Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
H.A.W.X 2 jel’ radi konačno?
STRANA 1 OD 1
Vaskev H.A.W.X 2 jel’ radi konačno? 15.05.2011. 11:43 T35949

status: user
broj poruka: 1673
Jel neko uspeo da je startuje - igra i da li se konačno pojavila medicina?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ralebrale ... 15.05.2011. 11:45 #324403

broj poruka: 678
ne...

vladats Re: H.A.W.X 2 jel’ radi konačno? 15.05.2011. 11:58 #324405

broj poruka: 4537

Nije i izgleda da nece.
Sreca te Ubisoft odustade od tog sitema DRM-a.inace bi se stvarno islo u prodavnicu.
A odustao je zato sto puno kosta odrzavanje servera gde se nalazi druga polovina igre koju ne dobijas
na disku.
dautovic Re: Re: H.A.W.X 2 jel’ radi konačno? 15.05.2011. 12:14 #324411

broj poruka: 2855
Ja sam dobio igru uz GTX460 grafiku sva sreca jer sam se bas bio zagrejao za nju, presao sam je bio i prodao za 1000din :)

frekfencija

::
:: Nije i izgleda da nece
:: Sreca te Ubisoft odustade od tog sitema DRM-a.inace bi se stvarno islo u prodavnicu
:: A odustao je zato sto puno kosta odrzavanje servera gde se nalazi druga polovina igre koju ne dobijas
:: na disku.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ilicstefan I ja takođe mislim da neće nikada biti za nju leka 15.05.2011. 13:34 #324436

broj poruka: 1577
Nekako su joj prilepili etiketu loše igre i niko neće da se bakće tom igrom, takav sam barem utisak stekao sa raznih sajtova. Čak štaviše i Assassin`s Creed 2 je imao sličnu zaštitu koja je ipak na kraju slomljena. Samo za razliku od ove AC2 ipak vredi.
imarkovic Re: I ja takođe mislim da neće nikada biti za nju leka 15.05.2011. 13:38 #324438

broj poruka: 18996
ukusi su razliciti :p HAWX2 ne moze nikako da bude `losija` igra u tom zanru ne THE BEST..

:: Nekako su joj prilepili etiketu loše igre i niko neće da se bakće tom igrom, takav sam barem utisak stekao sa raznih sajtova. Čak štaviše i Assassin`s Creed 2 je imao sličnu zaštitu koja je ipak na kraju slomljena. Samo za razliku od ove AC2 ipak vredi.
vladats Re: I ja takođe mislim da neće nikada biti za nju leka 15.05.2011. 13:43 #324442

AC 2 je imao pocetni DRM,koji se resio Baj-pasom ili falsh serverom u obliku dll fajla.
Od Prince of Persia su poceli problemi a kulminirali sa Hawk 2.
Ishmerish Mada Skidrow nesto mulja jos nista nije zvanicno izaslo 15.05.2011. 14:03 #324449

broj poruka: 7285
e sad ja sam iskopao jedan pa mozete probati - virus free

http://fwd4.me/01Uf

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

dautovic ... 15.05.2011. 14:05 #324450

Daleko od toga da je igra losa, meni je sjajna zabava bila, uveli su i poletanje i sletanje na aerodrome i nosace aviona, komandovanje bespilotnim letelicama, nocne misije su sjajne, grafika odlicna...

Igru ne mogu da krekuju jer je ne moguce, savefile ti je kod njih na serveru, i svaki put kad nastavljas kampanju ucita se tvoj savefile sa njihovog servera....

frekfencija

Simon72 ... 15.05.2011. 14:20 #324457

broj poruka: 2799
Verovatno si igro prvi deo pa ti bio dobar. Ovo nema nikkakve veze s tim. Imao sam je instaliranu jedno sat vreme. Najgluplje nesto sto sam vido. Nema trece lice samo iz kokpita. U principu simulacija.Imam kupon koji sam inace jedva skonto kako da upotrebim :)
Inace kolko je dobra govori kolko ljudi na serveru ima :). Smesno kad skupis cetri coveka kažeš jupi :)

vladats Re: Mada Skidrow nesto mulja jos nista nije zvanicno izaslo 15.05.2011. 14:43 #324468

@Ishmerish
Out of date.
@dautovic
Nista sto covek napravi,nije nemoguce rastaviti....
imarkovic Re: Re: Mada Skidrow nesto mulja jos nista nije zvanicno izaslo 15.05.2011. 15:44 #324481

broj poruka: 18996
jesi mislio na out of date crack-a ili download-a?

:: @Ishmeris
:: Out of date
:: @dautovi
:: Nista sto covek napravi,nije nemoguce rastaviti....
TheBear Daleko od toga da 15.05.2011. 15:50 #324483

broj poruka: 6502
je igra nesto ekstra, mene je prvi deo smorio posle par misija, a drugi bar po onom benchmark-u sto sam video je na istu foru... I grafiku su jedino stavil iteselaciju terena inace je ista kao prvi deo.

