Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
COD BO for free online via steam
STRANA 1 OD 2  
aco COD BO for free online via steam 04.06.2011. 20:39 T36373

status: user
broj poruka: 2788
Kompanije Steam nam je omogucila da besplatno igramo COD BO vikendom. Ja sada skidam, pa mogli bi da peglamo ovo vikendom.
Igrica ce vam sama biti ubacena na vas acc. Sada ne znam da li je ovo za sve, ili samo za one koji imaju bar neku kupljenu igricu.
http://www.dodaj.rs/f/2A/rH/1PMsduk1/untitled.png
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 04.06.2011. 20:52 #330960

broj poruka: 9006
Aj da vidimo baš oće li pa da vidimo šta znaju papani

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

aco Re 04.06.2011. 20:55 #330963

Kome bude moglo, sledecu nedelju peglamo :)

JovanZ Re 05.06.2011. 00:21 #331021

broj poruka: 3008

Mislim da to vazi samo za ovaj vikend :\
Evo sa njihovog sajta kopirano: Jump in the Call of Duty®: Black Ops Free Multiplayer Weekend now through June 5th at 1pm Pacific Time!

Mada ako vam se igra MW2 preko neta, mozete da posetite AlterIWnet, koji je legalan ako imate legalnu verziju, ali radi i sa izlecenom, BO je ionako losiji :)
djokosrb Dobar je cod mw 2,preko tog AlterIWnet 05.06.2011. 02:29 #331036

broj poruka: 6875
posebno one in chamber i gun game modovi preuzeti iz black opsa.

Mada realno,Cod 4 je postavio standarde kod fps-a u Multiplayer-u koji ce tesko biti oboreni.

raic re 05.06.2011. 11:13 #331064

Ovo govno radi, samo možda mi se čini al u poređenju sa MW2 multiplayer deluje jako loše, nešto kao CoD2 u poređenju sa WaW. I osećaj je brate nekako trapav a oružja neubedljiva, jedino mi se sviđa sistem otključavanja i kupovine dodataka, fino osveženje.

MW2 još uvek igram kad se uželim, alteriw radi ko zmaj, možda je stvar navike al sad kad su ispeglali sve i ubacili listu servera i modove ne vidim po čemu zaostaje za originalnim MW...

aco Re 05.06.2011. 11:18 #331066

COD Bo je zaraza za multiplayer bar mi tako kaze dosta njih. Igrao sam do skoro MW2 preko steama mnogo dobar jedino mi se ne svidja sto nemas server nego se ceka dok se skupe igraci, imao neki hack acc dao mi drugar i ugasise mi ga pre par dana. Imam i mw1 steam ali mi se ne svidja uopste. Tako da moracu da probam ovaj BO sledece nedelje.
raic Re: Re 05.06.2011. 11:34 #331073

Igrao sam i ja u početku preko stima na kvarno dok je moglo. Govno od sistema, matchmaking je truba, ping je uglavnom bivao sranje, kad ode host u 50% slučajeva pukne migracija... i još koješta. Sa alteriwnet-om igraš komfornije nego onaj koji je platio da je igra.

:: COD Bo je zaraza za multiplayer bar mi tako kaze dosta njih. Igrao sam do skoro MW2 preko steama mnogo dobar jedino mi se ne svidja sto nemas server nego se ceka dok se skupe igraci, imao neki hack acc dao mi drugar i ugasise mi ga pre par dana. Imam i mw1 steam ali mi se ne svidja uopste. Tako da moracu da probam ovaj BO sledece nedelje.
aco Re: Re: Re 05.06.2011. 11:40 #331075

Moracu to da probam, samo da prodje ova nedelja, eventualno sledeca dok sredim sve sa skolom pa cu onda da peglam do mile volje.

:: Igrao sam i ja u početku preko stima na kvarno dok je moglo. Govno od sistema, matchmaking je truba, ping je uglavnom bivao sranje, kad ode host u 50% slučajeva pukne migracija... i još koješta. Sa alteriwnet-om igraš komfornije nego onaj koji je platio da je igra
::
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
JovanZ Re 05.06.2011. 11:55 #331079

Probao sam jos ranije BO preko neta i nekako mi je sve plasticno. I to mi je jedini utisak cele igre - plasticno.

