ma ako bude kao i 2011(dobar samo za fanove) onda bolje i da ne izlazi!
:: Uglavnom, najvaljeno je da ce fizicki kontakt doci do izrazaja jos vise, i bice dobra podrska saigraca... sto stvarno treba na PES-u.. :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: ::
Pa tebe sam cekao! :D Ipak jos nema nista vise od ovog snimka,ali koliko god bio los PES, a nije , vredi ga odigrati, podseca me na vremena kad se nisam skidao sa 5-ice... :) Ipak tu je jos i FIFA, tako da ce vidimo... I + jos najavljuju neke novine na PES-u... Samo da ubace prednost i igranje rukom, i eto njih definitivno na prvom mestu... AthlonII x4 640 MSI 770-C45 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl9 Gainward HD4850 GS LC6650GP3 V2.3
:: Ne boj se , Ima nas ima.. :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: ::
ma ok, volim i ja pes ali ovaj zadnji bas i NE! a ako ostave i DALJE onog komentatora raspalog i nista ne promene nista vezano za to, dzaba su krecili..
:: Pa tebe sam cekao! : :: Ipak jos nema nista vise od ovog snimka,ali koliko god bio los PES, a nije , vredi ga odigrati, podseca me na vremena kad se nisam skidao sa 5-ice... :) :: Ipak tu je jos i FIFA, tako da ce vidimo... :: I + jos najavljuju neke novine na PES-u... Samo da ubace prednost i igranje rukom, i eto njih definitivno na prvom mestu.. :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: Ne boj se , Ima nas ima.. :: :: :: :: AMD Phenom II x6 105 :: :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: :: 470 gtx gigabyte :: :: MSI 760 GM-E5 :: :: Chieftec Drago :: :: LC power 600 :: :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: ::
onaj komentator je stvarno retard, uopste nema dozivljaja dok prenosi :) sutevi mi se ne svidjaju, tj msm na slabije igrache koji su suvishe retardirani da daju gol izvan 16m a ovo da nema prednost to i nisam znao, ebati..... Inache sto se tiche FIFE oni retosi iz EA skroz ne obracaju paznju na nas koji tamo preklinjemo, plachemo, da zakrpe patchom pojedine bagove, spisak na forumu je podugachak i nece be da naprave ebeni patch i gotavo....... videcemo sta donese 2012 fudbali...... :/
Ma u penis svi ovi noviji fudbali, treba njima nova ideja i da osmisle nesto sto ce stvarno doneti realniju igru i ostalo u fudbalima. Davno nisam doziveo nesto poput onoga kad je izasao PES6 ili PES4. Treba im nesto novo i to je to. Videcemo sta ce biti sa 2012-icom, ali iskreno malo ocekujem...
Probao sam da igram PES 2009 ili 2008 ali nije mi se nešto preterano svideo
14.05.2011. 00:06
status: user broj poruka: 1577
Malo sam igrao vežbe, a onda sam odmah prešao na onaj career ili adventure ili kako se već dođavola zove taj mod za igranje.
Prešao sam ga jednom i nisam ga više ni jednom uključio. Nešto mi je nedostajalo, nema uzbuđenja, nema eksplozija... I onda mi pade na pamet, instaliram generale, rise to power mod i opalim jednu dobru partijicu na maloj mapi 4 hard ai vs 4 hard ai i momentalno popunim prazninu.
Sutradan dolazi burazer i pita me da li hoću da probam FIFU. Sigurno ste već pretpostavili moj odgovor.
Tu se i završilo moje igranje PES-a ili bilo kakvog fudbala. Nije lopta za mene, više volim nešto sa gusenicama i protiv-oklopnom granatom.
Tako je i kod svih, ili voliš različite igre ili voliš samo fudbal i slične derivate na PC-ju. Ima i onih koji vole obe grupe ali nešto su retki.
sto se mene tiche, u fudbalu bih dodao mnogo bolji menadzment, znachi realnije da bude sprovodjenje zadataka, pregovore i sl...... ali onda verovatno ne bi postojala Football Manager igra :)) i malo da bude pametniji AI, bolje da se krecu, rasporedjuju i ostalo sto fali lepsoj i boljoj igri da bude.......
:: Ma u penis svi ovi noviji fudbali, treba njima nova ideja i da osmisle nesto sto ce stvarno doneti realniju igru i ostalo u fudbalima. Davno nisam doziveo nesto poput onoga kad je izasao PES6 ili PES4. Treba im nesto novo i to je to. Videcemo sta ce biti sa 2012-icom, ali iskreno malo ocekujem.. :: :: ::
:: sto se mene tiche, u fudbalu bih dodao mnogo bolji menadzment, znachi realnije da bude sprovodjenje zadataka, pregovore i sl...... ali onda verovatno ne bi postojala Football Manager igra :)) :: i malo da bude pametniji AI, bolje da se krecu, rasporedjuju i ostalo sto fali lepsoj i boljoj igri da bude...... :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: Ma u penis svi ovi noviji fudbali, treba njima nova ideja i da osmisle nesto sto ce stvarno doneti realniju igru i ostalo u fudbalima. Davno nisam doziveo nesto poput onoga kad je izasao PES6 ili PES4. Treba im nesto novo i to je to. Videcemo sta ce biti sa 2012-icom, ali iskreno malo ocekujem.. :: :: :: :: :: ::
Da sve to implementiraju onda bi se igra zvala Half Life. :)
Ipak to je samo simulacija fudbala, ništa nije bolje od onog pravog.
