: :: http://fwd4.me/03n :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
pola igre stiskas taster kad se poiujavi znak na kranu ko debil, skaces, bezis itd. a pola drzis gas i skreces, mislim da je i tesk oda se slupa auto sem ako nije skriptovan deo... Mirise na fail.
Medo, ne mirise na fail- Jeste fail. Samo sad ne mogu da provalim da li nas ish zajebavao sa naslovom teme ili je ozbiljan
:: pola igre stiskas taster kad se poiujavi znak na kranu ko debil, skaces, bezis itd. a pola drzis gas i skreces, mislim da je i tesk oda se slupa auto sem ako nije skriptovan deo... Mirise na fail :: :: ::
... ovo sto je ovaj ovde preziveo bi ubilo tecnog Terminatora. Fail.
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
Ne razumem vas čemu takav stav, realno je kad dovatiš pušku i pobiješ 100.000 ljudi, ali vožnja.. ona mora biti realna. Ako donese nešto novo, novi koncept trka, i meni bude zabavna i zanimljiva, ja ću biti super zadovoljan.
Naravno da nece da donese nesto novo, cim je izmedju hp i shift
:: Ne razumem vas čemu takav stav, realno je kad dovatiš pušku i pobiješ 100.000 ljudi, ali vožnja.. ona mora biti realna. Ako donese nešto novo, novi koncept trka, i meni bude zabavna i zanimljiva, ja ću biti super zadovoljan. :: :: ::
Žalimo se na realnost i ako pobiješ 100,000 ljudi a ne prospe se ni kap krvi.
Nego, glavni deo dreke ne dižemo zbog realnosti ili nerealnosti vožnje, jedno je arkada a drugo simulacija već zbog pravca gde je sve ovo otišlo. U davna vremena kad te u nfs-u uvate panduri ležiš ko pičkica i puštaš da te pandurka u štiklama gazi po jajima, nema smisla da optužbama za brzu vožnju dodaješ i napad na službeno lice.
Nije nam samo jasno kuda ovo ide, za neke nove klince se valjda pravi: brže, jače, žešće? A ima li bar trunke smisla? Jok.
:: Ne razumem vas čemu takav stav, realno je kad dovatiš pušku i pobiješ 100.000 ljudi, ali vožnja.. ona mora biti realna. Ako donese nešto novo, novi koncept trka, i meni bude zabavna i zanimljiva, ja ću biti super zadovoljan. :: :: ::
ali mi nije jasno da niko nije skapirao radnju price...
Da definitivno ima primesa prototypa/mafije/GTA ali ako mene pitate NFS da je nastavio sa tim sranjima koje je izbacivao posle NFSMW i Carbon-a kraj bi mu se nazirao vec.
Fora sa pandurima je od dva zla vece, jer da li bi se vi tripovali na plavce da vam je cela mafija na ledjima???
Dalje svi gradovi su snimani i prvi put NFS donosi real thing. Dakle imate cross US pizdariju od SF do NYC sa sve realnim pejzazima i kako covek veli unapredjenom fizikom i samim gameplay-em.... Sta bi vise hteli ???
No sacekacemo pa ce nam se samo kasti, bottom line new and improved I hope so.
Od ovih `novih` delova jedino su mi se dopali Underground 1 i most wanted. Za Shift ne mogu da komentarisem, jer ih nisam igrao duze od deset minuta, i nekako mi NFS i simulacija ne idu zajedno.
A ovi noviji delovi forsiraju taj over-the-top prilaz, koji je iz simpaticno-stripskog presao u odbojno-debilski. Naravno, po mom misljenju.
Poslednji pravi need for speed, opet po mom misljenju, je bio Hot Pursuit 2 iz 2002 godine. Mozda ga opet instaliram. Od ovih novih delova nema vajde .)
Ne vidim kako ovaj dolazeci moze da bude bilo sta osim Epic Fail-a.
Ah, sve lepše od lepšeg... Daj Bože da bude nešto od ovoga i da gameplay stvarno bude dobar, ali po ovome što su prikazali, male su šanse - ovo ko da su pravili za napaljene zatucane 13-godišnje Amere... A da, pa i pravili su za njih :(
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
:: Poslednji pravi need for speed, opet po mom misljenju, je bio Hot Pursuit 2 iz 2002 godine. Mozda ga opet instaliram. Od ovih novih delova nema vajde .
