Jedva cekam da izadje, poradili su na detaljima sto mi se svidja. Videlo se vec sa 11. da su krenuli na bolje, s` toga se nadam da ce ovo da bude bomba. _______________________ 4 uzastupne titule. Idemooo Danza Kuduro Akcent pokidao http://www.youtube.com/watch?v=6QcWSc_g3go
Generalno, fudbal je extra, treba da porade malo na bagovima, svaka do sada Fifa je imala neki bag, ovaj crashuje kad se dodje do neke sezone, treba da porade malo vishe na menadzmentu, da se nekako dodaju raznovrsniji mladi talentovani igraci kad ih trazi scout(i kad pocnu da se pojavljuje posle nekih 5 godina), bolja- pametnija odbrana, ihhh ima jos dosta toga sto sam zapazio, ali sumnjam da ce sve to da srede, samo neka srede da ne crashuje igra i bice ok.......
Ali sto se tice i tih mladih igraca posle nekoliko sezona u master ligi, i pes ima problem. Ne drzim stranu ni jednima, ali nerealno je da neki mali klinac kinez ili sta vec ima 90+ overall sa 16god. :P
:: lepo si ga srochio : :: :: Generalno, fudbal je extra, treba da porade malo na bagovima, svaka do sada Fifa je imala neki bag, ovaj crashuje kad se dodje do neke sezone, treba da porade malo vishe na menadzmentu, da se nekako dodaju raznovrsniji mladi talentovani igraci kad ih trazi scout(i kad pocnu da se pojavljuje posle nekih 5 godina), bolja- pametnija odbrana, ihhh ima jos dosta toga sto sam zapazio, ali sumnjam da ce sve to da srede, samo neka srede da ne crashuje igra i bice ok...... :: :: Cekam fifa 12 : :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: Oce li leti biti sunca :: :: :: :: :: :: AthlonII x4 64 :: :: MSI 770-C4 :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: :: Gainward HD4850 G :: :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: :: :: oce biti za PC :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.