Posle stavljanja apdejta ne mogu vise da otvorim igru u full screen-u nego samo u windowed modu. Da li je i kod vas tako i da li je neko uspeo da je vrati u full?
Inace, svaki Dirt, od keca do ovoga, je djubre u tehnickom smislu. Kao i F1 2010. Codemasters definitivno nije sposoban da programira igru na Windows platformi.
:: Posle stavljanja apdejta ne mogu vise da otvorim igru u full screen-u nego samo u windowed modu :: Da li je i kod vas tako i da li je neko uspeo da je vrati u full :: :: Inace, svaki Dirt, od keca do ovoga, je djubre u tehnickom smislu. Kao i F1 2010 :: Codemasters definitivno nije sposoban da programira igru na Windows platformi.
kod mene bez patcha radi, like charm, alt+enter .) ali mi onda ne radi tv na drugom monitoru, tj zamrzne se slika :) pa sam lepo stavio 1680 rez, i maximize window i super je, i mogu kad hocu da izadjem iz igre u windows bez da se igra minimizuje, inace igra je odlicno optimizovana, danas sam konvertovao video fajl i igrao igru, i nema da stucne igra :)) stvarno sam odusevljen optimizacijom, shift 2 je nesto kod mene losije optimizovan od 1 dela, radi na jedva 30 35 do 40 frejma, pa sam smanjio malo senke i jos nesto manje potrebno i onda radi bolje, za razliku od Dirt 3 koji fercera na high detaljima :D
Znam da moze da se ukljuci windowed, al` ja bih da iskljucim. A to ne nalazim u opcijama.
Ne bih mogao da se slozim da je ovo optimizovana igra. Normalno je da tebi radi sa tom konfiguracijom, ali za mene je optimizovana igra Crysis 2 koja izgleda 3x bolje a klizi mi u 1920, sve HI + 4AA, dok mi Dirt 3 stuca i koci. Doduse, vidim da pocinje reklamom za ATI pa verovatno to ima neke veze stim :S
Upravo sam i ja stavio patch, nema nikakvih problema, alt + enter i dalje funkcionise. Inace ima li trenutno nekog drugog nacina osim zamisljenog da se otkljucaju oni VIP automobili ?
off topic to sam i ja postavio pitanje u onoj temi DIRT 3, trazio pre par dana na netu da `kupim` ali nema :( pa ako neko nadje neka postavi u onoj temi, mozda se pojavi neki kao DLC da ima sva bonus kola :D bas me interesuje koja su jos ubacili, nadam se da nisu ista kao sto ima u igri vec. Inace sto se tice automobila u igri, najbolji su mi automobili lancer, subaru(ona novija restilizovana verzija), audi quattro(po meni jedan od najboljih automobila u igri), fiesta, hmmm mozda ima jos 2, ali ove biram stalno i super su stvarno.....
:: Upravo sam i ja stavio patch, nema nikakvih problema, alt + enter i dalje funkcionise. Inace ima li trenutno nekog drugog nacina osim zamisljenog da se otkljucaju oni VIP automobili :: ::
e pizdim skidam vec 2x linkove i neradi igra prvo kad kliknem nista a sad neke aplikation error ajde nek mi neko posalje linkove na mail crack i igru ajde ko bracu vas molim
Međutim ako si je skidao već dvaput i ne radi najverovatnije je nešto drugo. Možda nemaš najnovije drajvere ili directx, možda ti se nije dobro instaliralo nešto od onih kodeka za zvuk što dolaze uz igru a možda ti nije dobro legao games for windows live, najbolje uninstaliraj tu štetočinu skroz pa instaliraj ponovo s dvd-ja
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: e pizdim skidam vec 2x linkove i neradi igra prvo kad kliknem nista a sad neke aplikation error ajde nek mi neko posalje linkove na mail crack i igru ajde ko bracu vas moli :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.