Samo kada bi se na alteru NTA pokupio vec jednom i izbacio nove mape. Da ne poveruje covek o cemu sve lik kuka.

Pre par nedelja, otvaram im forum i vidim thread kako lik planira da se ubije i slicno. Mislim, ok, ako mu je feeling, ali bar neka izbaci prvo nove mape i aIW 2 :)

A inace mw1 je bio super na piratskim serverima sa 40ak igraca, nisam ga sto godina igrao, mozda ga opet `kupim`

A dedicated server za mw2i su do jaja skroz, sestric hostuje, dodjemo mi iz familije, neki ortaci jos, i par neznanaca, obicno iz ovih krajeva,pa kad se lepo sve oplete do sitnih sati, milina, ne vidim zasto bi iko igrao preko steam-a mw2 :)
djokosrb Zaostaje mw 2 za mw ,po meni,mnogo 05.06.2011. 12:17 #331081

iz razloga sto su im:
snajperi retardirani
ak-47(neki skarabudzeni tek na kraju 70. ili 65 lvl)
male seme
najvishe sto moze da se igra je 8vs8
mesta snajper sem afghan seme skoro da i nema

U mw igram 32v32,svako oruzje je odlicno odradjeno(svako ima svoju svrhu),vece seme,bolja mesta za snajper,itd....

Nzm cod 4 je po meni najbolji pa waw,a ovaj mw2 mozda na trecem mestu.
Gare87 Re: Zaostaje mw 2 za mw ,po meni,mnogo 05.06.2011. 13:35 #331122

broj poruka: 4700
Snajperi su dobri, ne valja to sto treba 2 nekad i 3 metka u telo gde nisu hard core serveri, jeste bedara sto je ak-47 na 70lvl ali i onako je puska veoma slicna sa Scarom(trese previse kad se puca vise od 4 5 metka), ACR i Heckler su zakon za sve puske(ispucas 30 metka u telo protivnika:), ima par mapa koje su odlicne za kampovanje, tako da to i nije problem, mada ja kampujem samo kad vecina kampuje, a to su msm 2 ili 3 mape samo .), mape poneke jesu male ali ima i dosta vecih. Inace nisam znao da u mw1 ima 32vs32 OMG :O meni je i ovde 18 igraca ukupno mnogo, ne mog skupim vise od 3 4 ubistva :)

p.s. Ako igra neko MW 2 neka me doda na msn gare87@krstarica.com pa cemo se dogovoriti da odigramo koju kad sam kuci .))

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit

:: iz razloga sto su im
:: snajperi retardiran
:: ak-47(neki skarabudzeni tek na kraju 70. ili 65 lvl
:: male sem
:: najvishe sto moze da se igra je 8vs
:: mesta snajper sem afghan seme skoro da i nem
:: U mw igram 32v32,svako oruzje je odlicno odradjeno(svako ima svoju svrhu),vece seme,bolja mesta za snajper,itd...
:: Nzm cod 4 je po meni najbolji pa waw,a ovaj mw2 mozda na trecem mestu.
raic Re: Zaostaje mw 2 za mw ,po meni,mnogo 05.06.2011. 13:44 #331130

Ma ok su izbalansirani snajperi, barret mu dođe kao balance opcija, intervention je jednako jak, precizniji ali je bolt-action, W2000 skoro da nema recoil ali je slabiji i neprecizniji...

Ono što je u igri na neki način dobro je to što oružja koja otključaš kasnije ne moraju da budu jača, otprilike su sva tu negde, imaju i dobre i loše strane. P90 na koga se dizala dreka u mw1 ovde nije ništa bolji od MP5. Dobro, neka odskaču malo, recimo ACR i UMP45.

Mape bi i mogle da budu veće, Afghan jeste najbolji za snajper ali i derail i highrise su ok... Iskreno malo su me nervirali serveri sa po 40-50 igrača u mw1 i waw. U svakom chokepointu puca bomba na pola sekunde pa ti protrči ako si baja... da ne pominjemo da u mw1 možeš tri komada da nosiš, debilizam, a i iza svakog ćoška čeka neko, mnogo igrača pa će neko sigurno da naleti, nema potrebe da ih tražiš. I tamo sam igrao na serverima po 20-30 igrača pa mi i nije neki nedostatak.

