Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Dungeon Siege 3
STRANA 1 OD 2  
raic Dungeon Siege 3 10.06.2011. 17:04 T36536

status: user
broj poruka: 9006
Igra je izašla u full verziji by Reloaded, istina kao unpack al nije ništa komplikovano, raspakuješ i krekuješ.

Nije ni preterano velika za skidanje ali za sve one koji se dvoume da li da skinu ili ne, savetujem da se ne cimaju. Igra s prethodnim delovima nema blage veze i nisam skoro viđao ovako besraman port s konzole. Od miša ima koristi samo u menijima (koji su ekstremno nelogično urađeni) a kontrole su nezgodne ko kratko ćebe, i ne mogu da se menjaju. Priča je... aj recimo bledunjava, grafika ispod proseka a protivnici idotski nastrojeni s fiksnim radijusom kretanja.

Samo za one koji baš ne znaju šta će drugo sa sobom, može da se igra al dobro je samo za vežbanje strpljenja, nije za momke i devojke tanjih živaca. Za ovo će da im da pare samo onaj koji nije probao demo.

... i tako Last Remnant ostaje jedina čestita pc igra koju je square enix ikad izdao.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
alrad Ok 10.06.2011. 17:28 #333430

broj poruka: 4829
al` zato je tu Alisa, devojcica sa mesarskim nozem. Ljupko i romanticno.

edit: ups, jos nema za PrC. Wait for it...

djokosrb ok onda,kako raic kaze 10.06.2011. 17:45 #333440

broj poruka: 6875
za nekih mesec dana ce torchlight II,a ko oce da igra neshto tog tipa,tu je besplatni drakensang online,ne mora ni da se instalira,samo treba net od 1mb,igra je sasvim ok.
vladats @raic 10.06.2011. 17:59 #333444

broj poruka: 4537
Izasao Duke Nukem Forever by RaZoR1911 idemo na njega...
raic Re: @raic 10.06.2011. 18:04 #333446

Skinulo se i to upravo, probaću kasnije. Onaj Red Faction je recimo bio dobar.

:: Izasao Duke Nukem Forever by RaZoR1911 idemo na njega...
vladats Re: Re: @raic 10.06.2011. 18:11 #333447

broj poruka: 4537
Do ove godine sam se zaludjivao sa PC-igrama,ali kad sam video da kvalitet opada kako koja godina
dolazi,resio sam da uzmem XBoX i dobar plazma TV.
To ceme kostati kao prosecan PC.....
raic Re: Re: Re: @raic 10.06.2011. 18:22 #333450

Ma uzmeš dobar kontroler i tu si na istom

Al stvarno ovih dana izlaze neopevana sranja, kako bi ameri rekli `unmitigated crap`. Sreća pa tu i tamo izađe ponešto stvarno dobro zbog čega se isplati zajebancija, ko recimo witcher, dragon age 1, borderlands, nešto što ćeš više puta da odigraš a ne obrneš jednom i obrišeš, majku mu staru i dalje znam nekad da upalim diablo 2.

:: Do ove godine sam se zaludjivao sa PC-igrama,ali kad sam video da kvalitet opada kako koja godin
:: dolazi,resio sam da uzmem XBoX i dobar plazma TV
:: To ceme kostati kao prosecan PC.....
djokosrb re:Re: Re: Re: @raic 10.06.2011. 18:34 #333457

slazem se apsolutno,najjadnije je sto nastavak neke igre koja je u proslosti bila keva,po pravilu bude trash.

Jedina pozitivna stvar je postojanje malih izdavackih kuca,koje (ne tako)retko izbacuju bisere kao torchligh ili deathspank.

Za mene deathspank i deathspank:thongs of virtue je(su)najbolja(e)igre 2010. godine,uz stacraft 2.

edit:raic mozesh da probash two wordls 2 ako si preso sve od dragon age-a II,nzm meni se bash svidja.
raic Re: re:Re: Re: Re: @raic 10.06.2011. 18:40 #333461

Probao sam ranije al tad nešto nisam imao vremena da se zanimam s tim malo duže, bilo mi je ok. Mogao bi opet da je izvučem ovih dana, ili možda Drakensang - The River Of Time, to sam isto samo počeo a dobra je igra.

::
:: edit:raic mozesh da probash two wordls 2 ako si preso sve od dragon age-a II,nzm meni se bash svidja.
djokosrb da taj drakensang extra 10.06.2011. 18:49 #333471

mozda ga posle two worlds 2 odigram,nzm onaj dragon age me nije bash privukao nzm zasto,jes mnogo dobra igra,verovatno zato sto vishe volim hack and slash na diabla .

edit:ali pre svega cim mi stigne nova mahina u utorak,cu prvo metro i stalker call of pripyat
raic Re: da taj drakensang extra 10.06.2011. 18:57 #333477

Mmm, zov pripitosti... tačno se vidi da su igru pravili neki severoistočni votkoljupci.