:: Prvo vozi pa se slupa, onda trči bolje nego što vozi a skače ko spajdermen. Nakon toga prebija pandura i krade mu kola, punom brzinom vozi autoputem dok ga bez efekta rešetaju getlingom iz helikoptera a putnički automobili eksplodiraju svuda oko njega iz čistog ćefa. Onda slupa i druga kola u toku večeri i jedva se na kraju izvuče da mu voz ne ispegla bulju... iskreno mi je bilo malo žao što nije
:: Od dasaka koje fale njihovom razvojnom timu evidentno možeš da sagradiš dve brvnare i štand za limunadu
True! Snoopy: radi se o uzivanju u igri, o prici... a most wanted je ima i te kako dobru, isto kao i carbon... Lunapark ostavljam tebi, ja bi da vozim nesto, ali da to bude realno i sa nekim gustom, kao npr.dirt3 (mislim na samu voznju i upravljanje)... AII x4 640-MSI 770-C45-2x2GB Kingston HyperX BLU-GW HD4850-LC6650GP3 V2.3-BenQ 2420HDB
:: pola igre stiskas taster kad se poiujavi znak na kranu ko debil, skaces, bezis itd. a pola drzis gas i skreces, mislim da je i tesk oda se slupa auto sem ako nije skriptovan deo... Mirise na fail :: :: ::
E, vidiš kad već pomenusmo lunapark od toga bi samo takva vožnja mogla da se napravi:
Samo dobro da pogode atmosferu jesenjeg seoskog vašara, da bude naravno dobra grafika onih automobilčića i kvalitetan zvuk elektromotora, da ne pominjemo originalan soundtrack iz devedesetih
Bzzzzz, tras, tras, tras, 200 na sat uuuuu krivinu 200 na sat... drnge cange, drnge cange... - Vid Mare bolan one dvije tamo, drž ih TRAS - Iju! - Đe ste đevojčice, šta ima, aa? - Hihihihi Bzzzzz - Udri ih opet more, nijesmo utisak ostavili prvi put TRAAS - Ijuuu!!! - Oćemo`l poslije na kafu ljepotice, aa?! - Hihihhihi
A onda ide dejting simulacija gde vataš affection poene i posle toga malo kvalitetnog softkora a-la-Witcher, bilo bi hit.
Miris uzeglih mekica i krofni koje ti se uvlace pod kozu i paraju nos, sve to pomesano sa aromom rostilja i pecenih prasica i pilica... Pa jos onaj teski, gorki miris kineske i second hand robe. Eeehhh... Jos ako odes na Kamikaze ili slicno... Peglu ima da bacas sledeca 2 dana... Ah, sitne zivotne radosti...
Phenom II X4 955 BE 3,2GHz Asus m4a88tv evo usb3 Samsung F3 Spinpoint 1TB Mushckin 2x2 GB Msi 6850 Cyclone Cooler Master 690 II Advanced Lc power Metatron 650 W Lg 2243S-PF
:: E, vidiš kad već pomenusmo lunapark od toga bi samo takva vožnja mogla da se napravi :: :: Samo dobro da pogode atmosferu jesenjeg seoskog vašara, da bude naravno dobra grafika onih automobilčića i kvalitetan zvuk elektromotora, da ne pominjemo originalan soundtrack iz devedeseti :: :: Bzzzzz, tras, tras, tras, 200 na sat uuuuu krivinu 200 na sat... drnge cange, drnge cange.. :: - Vid Mare bolan one dvije tamo, drž i :: TRA :: - Iju :: - Đe ste đevojčice, šta ima, aa :: - Hihihih :: Bzzzz :: - Udri ih opet more, nijesmo utisak ostavili prvi pu :: TRAA :: - Ijuuu!! :: - Oćemo`l poslije na kafu ljepotice, aa? :: - Hihihhih :: :: A onda ide dejting simulacija gde vataš affection poene i posle toga malo kvalitetnog softkora a-la-Witcher, bilo bi hit :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.