Simon72 ... 15.05.2011. 15:51 #324484

Dacu vam kupon ako neko oce al verujte ne vredi

vladats Re: Re: Re: Mada Skidrow nesto mulja jos nista nije zvanicno izaslo 15.05.2011. 15:56 #324486

Downloada,mada je fake 100%.
Reloaded grupa neume da razbije DRM.

Oni se Bakcu sa SecuRomom,Steamom,Serijskim zastitama i SolidShealdom.
tortojed Leka ce verovatno biti. To sto `game save` ide na server ne bi... 15.05.2011. 16:43 #324498

broj poruka: 10997
trebalo da je problem - isto kao sto postoji mogucnost preusmeravanja endzina na `dummy` server, tako i `saved checkpoints` mogu da se preusmere na local storage (koji glumi `remote server-a`)...
vladats Re: Leka ce verovatno biti. To sto `game save` ide na server ne bi... 15.05.2011. 17:09 #324503

@Totrojed

Nije problem u save gamu,to je svaka DRM zastita imala i do sad.
Problem je u kretanju prostorom.
Na svaki tvoj klik ili pokret misem u X,Y ili Z osi stize adekvatna provera sa Servera u kodiranom heksadecimalnom zapisu.
Zamisli 1000 provera svakog pokreta u prostoru koji mora da se upeca preko RAM-a racunara,sklopi i opet
rasklopi.
Tesko ali ne i neizvodljivo.Izazov za Reversere je ogroman ali slabo se ko i trudi.
tortojed Pa da li su oni normalni?! To znaci da za single player... 15.05.2011. 17:19 #324506

broj poruka: 10997
`offline` mode, igracu treba bolja Internet konekcija nego za standardnu igru u online mode-u! Ubiti autora ove `zamisli` bio bi veliki greh - treba ga (kao sto onaj lik u `Maratoncima` kaze) `odvesti u planinu i sijeckati tri dana, zivog`...

vladats Re: Pa da li su oni normalni?! To znaci da za single player... 15.05.2011. 17:24 #324509

Upravo je to i bio jedan od razloga odustajanja od ove GENIJALNE zastite.
Imam par ortaka koji zive u Nemackoj i bliski su Sceni, info sam dobio od njih.
dautovic Re: ... 15.05.2011. 17:42 #324512

Igra je odlicna a ja sam inace poprilicno izbirljiv
- ima 3. lice, ko zna sta si ti igrao
- ima veze sa prvim delom jer se nastavlja prica, pilot koji si bio u prvom delu sad je glavni, tj vodja misije
- sta je tu najgluplje sto si video?
- nije similuaciej jarkada je zato mi se i svidja, simulacije je npr Il-2 Strumovik, ovde nema 20 tastera koji sluze za nesto, nego lepo `gas, kocnica, levo desno, rakete mitraljez i udri`
- I ja sam imao kupon i svaka ti cast ako si jedva skontao kako da koristis

Iskreno ko zna da li si ti i igrao ovu igru, prvi deo je bio odlican ovaj je jos bolji tako da slobodn oreci ako nisi .)

frekfencija

:: Verovatno si igro prvi deo pa ti bio dobar. Ovo nema nikkakve veze s tim. Imao sam je instaliranu jedno sat vreme. Najgluplje nesto sto sam vido. Nema trece lice samo iz kokpita. U principu simulacija.Imam kupon koji sam inace jedva skonto kako da upotrebim :)
:: Inace kolko je dobra govori kolko ljudi na serveru ima :). Smesno kad skupis cetri coveka kažeš jupi :
Simon72 ... 15.05.2011. 18:07 #324517

Pa ovo sam te pito 22.12
Kako da iskoristim promocioni kod sto sam dobio sa karticom za ovu igru. Stalno me baca na neki španski sajt.
dautovic kako si ti to uradio.
ovo si mi odgovorio:
mnooogo muke...kotaktiraj tehnicku podrsku to je jedino sto ti mogu reci...
a onda ja tebi
Igra je tako glupa da...
Prvi deo je bio dobar ovaj je loš ne treba ti ovo uopšte.A tolko sa,m se namucio sa ovom igrom da bi je pokrenuo :). Dautovic što be nerece da je glupost.
Moguce da ima iz treceg lica ja to nisam provalio :)
Da sad sam pogledo gameplay na youtub-u i vido da ima al ja nisam to naso a ispretiskao sam sve dugmice na tastaturi. Obicno je na c il v. Uglavnom nije ni bitno nije mi se svidela mada da sam naso iz 3 lica mozda bi imo drugacije misljenje. Sad me mrzi da je ponovo instaliram.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs