Da li neko zna gde mogu da nadjem battlefield bad company. Prvi deo je u pitanju. Ne mogu da ga kupim kod nas, barem nisam nasao,a voleo bih da je odigram .hvala - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
Treba mi za konzolu zvanu propali mozak. Izgleda da sam trebao malo da se informisem pre nego sto trazim ,mozda bi shvatio da je nema za PC :) Hvala u svakom slucaju. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
Konfuzija mi je u glavi. Hocu d aodigram sve igre tog tipa,a da ne idem sa konja na magarca, tj sa novije na stariju,pa prvom tehnički manje zahteve igram.Završio sam ovaj airborne,al je mnogo kratak. Od sad gledam. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
Sada su moderne kratke i jebitacne igre, ja se ne secam da sam odigrao u zadnjih nekoliko godina neku pucacinu a da me je zadrzala duze od 2 dana(i to razvuuuuucem igranje:) nema vishe onakvih dugih kampanja, zadnja koja je bila najduza je medal of honor pacific assault, to je obavezno gradivo ako nisi igrao .)
:: Konfuzija mi je u glavi. Hocu d aodigram sve igre tog tipa,a da ne idem sa konja na magarca, tj sa novije na stariju,pa prvom tehnički manje zahteve igram.Završio sam ovaj airborne,al je mnogo kratak. Od sad gledam :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m5 :: ::
Ako si mislio na MOHPA onda je po meni sasvim solidna grafika na max detalje, malko je slabiji gameplay u odnosu na ove novije igre, ali meni je sasvim zadovoljavajuca igra i uvek bih je odigrao, nije uvek u grafici sve(naravano ne msm na one igre iz 2002:) snimi probaj, obrisi ako ti se ne svidja .)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.