Računaj još 2-3 dana ranije zbog preordera na clone dvd verziju i onda na lekić jedno 5 dana kasnije, možda i odmah ako nije komplikovana za naše apotekare.
Inače ostavi link od tog demoa, čisto da vidimo da li valja.
Ovo je tužno. Igra je lošija i manje zanimljivija od Duke 3D, ne računajući grafiku koja opet, nije ništa drugo nego port sa inferiornih konzola...
Nestalo je vreme PC eksluzivnih naslova sa podrškom za najnovije DX efekte...
Možda je nekome ko je navikao da igra FPS na konzoli (fail) ovo fino, ali meni je igra neopisivo smeće. Igram je na silu samo da je eto predjem... Moglo je ovo jaaaaako bolje da ispadne... __________________ Scourge of PCBerza
igrica je smeće, ali ono baš... half life iz `98 je za klasu bolja igra. ispreči ti se lik u hodniku od 5 metara i nemožeš da ga zaobiđeš?!
Edit: iskopah neki review, sama suština- `Now, just as my 14th E3 has come and gone, I`m sitting at my computer having finally played the finished Duke Nukem Forever. Yet it feels like I`m still in 1998. That`s because DNF is, for better but mostly worse, perpetually stuck in the late 1990s. For all the delaying, the stalling, the drama surrounding the game, it`s tough to say if any part of it has actually benefitted from the more than a decade of development. What has, at long last, been committed to a disc and placed into a box might have been alright a dozen years ago, but by today`s standards it simply doesn`t hold up.`
Čoveče... Half-Life se ne pominje nikad.... Ni prvi ni drugi deo... Sve zajedno sa Deus Ex-om originalnim... Nijedan FPS nije još dostigao taj kvalitet... __________________ Scourge of PCBerza
Secam se kada sam, kada sam bio jos u osnovnoj skoli, preko dial-up-a proveravao sajt 3d realmsa cekajuci release date. Pa onda trejleri po e3-jevima, pa procuri po koji screenshot, i posle tolikog cekanja saceka me, po svemu sudeci trash?? :\
Mada, iskreno, koliko su je brzo napravili (mislim na 2k games) nije ni cudo. :\
Igracu. Verovatno necu da uzivam, ali igracu. Posle tolikih godina vreme je da dobijem dusevni mir. :)
Nisu je ni pravili. Imali su preko 50% gotovog materijala, animacija, textura i odradjenog engine-a. Samo su dovršili igru... Možda će sledeći da se odradi kako treba, ali sigurno nećemo čekati deceniju... Ovo djubre mora da se ispravi... __________________ Scourge of PCBerza
:: Znaci i posle tolikog cekanja - kesa? : :: :: Secam se kada sam, kada sam bio jos u osnovnoj skoli, preko dial-up-a proveravao sajt 3d realmsa cekajuci release date. Pa onda trejleri po e3-jevima, pa procuri po koji screenshot, i posle tolikog cekanja saceka me, po svemu sudeci trash?? : :: :: Mada, iskreno, koliko su je brzo napravili (mislim na 2k games) nije ni cudo. : :: :: Igracu. Verovatno necu da uzivam, ali igracu. Posle tolikih godina vreme je da dobijem dusevni mir. :)
nego je ovakva igra u 2011. godini samo za ismejavanje, celokupan dizajn, od nivoa do pojedinih znakova u igri i slicno je iz proslog milenijuma, sredili su grafiku malo, ali se primecuje ta zastarelost, ma tragikomicno, epic fail od igre.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
E, pa kad su ovce, onda neka ih šišaju... Zbog takvih ovaca i imamo ovakve `igre` koje ne vrede ni tri dinara...
Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
:: je otisla kao alva u pre order :: :: i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h, :: ::
:: Čoveče... Half-Life se ne pominje nikad.... Ni prvi ni drugi deo... Sve zajedno sa Deus Ex-om originalnim... Nijedan FPS nije još dostigao taj kvalitet.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
evo i ja je probah stvarno je bedak jedino sa cime bih mogao da poredim je will rock ili sorious sam (bullitstorm mi je lepsi pa necu da vredjam) elem, moze da se proba, onako iz zajebancije, da se ubije vreme umesto Moorhuhn-a
Nije losa, mnogo bolja od Duke-a, ali smara kasnije repetativna mnogo, samo ubijaj one bube, horde buba, okruzenja ista....
:: Ma jebeš Đuku, njega ni onda nešto nisam mirisao :: :: Ko što već pomenuh ako oćete da igrate solidnu pucačinu ovih dana, ima Red Faction u dragstorima :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.