Ma dobro je, u mw2 ima veći izbor u svakom slučaju, neke nove taktičke zavrzlame i dobro su odradili nerf za jugger, last stand i martyr, preterali su ga s killstreakovima što jes-jes i par stvari su mogli još malo da izglačaju al još jedan dobar multi sve u svemu... i može za dž što je najbitnije. Najviše sam igrao WaW pa onda MW1.

:: iz razloga sto su im
:: snajperi retardiran
:: ak-47(neki skarabudzeni tek na kraju 70. ili 65 lvl
:: male sem
:: najvishe sto moze da se igra je 8vs
:: mesta snajper sem afghan seme skoro da i nem
:: U mw igram 32v32,svako oruzje je odlicno odradjeno(svako ima svoju svrhu),vece seme,bolja mesta za snajper,itd...
:: Nzm cod 4 je po meni najbolji pa waw,a ovaj mw2 mozda na trecem mestu.
Gare87 Re: Re: Zaostaje mw 2 za mw ,po meni,mnogo 05.06.2011. 14:05 #331144

broj poruka: 4700
napisao si isto sto i ja samo opsirnije :P :)

a da zaboravio sam da dodam to za killstrike, previse treba za bolji support, tj ja ne mogu da predjem 4 ubistva, retko dodjem do 6 ali tu stanem, stvarno nzm kako be ovi pojedini dolaze do 6 i vise ponekad a da nisu aimbotovi(verovatno su no liferi) :(

Intel q8200 2.3GHz
Gigabyte GA-ep35-ds3l
Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MHz
WD3200AAKS
Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit

::preterali su ga s killstreakovima što jes-jes i par stvari su mogli još malo da izglačaju al još jedan dobar multi sve u svemu... i može za dž što je najbitnije. Najviše sam igrao WaW pa onda MW1
raic Re: Re: Re: Zaostaje mw 2 za mw ,po meni,mnogo 05.06.2011. 14:16 #331147

Ma ako znaš da igraš i pričuvaš se malo nije problem, samo da ne koristiš crate kao killstreak jer ono iz njega ti ne doprinosi daljem brojanju. Recimo namestio si da dobiješ crate na 4, supply drop na 8 i AC130 na 11. Stigneš do 4, baciš crate i dobiješ harrier, recimo harrier ubije četvoricu i ti ne dobijaš supply drop, i dalje si na streak 4.

Ako baš oćeš da ih dobijaš brzo uzmeš hardline, prvi streak dobijaš recimo sentry gun na 4, posle recimo pavelow na 8 valjda i onda ideš na chopper gunner na 10 a s njim ako je otvorena mapa možeš 20 da prebaciš bez problema.

Naravno ima i načina da se to sve osujeti, ako imaš perk cold blooded - sentry gun te ne vidi, ako uzmeš blast shield štiti te od airstrike, uvek neko ima stinger protiv helikoptera i aviona...

Ko što rekoh dobar je multi, ustvari što duže igraš bolji ti je, nedavno sam nešto instalirao mw1 i bio mi je nekako neodgovarajuće brz, sa šarčinom mi se činilo da imam mp5 + lightweight, nekako se i brže diže na rame, reloaduje i slično... valjda navika.

:: napisao si isto sto i ja samo opsirnije :P :
:: a da zaboravio sam da dodam to za killstrike, previse treba za bolji support, tj ja ne mogu da predjem 4 ubistva, retko dodjem do 6 ali tu stanem, stvarno nzm kako be ovi pojedini dolaze do 6 i vise ponekad a da nisu aimbotovi(verovatno su no liferi) :
aco @Gare 05.06.2011. 14:40 #331154

Add sam te na msn. Kad namestim MW2 preko AlterIwNet onda ce mo da ppeglamo :)

djokosrb Nzm 05.06.2011. 15:04 #331161

meni su snajperi cist shit u mw2,m21 iz cod 4 je keva,za hard core naravno.A to sto su ak-47 uradili(kako su uradili u mw2)nemam komentar.Od najbolje jurisne puske,napravili su suvi prosek.
raic Re: Nzm 05.06.2011. 15:25 #331165

Pa šta bi ti, i jeste suvi prosek, vadi je što koristi jako zrno, što je proizvodnja dirt-cheap i što je ekstremno pouzdana u teškim uslovima. Ove dve poslednje stvari nama u igri ne znače mnogo.

