Da li mozete da mi navedete najbolje igre koje zu izasle do skoro i koje trebaju uskoro da izadju ali uskoro mislim do 1.Aprila .2007 .Izgustirao sam skoro sve igrice i neznam vise sta da igram. Navedite samo najbolje igre
Call Of Juarez. Battlestation Midway. Uefa 2006-2007. Test Drive: Unlimited. Silent Hill 4. Rainbow Six Vegas. Penumbra: Overture. S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Made Man. World in Conflict. Trackmania United...
Izbor je prilicno bedan(bar za sada) jedino zglavno sto je izaslo je S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl,Gothic 3 i Supreme Commander.Sacekaj mesec dana pa odigraj Crysis,pod uslovom da imas komp od 1K evra.
Tvoja kofiguracija je dosta jaka, medjutim negde sam citao da Directx 9 verzija igre cak zapinje i na 7950.Dok zapanjujuce za Directx 10 verziju je dovoljno imati `samo` core 2 duo (bilo koji) i directx 10 graficku
A da li je sada slabo: Cpu: AMD 64 X2 dual core 2.4GHZ AM2 EE65W Windsor Ploca: Ga-M55PLUS-S3G AM2 Memorija :Apacer 1GB DDR2 960MHZ. planiram da kupi jos 1 gb da ga stavim u dual channel Gpu:Leadtek 7600gt 640/1700MHZ HDD:WD 80gb
:: Baci taj AMD krs i uzmi COre2Duo zver pa da vidis kako leti Crysis!Naravo kad izadje
Taj AMD krs je odlican i jaci je od e6300,a za nijansu slabiji od e6400.Nije sve sto pise C2D jace od AMDa.X2 je odlican procesor i mogu to da kazem jer imam C2D E6600,a imao sam priliku da vidim kako radi X2 4600+. Petre imas bolju masinu od 70% ljudi u Srbiji... ko god ti kaze za X2 da je krs znaj da taj nije video X2 procesor nego je negde cuo da je C2D sad najbolji,a sve ostalo je sr*nje.
slazem se da je Petrova mashina dobra,jako dobra...a,sta kazete za moju...? -AMD X2 4600 @ 2.75ghz(GYGABITE NEON 8 PRO cooler) -MSI 7900gto @ 650gpu/1600mem(7900gtx frekvencije) -MSI K8N NEO 4 (nforce 4,soc 939) -2 x 1gb NCP 400mhz. CL 2.5,3,3,7. dual channel -HDD WD80gb -PSU LC-POWER 550W.SILENT GIANT.GREEN POWER OZBILJNO,STA MISLITE KAKO CE MI RADITI STALKER & CRYSIS?
Konfiguracija ti je stvarno ok,ali si je sigurno kupio pre nego sto je izasao C2D,sada bi po meni bilo isplativije uzeti C2D nego amd x2.X2 je stvarno odlican procesor,ali je C2D ipak novija tehnologija i sve ostalo sto ide uz to..(mislim na Petrovu konfig.)
:: slazem se da je Petrova mashina dobra,jako dobra...a,sta kazete za moju... :: -AMD X2 4600 @ 2.75ghz(GYGABITE NEON 8 PRO cooler :: -MSI 7900gto @ 650gpu/1600mem(7900gtx frekvencije :: -MSI K8N NEO 4 (nforce 4,soc 939 :: -2 x 1gb NCP 400mhz. CL 2.5,3,3,7. dual channe :: -HDD WD80g :: -PSU LC-POWER 550W.SILENT GIANT.GREEN POWE :: OZBILJNO,STA MISLITE KAKO CE MI RADITI STALKER & CRYSIS :: Da li je potrbno ista komentarisati,jedino si mogao da uzme bolju i brzu memorija(ali to moze uvek da se zameni),ostalo je stvarno extra...
I`ll say it again.Petre tvoja mashina jeste dosta jaka,dovoljna jaka da bez problema igras bilo koju trenutnu igru, ali moras razumeti da snaga Crysisa je upravo u Directx 10-u i da koliko god tvoja mashina bila jaka nikada nece moci da se poredi sa istom tom mashinom sa directx 10 grafickom.Directx 10 jeste buducnost jer on nije unapredjeni directx 9(kao sto je directx 9 unapredjeni directx 8) vec je napravljen od nule da bi se mogle iskoreniti greske direcx 9-a.
:: :: slazem se da je Petrova mashina dobra,jako dobra...a,sta kazete za moju... :: :: -AMD X2 4600 @ 2.75ghz(GYGABITE NEON 8 PRO cooler :: :: -MSI 7900gto @ 650gpu/1600mem(7900gtx frekvencije :: :: -MSI K8N NEO 4 (nforce 4,soc 939 :: :: -2 x 1gb NCP 400mhz. CL 2.5,3,3,7. dual channe :: :: -HDD WD80g :: :: -PSU LC-POWER 550W.SILENT GIANT.GREEN POWE :: :: OZBILJNO,STA MISLITE KAKO CE MI RADITI STALKER & CRYSIS :: :: :: Da li je potrbno ista komentarisati,jedino si mogao da uzme bolju i brzu memorija(ali to moze uvek da se zameni),ostalo je stvarno extra..
Ima 939 soket on ne podrzava DDR2,ali ne zaostaje mnogo po performansama u odnosu na AM2...Sve u svemu odlicna konf.
@budrak A to kako ce raditi Crysis moraces da vidis kad izadje...ona trazi karticu sa DX10 podrskom zbog nenormalnih efekta u igrici,ali sam siguran da ce ti lepo raditi na nekoj solidnoj rezoluciji...tvoja kartica je odlicna,256 bitna i ima jak procesor sto ce joj sigurno mnogo pomoci.
Ja sam siguran da ce Crysis biti optimizovan i da lepo radi na DX9 kartama, cisto sumnjam da ce se bas ici u toliku krajnost i naterati da kupci igre jednostavno moraju da imaju zver od karte!!! Sigurno se nece moci igrati skroz u full-u(sa svim efektima koje nosi dx10) ali ce LEPO raditi! BTW mozete na sajtu pogledati trenutno po svim preliminarnim testovima kolika ce biti sama zahtevnost te igre:
Pazi sve to treba da prihvatis sa dobrom rezervom, i lik koji je napisao sve to na sajtu i sam je rekao da je to sve nezvanicno, pa ja se najiskrenije nadam i realno bi bilo da bude tako. Ako ne na maximumu da se igra onda bar sa finim podesavanjima(high)!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.