kupio skidrow verziju, ali nikako da pokrenem igru instalirao, uradio update, ubacio sadrzaj skidrow foldera (ima samo paul.dll) nakon svega kaze: no dvd ili trazi windiws live account skidrow kaze da napravim offline account, ali ja nigde ne dobijam tu opciju nudi mi samo da unesem activation code
I ja sam se mucio malo sa pokretanjem igre,al sam procitao negde na berzi da trebas da instaliras GFWL(games for windows live) iz foldera u igrici..Kad ti pokrene igru,ides na create new acount,pa skrolujes onaj tekst na dole i tu treba da ti pise plavim slovima`create local acount`,kliknes na to ,upises ime i igras...To je procedura koju sam ja morao da uradim.Nadam se da si taj odgovor trazio,ako ne,valjda ce i ovo nekome da koristi :)?
meni uopste nece da pokrene igricu... a sta se sve nalazi u folderu SKIDROW? zna li neko? ja imam samo jedan .dll file koji eset prijavljuje kao malware
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.