The Tiny Bang Story The Witcher 2 Portal 2 Pocket Tanks Flock! Duke Nukem Forever (to će da izađe 15. juna) Ako imaš Fallout New Vegas onda onaj novi DLC Guerrilla Bob...
To mi prvo pade na pamet, tu imaš par većih, a nešto malo više ovih manjih.
dodao bih od navedenih da su Portal i Flock sranjce
:: The Tiny Bang Stor :: The Witcher :: Portal :: Pocket Tank :: Flock :: Duke Nukem Forever (to će da izađe 15. juna :: Ako imaš Fallout New Vegas onda onaj novi DL :: Guerrilla Bob.. :: :: To mi prvo pade na pamet, tu imaš par većih, a nešto malo više ovih manjih.
Subjektivno. Meni je Portal odlicna igra, prvi deo je malo kraci, ali je zato drugi deo dosta duzi. A kad vec kazes da je sranjce, mislim stvarno, pogledaj samo kako je ocenjena od strane prestiznih game sajtova.
:: dodao bih od navedenih da su Portal i Flock sranjc :: :: :: :: The Tiny Bang Stor :: :: The Witcher :: :: Portal :: :: Pocket Tank :: :: Flock :: :: Duke Nukem Forever (to će da izađe 15. juna :: :: Ako imaš Fallout New Vegas onda onaj novi DL :: :: Guerrilla Bob.. :: :: :: :: To mi prvo pade na pamet, tu imaš par većih, a nešto malo više ovih manjih.
Pretekao si mi sa pitanjem, zavrsih Witcher 2 i Crysis 2 i sada su mi vecina lose, bar po trailerima i nikako da se odlucim sta da skinem. Probacu ovo sto raic rece Bullet Storm. Brink sam probao i nikako mi se ne svidja, Portal takodje. Ne mora znaciti da ako su ih sajtovi dobro ocenili da su dobre igre, sve je to marketing. Two Worlds 2 skinuo poceo igrati (sredio stvar sa Physix-om), ali mi je konstantno trazio serijski broj u toku igre, tako da sam odustao, moram sacekati neku bolju krekonju :)
AMD Phenom II X4 955 BE Gigabyte GA-880GA UD3H EXCELERAM 4GB 1600MHz DDR3 Rippler cl7 Gainward ATI HD 3870 512mb WD Caviar 640GB blue Cooler Master Hyper 212 Plus Cooler Master RS-430<
Two Worlds 2 moraš da blokiraš firewall-om, onda ne smara za šifru.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: Pretekao si mi sa pitanjem, zavrsih Witcher 2 i Crysis 2 i sada su mi vecina lose, bar po trailerima i nikako da se odlucim sta da skinem. Probacu ovo sto raic rece Bullet Storm. Brink sam probao i nikako mi se ne svidja, Portal takodje. Ne mora znaciti da ako su ih sajtovi dobro ocenili da su dobre igre, sve je to marketing. Two Worlds 2 skinuo poceo igrati (sredio stvar sa Physix-om), ali mi je konstantno trazio serijski broj u toku igre, tako da sam odustao, moram sacekati neku bolju krekonju : :: ::
dobro jesam subjektivan kad su igre u pitanju, stvar ukusa ali moras priznati da i ocena nije uvek merodavna
:: Subjektivno. Meni je Portal odlicna igra, prvi deo je malo kraci, ali je zato drugi deo dosta duzi. A kad vec kazes da je sranjce, mislim stvarno, pogledaj samo kako je ocenjena od strane prestiznih game sajtova :: :: :: :: dodao bih od navedenih da su Portal i Flock sranjc :: :: :: :: :: :: :: The Tiny Bang Stor :: :: :: The Witcher :: :: :: Portal :: :: :: Pocket Tank :: :: :: Flock :: :: :: Duke Nukem Forever (to će da izađe 15. juna :: :: :: Ako imaš Fallout New Vegas onda onaj novi DL :: :: :: Guerrilla Bob.. :: :: :: :: :: :: To mi prvo pade na pamet, tu imaš par većih, a nešto malo više ovih manjih.
U pravu si ocena nije uvek merodavna, ali kada je `user score` na par vecih sajtova dobar onda tu nema polemike da li je igra dobra, meni je to bilo dovoljno da pocnem da je igram, bila mi je nesto odbojna ranije, i to tek ove godine sam je odigrao, iako je igra izasla 2007, i mogu reci da sam bas prijatno iznenadjen, igra je bas za kefalo, ima da se razmislja i veoma je inovativna.
:: dobro jesam subjektivan kad su igre u pitanju, stvar ukusa ali moras priznati da i ocena nije uvek merodavn :: :: :: :: Subjektivno. Meni je Portal odlicna igra, prvi deo je malo kraci, ali je zato drugi deo dosta duzi. A kad vec kazes da je sranjce, mislim stvarno, pogledaj samo kako je ocenjena od strane prestiznih game sajtova :: :: :: :: :: :: :: dodao bih od navedenih da su Portal i Flock sranjc :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: The Tiny Bang Stor :: :: :: :: The Witcher :: :: :: :: Portal :: :: :: :: Pocket Tank :: :: :: :: Flock :: :: :: :: Duke Nukem Forever (to će da izađe 15. juna :: :: :: :: Ako imaš Fallout New Vegas onda onaj novi DL :: :: :: :: Guerrilla Bob.. :: :: :: :: :: :: :: :: To mi prvo pade na pamet, tu imaš par većih, a nešto malo više ovih manjih.
Portal dva sam odigrao i odusevio se, nesto sasvim novo i skroz drugacije , igrica je obicna logicka , samo da razmisljas i nista vise , niti je grafika bitna niti bilo sta drugo. + Humor je jako dobar + coop za dva igraca je takodje odlicno odradjen , sta vise dosta je tezi od single player dela igre. Odmah sam skinuo i kec.
Ni ja ne volim igre tipa dijablo, da drzim jedan klik i farmam ko debil satima , ali ne mogu da kazem da je sranje, mogu da kazem da mi ne lezi, ali ne da je i sranje...
Eee, sećam se jedne dobre matore igre `Nox`, za one što vole izometrijski rpg a ne vole farming do besvesti, koga kokneš ostaje mrtav. Bila je i prilično zajebana i imala je neke dozlaboga čudne kontrole, prvo su ti sranje, posle su ekstra.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Ni ja ne volim igre tipa dijablo, da drzim jedan klik i farmam ko debil satima , ali ne mogu da kazem da je sranje, mogu da kazem da mi ne lezi, ali ne da je i sranje.. ::
Zanima me da li je neko cuo za igru ili sam je pomesao koja se zove nesto Area 51 ali mislim da ima dve takve igre ili jedna ima drugaciji naziv. Uglavnom isto je najezda vanzemaljaca i te se boris sa njima na ulici po dvoristima onih americkih kucica itd i od oruzija imas M16 i tako nesto sl. Da li postoji takva igra ili sam gledao trailer neki i nesto sto nikada nije napravljeno. Zamolio bi da ne pisete gluposti nego ako znate. Znam za onu gde se nose odela svemirska kao, ali ovo su vojnici kao u uniformama. Ocigledno je naslov drugaciji.
Mi volimo EVGA i cuva nas CIA uzeli smo skoro 10 miliona.
:: Inace ja nisam bash merodovan po pitanju igara,posto su za mene logicke,voznje pa i point and clik avanture krsh :: :: Vishe volim da ,,da drzim jedan klik i farmam ko debil satima `` :)
pa jeste na pocetku malo da zaplasi ali kada shvatis da samo treba da prodjes kroz `tunel` od pocetka do kraja igre i da posle pola sata saznas da izlaze jedna te ista bulumenta na megdan laseru onda vec oguglas na te spodobe... znaci samo nizes fragove i to je to
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.