Svidja mi se :) Evo i ovde malo detalja http://spedr.com/OfwfFXrC Jel se zna mozda kad izlazi MW3 i BattleField3 posto nisam video nigde? __________ Princ Tagoe Danza Kuduro
ne da je jedva cekam , nego bas ono jedva je cekam :D , trebala bi da bude vrh igra, ma ni mw2 nije los samo brate ono sa serverima sranje citso, a i puske neke preradjene UMP , G18 (sve se zalim a mw2 igram svaki dan) , ali duboko se nadam da ce ovo bit jos bolje i da ce naravno bit za PC da se uzme preko steama.
Posalji mi mail ako igras preko steama MW2 ili MW1 pa da odigramo ponekad __________ Princ Tagoe Danza Kuduro
:: :: ne da je jedva cekam , nego bas ono jedva je cekam :D , trebala bi da bude vrh igra, ma ni mw2 nije los samo brate ono sa serverima sranje citso, a i puske neke preradjene UMP , G18 (sve se zalim a mw2 igram svaki dan) , ali duboko se nadam da ce ovo bit jos bolje i da ce naravno bit za PC da se uzme preko steama :: :: ::
:: Posalji mi mail ako igras preko steama MW2 ili MW1 pa da odigramo poneka :: _________ :: Princ Tago :: Danza Kudur :: :: :: :: :: ne da je jedva cekam , nego bas ono jedva je cekam :D , trebala bi da bude vrh igra, ma ni mw2 nije los samo brate ono sa serverima sranje citso, a i puske neke preradjene UMP , G18 (sve se zalim a mw2 igram svaki dan) , ali duboko se nadam da ce ovo bit jos bolje i da ce naravno bit za PC da se uzme preko steama :: :: :: :: :: ::
Jebo terijarh, mali su oni za infiniti - koliko se da primetiti sve sto je terijarh pravio je bio fail do sada, kad to kazem mislim na 3-ojku i world at war- doduse black ops nisam pikao.
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: Call of Duty: Black Ops, developed by Treyarch, sold more than 7 million copies in the first 24 hours and within six weeks reached billion in sales :: :: Ako im ovo nije dosta,ja zaista neznam.
Baš se pitam ko će da bude sledeći protivnik u ovoj igri i glavni negativac
15.05.2011. 13:39
status: user broj poruka: 1577
Oh, pa da, Bin Laden naravno.
Ovo je počelo k`o Final Fantasy, za dve godine će imati više Call Of Duty igara nego Final Fantasy igara.
Malo su smorili sa tim igrama, daj nek izdaju neki RPG ili neku akcionu avanturu, pa nije loša ni igra na foru Splinter Cell-a... Toliko žanrova a ovi se uhvatili ovoga i ne puštaju.
Igram ga i dalje povremeno, otkad su namikerili dedicated servere mož da se igra na nivou. Balans tradicionalno za cod i nije nešto, recimo te dve pljuckalice koje si pomenuo i još ponešto ali i dalje je zabavno da se igra.
Pre njega sam baš najviše igrao World at War a tu treyarch nije omanuo ni u kom slučaju. Balans je bio dobar a oružja sasvim odgovarajuće loša za taj period, nešto što mi je recimo išlo na živce je što artiljerija pada sat vremena pa smeta kad snajperišeš, kerovi znaju da ujedaju kroz zidove, standardni LS i martyr... i možda leadfoot kao tenkovski perk. Srećom bilo je servera gde je to sve isključeno.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: :: ne da je jedva cekam , nego bas ono jedva je cekam :D , trebala bi da bude vrh igra, ma ni mw2 nije los samo brate ono sa serverima sranje citso, a i puske neke preradjene UMP , G18 (sve se zalim a mw2 igram svaki dan) , ali duboko se nadam da ce ovo bit jos bolje i da ce naravno bit za PC da se uzme preko steama ::
Pa bas i mislim da nije kandidat za igru godine,ako bude ista situacija kao svake godine,ono da bude samo neznatno promenjena igra onda tek nece nista uraditi...
bice dosta jacih kandidata sto na konzolama sto na kompu
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.