:: i malo da bude pametniji AI, bolje da se krecu, rasporedjuju i ostalo sto fali lepsoj i boljoj igri da bude...... :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: WD3200AAK :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: Ma u penis svi ovi noviji fudbali, treba njima nova ideja i da osmisle nesto sto ce stvarno doneti realniju igru i ostalo u fudbalima. Davno nisam doziveo nesto poput onoga kad je izasao PES6 ili PES4. Treba im nesto novo i to je to. Videcemo sta ce biti sa 2012-icom, ali iskreno malo ocekujem.. :: :: :: :: :: ::
ma oni poprave jedno ali ostane jos dosta propusta koje nadjem u toku igranja bilo kog od ova 2 fudbala :)
Kao sto sam provalio u NBA 2010(ili 2009 ne secam se tachno:) da imaju propust u odbrani kad treba da odigraju zonu(imam i klip u kom se vidi sta i kako:)
Sto znachi takve propuste koje otvaraju priliku za gol ili kvare akciju napad-odbrana treba eliministai, ali jbg, onda bi fudbali izlazili na 2 ili 3 godine, i onda bi MOZDA sve to otklonili :)
:: Pa ako im je za verovati onda ce popraviti i AI.. :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: i malo da bude pametniji AI, bolje da se krecu, rasporedjuju i ostalo sto fali lepsoj i boljoj igri da bude...... :: :: :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: WD3200AAK :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: :: :: Ma u penis svi ovi noviji fudbali, treba njima nova ideja i da osmisle nesto sto ce stvarno doneti realniju igru i ostalo u fudbalima. Davno nisam doziveo nesto poput onoga kad je izasao PES6 ili PES4. Treba im nesto novo i to je to. Videcemo sta ce biti sa 2012-icom, ali iskreno malo ocekujem.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ne treba se nadati previse. Daj Boze da nas prijatno iznenade, ali mislim da su oni TOLIKI lazovi da to nema nigde. Ako ste pratili pesfan, tamo ne sme da se zucne protiv necega, to su bezobrazno resili tako sto su stavili jednu temu za monovanje satro. Fora je kao, ajde ludaci ispraznite se tamo, znaci tako jadno i glupo da nema nigde. Uopste mi nije zao sto prave glupe i dosadne fudbale, sami su krivi! Ta poboljsanja su tako mucna i tacno poprave jednu stvar, drugo pokvare, to se vrti u krug. Treba da naprave igriv fudbal, kao sto je bila 2006-ca, ili nesto skroz novo, ali da je opusteno. Lepo su ljudi primetili, da su tim pokusajima da naprave fudbal realnim i nepredvidivim, ustvari isekli poentu fudbala, pa je ostao samo paradoks... Steta, ali zato ga nisam ni igrao puno i resen problem...
Ma daj bre koja crna popravka AI... Ja sam se vratio na PES 2010, mrzelo me da skidam one nize posto sam ove doneo iz BGD...
Kad smo vec kod AI u BAL (na pro nivou) ne mogu da zamislim da moj igrac ako je on jedno dva metra od lopte pridje i pokupi niciju ali zato protivnik doleti iz Vranja i pokupi loptu. Prilikom deganziranja lopta uvek ali doslovno uvek pripadne protivniku sem kad se ja sam ne umesam da nesto pokusam... ali je to tesko posto sam izabrao da igram krilo a lopta dosta puta ide na suprotnu stranu... Kad suprotno krilo krene u prodor obavezno se zaglavi i ne moze da centrira... uvek mu uzmu loptu... kad moji centarfori krenu da vuku loptu protivnici ih pociste i nema prekrsaja... a ja kad uletim klizeci obavezno crveni... A ti prekrsaji gde dva tri odbrambena prosto pokose moje igrace ili mene bez sudijskog zvizduka a svaki moj start je ili prekrsaj za zuti ili crveni me prosto dovode do ocaja... Onda takticke izmene vodimo 2:0 a trener izvuce napolje sve najbolje igrace pa od 70tog minuta popijemo bar tri gola...
Recimo lagano dobijem prvog konkurenta u prvenstvu a onda me poslednje plasirani tim odere sa 3:0...
Ma sta vise reci za AI...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Pa ako im je za verovati onda ce popraviti i AI.. :: :: :: AthlonII x4 64 :: MSI 770-C4 :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: Gainward HD4850 G :: LC6650GP3 V2. :: :: :: :: :: i malo da bude pametniji AI, bolje da se krecu, rasporedjuju i ostalo sto fali lepsoj i boljoj igri da bude...... :: :: :: :: :: :: :: :: Intel q8200 2.3GH :: :: Gigabyte GA-ep35-ds3 :: :: Kingston HyperX 2x1GB DDR2 800+Elixir 1GB 800MH :: :: WD3200AAK :: :: Sapphire Vapor-X HD 5770 1GB GDDR5 :: :: OCZ MXS-PRO 600 :: :: Windows 7 RTM 7600 SP1 32-bit :: :: :: :: :: Ma u penis svi ovi noviji fudbali, treba njima nova ideja i da osmisle nesto sto ce stvarno doneti realniju igru i ostalo u fudbalima. Davno nisam doziveo nesto poput onoga kad je izasao PES6 ili PES4. Treba im nesto novo i to je to. Videcemo sta ce biti sa 2012-icom, ali iskreno malo ocekujem.. :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Probao sam sve iz PES serije od 04 i evo dan danas igram PES 5! Ubedljivo je najbolji! Modifikovao sam igrace,ubacio nove (Bejli,Krasic,Jovanovic, Pato i ostali), ocesnio sam igrace kao u PES 2011, namestio timove (oba Manchestera,Celzi, Barsu, Real, Bajern, Inter, Milan, Liverpul..sve ove malo jache).. I kad se sastanemo bude bas super!
E to je fudbal, a ne ovo danas (uzmem igraca i obidjem pola ekipe), glupost.
Inace sam poceo od neprevazidjene FIFA 2001, pa sam se prebacio na PES jer je to medju poslednjim FIFA izdanjima koja je bila pravi fudbal.
Cekam i nadamo se boljem-FUDBALU!
POZDRAV PESOHOLICHARIMA! :-)
Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
Probao sam sve iz PES serije od 04 i evo dan danas igram PES 5! Ubedljivo je najbolji! Modifikovao sam igrace,ubacio nove (Bejli,Krasic,Jovanovic, Pato i ostali), ocesnio sam igrace kao u PES 2011, namestio timove (oba Manchestera,Celzi, Barsu, Real, Bajern, Inter, Milan, Liverpul..sve ove malo jache).. I kad se sastanemo bude bas super!
E to je fudbal, a ne ovo danas (uzmem igraca i obidjem pola ekipe), glupost.
Inace sam poceo od neprevazidjene FIFA 2001, pa sam se prebacio na PES jer je to medju poslednjim FIFA izdanjima koja je bila pravi fudbal.
Cekam i nadamo se boljem-FUDBALU!
POZDRAV PESOHOLICHARIMA! :-) Nije bogat onaj koji ima mnogo, vec onaj kome treba malo!
U Pes 11 sam npr sa Ivanom Obradovicem koji je levak iz mesta prebacio ceo teren. Ti bagovi sa sutem da se izbace i novi komentator. Fifu igram od malena i ostajem pri njoj! __________ Princ Tagoe Danza Kuduro
Uvek kad izadje neki novi nerviras se jer mislis da je predhodni bolji ali vremenom shvatis da gresis, kad igras malo duze recimo 2011 pa se vratis na 2010 shvatis koliko je realniji 2011,a sto se tice fife smesna je u poredjenju sa pes-om, ljudi koji vole da se igraju futbala na konzoli ili pc-u shvatice o cemu pricam!
JAKO BITNO :) sto se tice komentatora prebcite na italijana neuporedivo je bolji od dosadnog engleza
Vala bas, i ja sam primetio istu stvar. 2011 mi je dosta realniji, ne svodi se sve na trcanje levo desno gore dole ko u pakmenu.
:: Uvek kad izadje neki novi nerviras se jer mislis da je predhodni bolji ali vremenom shvatis da gresis, kad igras malo duze recimo 2011 pa se vratis na 2010 shvatis koliko je realniji 2011,a sto se tice fife smesna je u poredjenju sa pes-om, ljudi koji vole da se igraju futbala na konzoli ili pc-u shvatice o cemu pricam :: :: JAKO BITNO :) sto se tice komentatora prebcite na italijana neuporedivo je bolji od dosadnog engleza
pises bzvz, ova fifa 11 je super odradjena, od driblinga, od dobacivanja, suteva, komentator je ok, cela igra je zanimljiva, i opste nema veze sa proslim fifama, jer je takva sa konzole prebacena za PC, pes 11 i 10 su isti igrao sam ih i ne svidja mi se flow u igri. Ali opet se vrtimo oko iste teme, ko voli pes volece i dalje, ko voli fifu volece je i dalje, i ako sledeca fifa 12 bude kao 11 to ce biti super, samo da otklone tupave bagove i to je to......
:: Uvek kad izadje neki novi nerviras se jer mislis da je predhodni bolji ali vremenom shvatis da gresis, kad igras malo duze recimo 2011 pa se vratis na 2010 shvatis koliko je realniji 2011,a sto se tice fife smesna je u poredjenju sa pes-om, ljudi koji vole da se igraju futbala na konzoli ili pc-u shvatice o cemu pricam :: :: JAKO BITNO :) sto se tice komentatora prebcite na italijana neuporedivo je bolji od dosadnog engleza
PES je fudbal za mazohiste... Mislim da onaj kome moze biti lepo kad vrhunski spic 9/10 100%-tnih sansi promasi, kad nema sanse da das gol iz daljine, kad centarsut ide previde sporo...moze biti samo covek koji uzva da se nervira i da pati
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.