:: edit:ali pre svega cim mi stigne nova mahina u utorak,cu prvo metro i stalker call of pripyat
djokosrb Ukrajinci :) 10.06.2011. 19:09 #333490

Po meni stalker serijal je jedan od boljih fps serijala za single player.Malo su usrali sa clear sky-em,ali shadow of chernobil i ovaj call of pripyat su extra.Mnogo questova,rpg elementi,ok grafa-malo zahtevnost,bagova ima dosta u clear sky ali i to je patchevima sredjeno.
JovanZ Re 11.06.2011. 00:18 #333652

broj poruka: 3008
Posle bljutavosti pod imenon Space Siege, izgubio sam svo postovanje koje sam imao prema Chris Taylor-u. Ne mogu da verujem da neko moze da toliko urnise tako dobru ideju.

Mislim da cu da zaobidjem trojku, cisto da ne kvarim secanje na prva dva dela :)

A kada toliko vec hvalite Drakensang, stavicu ga na to-do(wnload) listu. :)
H-nitro re 11.06.2011. 00:57 #333656

broj poruka: 1973
gothic serijal bez arcanije i igrice sa ps1 na to sam se vratio

T.S.A.R. Nuclear fire power

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS8

23232323 Re: Dungeon Siege 3 11.06.2011. 12:55 #333741

broj poruka: 58

:: Igra je izašla u full verziji by Reloaded, istina kao unpack al nije ništa komplikovano, raspakuješ i krekuješ
:: Nije ni preterano velika za skidanje ali za sve one koji se dvoume da li da skinu ili ne, savetujem da se ne cimaju. Igra s prethodnim delovima nema blage veze i nisam skoro viđao ovako besraman port s konzole. Od miša ima koristi samo u menijima (koji su ekstremno nelogično urađeni) a kontrole su nezgodne ko kratko ćebe, i ne mogu da se menjaju. Priča je... aj recimo bledunjava, grafika ispod proseka a protivnici idotski nastrojeni s fiksnim radijusom kretanja
:: Samo za one koji baš ne znaju šta će drugo sa sobom, može da se igra al dobro je samo za vežbanje strpljenja, nije za momke i devojke tanjih živaca. Za ovo će da im da pare samo onaj koji nije probao demo
:: ... i tako Last Remnant ostaje jedina čestita pc igra koju je square enix ikad izdao
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

Pa zasto mi ovo govoris!Iskreno ocekivao sam pljuvanje po 3-ci ali sam se se i negde duboko potajno nadao da ce biti barem ok jer sam 1 i 2-ku presao bar po 4,5 puta!To mi je realno i najlepsa i najbolja igrica koju sam ikad igrao na racuraru(starom i sad novom)!Zvuk koji je isao paralelno sa prelazenjem mapa je nesto nepojmivo,duzina igranja i kompletna atmosfera i DS1 DS2 je bilo nesto sto me je danima i nocima drzalo da igram bez prestanka!I onda cujem jedno veliko nista za treci deo....
Upravo je skidam i nadam se da gresis,bar malo jer bih bio neizmerno srecan da tako bude..... :(
23232323 Re: Dungeon Siege 3 11.06.2011. 12:56 #333742

broj poruka: 58

:: Igra je izašla u full verziji by Reloaded, istina kao unpack al nije ništa komplikovano, raspakuješ i krekuješ
:: Nije ni preterano velika za skidanje ali za sve one koji se dvoume da li da skinu ili ne, savetujem da se ne cimaju. Igra s prethodnim delovima nema blage veze i nisam skoro viđao ovako besraman port s konzole. Od miša ima koristi samo u menijima (koji su ekstremno nelogično urađeni) a kontrole su nezgodne ko kratko ćebe, i ne mogu da se menjaju. Priča je... aj recimo bledunjava, grafika ispod proseka a protivnici idotski nastrojeni s fiksnim radijusom kretanja
:: Samo za one koji baš ne znaju šta će drugo sa sobom, može da se igra al dobro je samo za vežbanje strpljenja, nije za momke i devojke tanjih živaca. Za ovo će da im da pare samo onaj koji nije probao demo
:: ... i tako Last Remnant ostaje jedina čestita pc igra koju je square enix ikad izdao
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

Pa zasto mi ovo govoris!Iskreno ocekivao sam pljuvanje po 3-ci ali sam se se i negde duboko potajno nadao da ce biti barem ok jer sam 1 i 2-ku presao bar po 4,5 puta!To mi je realno i najlepsa i najbolja igrica koju sam ikad igrao na racuraru(starom i sad novom)!Zvuk koji je isao paralelno sa prelazenjem mapa je nesto nepojmivo,duzina igranja i kompletna atmosfera i DS1 DS2 je bilo nesto sto me je danima i nocima drzalo da igram bez prestanka!I onda cujem jedno veliko nista za treci deo....
Upravo je skidam i nadam se da gresis,bar malo jer bih bio neizmerno srecan da tako bude..... :(
raic Re: Re: Dungeon Siege 3 11.06.2011. 13:25 #333757

Fala bogu da ćeš da probaš sam, ovo je samo preporuka... dobro možda i malo pljuckanja.