Ako si dosta snajperisao u mw ustvari na kraju vidiš da je prvi snajper najbolji, precizniji je od onog predzadnjeg koji nekad zna da pliva, jebemliga zašto, slično kao KAR98 u WaW.
U mw2 isto tako ti je keva WA2000 na HC, još je bolji čak, skoro da nema recoil i ima veći kapacitet.
Na normal pod pretpostavkom da imaš stopping power intervention i barret ubijaju iz prve gde god da pogodiš osim u udaljenije delove ruku i nogu, WA2000 i M24EBR ubijaju ako pogodiš glavu ili torzo u gornji deo.

Nego, igrao sam sad još malo ovaj BO, sviđa mi se što su vratili sačmaru kao primary weapon, u mw2 ih svako nosi jer su prejake kao secondary a u mw i waw su samo za najveće mazohiste. Nažalost sjebali su opet zvuk, dvocevka se čuje ko papirna kesa, u waw kad grune ovaj u koga si pucao više crkne od straha nego od sačme.

:: meni su snajperi cist shit u mw2,m21 iz cod 4 je keva,za hard core naravno.A to sto su ak-47 uradili(kako su uradili u mw2)nemam komentar.Od najbolje jurisne puske,napravili su suvi prosek.
djokosrb RE:Re: Nzm 05.06.2011. 15:38 #331168

ocigledno da ovo ne vodi nikuda :)
raic Re: RE:Re: Nzm 05.06.2011. 15:55 #331173

Pa jes, i ne vodi, malo razmenjujemo iskustva, ništa više.

:: ocigledno da ovo ne vodi nikuda :
nikolape80 Raicu druze 05.06.2011. 16:05 #331180

broj poruka: 453
Imas li link za onaj klijent za cod waw, sto mi je potreban za igranje? Bese premosti punkbustera.. ?
Ubih se trazeci ga..

Pozdrav.

Thermaltake Bach Vx
PSU Chieftec 550W
ASUS P7P55D
Intel Core i5 750@2.66 Ghz
Thermaltake Max Orb
Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz
Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: Raicu druze 05.06.2011. 16:14 #331184

Aha, evo izvoli
http://www.mediafire.com/?ldfx6305ad755m8

:: Imas li link za onaj klijent za cod waw, sto mi je potreban za igranje? Bese premosti punkbustera..
:: Ubih se trazeci ga.
djokosrb op op op 05.06.2011. 16:17 #331185

cek cek?on skloni(neutralishe)punkbustera i posle dodam samo servere u favorite i vozim.
nikolape80 Re: Re: Raicu druze 05.06.2011. 16:21 #331187

broj poruka: 453
Hvala bratori! : )

Pozdrav.

Thermaltake Bach Vx
PSU Chieftec 550W
ASUS P7P55D
Intel Core i5 750@2.66 Ghz
Thermaltake Max Orb
Kingston Hyper-x 2x1 GB@1800 Mhz
Sapphire ATI Radeon HD4890 Vapor-X

:: Aha, evo izvol
:: http://www.mediafire.com/?ldfx6305ad755m
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Imas li link za onaj klijent za cod waw, sto mi je potreban za igranje? Bese premosti punkbustera..
:: :: Ubih se trazeci ga.
:: ::
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: op op op 05.06.2011. 16:45 #331193

Pa to je oduvek radio, kako si dosad igrao WaW?

:: cek cek?on skloni(neutralishe)punkbustera i posle dodam samo servere u favorite i vozim.
JovanZ Re 05.06.2011. 17:35 #331200

Definitivno cemo morati da se jednom nadjemo na alteru :)

Nego ne znam zasto, ali iz nekog razloga sada ne mogu da iz glave izbacim igre Project IGI jedan i dva. Seca li se nego toga? :) I jos bitnije, ima li nesto sa slicnom atmosferom?
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs