Indie igra, ali za sada koliko sam je igrao je cist awesomeness. Ok, glasovna gluma je malo losija, ali radila su je samo dva lika. Nesto slicno sam igrao pre dosta godina na super nintendu, ali nema sanse da se setim imena igre, tako da mi je ova igra legla samo tako :)
Fala lepo! Izgleda prva liga, a i pozadinska mjuza je odlicno odradjena. Evo, ne mogu da se setim i ja...Na slican fazon je bila jedna igrica od pre jedno 7-8 g. od 30-ak Mb. Mislim da je radio `Kraisoft` ili slicna banda. Mislim da pocinje na `astro`, ali nije `Astro Avenger`.Ako se setim, javicu.
Wait for down 54, 53, 52...:)
P.s. Jedva cekam tvoj sledeci post. Ono sa Grooveshark-om ti nezaboravljam
Inace i ja imam betu, trebalo bi da radi kako treba, nisam imao mnogo vremena za propisnu degustaciju, ali zato kada zasednem jednom, rasturicu je kako valja :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.