Kad bi bar komande popravili i bilo bi `barem ok`... mislim kao posebna igra, jer s prethodnim delovima i dalje ne bi imalo nikakve veze osim imena i tome nema leka.

Ništa, probaj pa javi kako se tebi dopalo, ja sam iskreno želeo da mi se svidi kao nekome ko je dosta igrao prva dva dela ali ovo što su izbacili...

:: Pa zasto mi ovo govoris!Iskreno ocekivao sam pljuvanje po 3-ci ali sam se se i negde duboko potajno nadao da ce biti barem ok jer sam 1 i 2-ku presao bar po 4,5 puta!To mi je realno i najlepsa i najbolja igrica koju sam ikad igrao na racuraru(starom i sad novom)!Zvuk koji je isao paralelno sa prelazenjem mapa je nesto nepojmivo,duzina igranja i kompletna atmosfera i DS1 DS2 je bilo nesto sto me je danima i nocima drzalo da igram bez prestanka!I onda cujem jedno veliko nista za treci deo...
:: Upravo je skidam i nadam se da gresis,bar malo jer bih bio neizmerno srecan da tako bude..... :(
mslavko82 Re: Re: Re: Dungeon Siege 3 11.06.2011. 13:29 #333760

broj poruka: 721
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!

:: Ništa, probaj pa javi kako se tebi dopalo, ja sam iskreno želeo da mi se svidi kao nekome ko je dosta igrao prva dva dela ali ovo što su izbacili..

je neopevano sranje! Može jedino da se koristi kao šok-terapija, za odvikavanje dece od igrica... a možda ni toliko...
dautovic ... 11.06.2011. 13:43 #333769

broj poruka: 2855
da li je moguce da je Dungeon Siege III beda? :(

Drugi dao je bio epski...

Koji smradovi...

frekfencija

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gare87 ali tu je witcher 2 11.06.2011. 14:05 #333781

broj poruka: 4700
ne mogu da verujem koliko toga ima da se prelazi(msm na side questove), ima malo opet onoga sto me nervira, na primer naidje neki protivnik(boss) kao sto sam se juce sibao sa onom queen spider, hiljadu puta je udarim i nece be da crkne :) pola sata sam se sibao sa njom jedva preziveo lik, to mi se malo ne svidja, ali za sada je igra sasvim ok, a da i hardverska zahtevnost igre je dosta velika..... :/

Dobro je da znam da ne skidan Dungeon Siege 3, a nisam ni odigrao predhodna 2 dela :D

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit

djokosrb Sve je moguce 11.06.2011. 14:06 #333782

nazalost
raic Re: ali tu je witcher 2 11.06.2011. 14:21 #333790

E to je vidiš jedina varijanta gde bi postojao promil nagoveštaja trunke šanse da ti se i dopadne.

:: Dobro je da znam da ne skidan Dungeon Siege 3, a nisam ni odigrao predhodna 2 dela :
dautovic ..... 11.06.2011. 18:15 #333840

broj poruka: 2855
@Gare, witchera 2 sam obrnuo pre 20 dana sa 90% side kvestova, igra je prekratka...

Dungeon siege su bili sjajni do sad...

frekfencija

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Gare87 Re: ..... 11.06.2011. 18:35 #333847

broj poruka: 4700
ja se ubi igrajuci juce celo popodne, par glavnih sam presao questova, a posle sam se kocio sa
nekim side questovima par sati :D i ima jos gomila side questova koje nisam presao, a nema ih oznaceni na mapi pa jos vise mi vremena treba dok ih nadjem, zadnji sam odigrao kad treba unistem one podzemne tunele onih bica u sumi, jedva sam nasao sve tunele, a sve vreme me biju na desetine pauka i queen i ona sumska bica, pa onda se medjusobnu tepaju, mnogo mi smesno bilo :D

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit

:: @Gare, witchera 2 sam obrnuo pre 20 dana sa 90% side kvestova, igra je prekratka..
:: Dungeon siege su bili sjajni do sad..
:: frekfencij
ProKupu Hvala za info 11.06.2011. 20:24 #333883

broj poruka: 27

Bas se cekala 3jka

Al sad vidim da nema potrebe zuriti i skidati je.

Poz
JovanZ Late comer 10.07.2011. 20:32 #343536

broj poruka: 3008
Poceo sam da igram, konacno, na gamepad-u i ide nekako, ali tastatura + mis je malo traljavo odradjeno. Nego, da li je neko primetio koliko igra ide lose na sedmici ili se to samo meni desava?

Recimo, na XP-u mi ide poptuno fluidno i kada odvrnem sva podesavanja do kraja. A na 7 x64 sece kao nenormalna, onako odokativno, fps je prepolovljen. E sada, jel je do toga mozda sto je x64, ili je jednostavno nesto do optimizacije? Naravno drajveri su mi `najzadnjiji` :)

I eto mi dileme da li da predjem opet samo na sedmicu (mislio sam da ce 5750 da fino radi na njoj, ali eto DS3 mi pravi paranoju) ili da budem zadovoljan sa XP-om?
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs