...ne znam zasto, ali me stalno izbacuje iz igre! Odvozao sam samo jednu trku i kad krenem drugu, samo izadje?! Imam reloaded verziju, Win7 x64 i nove 11.5 drivere! p.s. nije hteo ni sa 11.3...:/ Je l zna neko sta bi moglo da bude?
Nista ne brini cekaj nove lekove i verovatno ce da radi...
nesto slicno se desavalo sa Damnation, predjes pola prvog nivoa (ono upoznavanje sa komandama i tako do) onda skocis na neki kabel da se spustis dole u kanjon kad ono mace...
Ostanes da visis ko blesavko posle sexa...
I visis, visis, visis...
Sve u svemu visili smo svi od reda tako dok nismo poskidali adekvatne lekice firme `NAPUNJENI` posle toga smo mogli da nastavimo igru.
Takodje se desavalo sa u AC dodjes do pola igre i tu se zaglavis i nema dalje...
Cuveni FarCry dodjes do preko pola kad te tamo saceka nemogucnost nastavljanja igre sa te tacke nego te stalno vraca na pocetak nivoa...
Sta ces zivot je takav... nekad ti sve ide bez problema a nekad malo zeza...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: ...ne znam zasto, ali me stalno izbacuje iz igre! Odvozao sam samo jednu trku i kad krenem drugu, samo izadje?! Imam reloaded verziju, Win7 x64 i nove 11.5 drivere! p.s. nije hteo ni sa 11.3...:/ Je l zna neko sta bi moglo da bude? ::
bez problema....jedino mi je catalyst 10.10 jer sam imao problema sa novijim verzijama...nije hteo ni sistem da digne... Fiat iustitia, et pereat mundus
ja sam presao igru mislim sa RELOADED verzijom, xp x64, uzasno je bagovita i nije izlazio patch nikakav
:: ...ne znam zasto, ali me stalno izbacuje iz igre! Odvozao sam samo jednu trku i kad krenem drugu, samo izadje?! Imam reloaded verziju, Win7 x64 i nove 11.5 drivere! p.s. nije hteo ni sa 11.3...:/ Je l zna neko sta bi moglo da bude? ::
:: ja sam presao igru mislim sa RELOADED verzijom, xp x64, uzasno je bagovita i nije izlazio patch nikaka :: :: :: :: ...ne znam zasto, ali me stalno izbacuje iz igre! Odvozao sam samo jednu trku i kad krenem drugu, samo izadje?! Imam reloaded verziju, Win7 x64 i nove 11.5 drivere! p.s. nije hteo ni sa 11.3...:/ Je l zna neko sta bi moglo da bude? :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647021. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.