pozdrav! instalirao sam igru,izlecio je lekicem.skidrow verzija,novi drajveri,sve updateovano,sve sam pokusao i nece da radi...jednostavno izlece na desktop kako je startujem...kao otvori neku sliku,ucitava i onda izleti na desktop...? jel` ima neko resenje? hvala
Ja sam napravio spisak Original igrica i svakog meseca cu kupovati 3 igre. -Crysis 899 din -Crysis Warhead 1400 din -Just Cause 2 730 din -Kane and Lynch 730 din - Kane Lynch Two Dogs kada padne cena malo 2100 je sada -Tomb Rider Anniversary 620 din -Tomb Rider Legend 620 din -Tomb Rider UnderWorld 1400 din -Assassins Creed 832 din -Assassins Creed 2 cekam da pojeftini
To se do pocetka leta mora imati SVEEEEE. Jebem ti ovo cuvanje omiljenih igara na Externom. Hocu lepo disk i da mogu da skinem sve petcheve bez cracka. Ove igrice nisu gluposti. Ovo su sve prave igre. I sve ce to biti uvek instalirano na onom SATA III od 500GB kada budem kupio a na ovom drugom ovako igre koje raspakujem i koje nisu originali.
I naravno Dead Space oba dela.
M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje, Ko predlozi MSI nek mi k... glodje!
Ok. Evo prepravljam to. Ali video sam u Microsistems 250din Crysis. Jel to greska neka ili nije??? Just Cause 2 je prava igra za celo leto za igranje. Ja sam je celu presao i do zadnjeg sela zavrsio sve 100% ali naravno nisam nasao sve zaturene one delove iako sam odavno vec svaki komad oruzija upgrejdovao do kraja i svako vozilo. Ali mi je ostalo oko 98% da sam presao. Ono ja mislim niko nije zavrsio 100%. Samo da odnesem grafiku na reklamaciju i sve super inace ovako u toku dana zaboravim na to i onda sam raspolozen i kao da mi nesto non stop visi nad glavom neko zlo koje mi neda da se opustim i onda se samo setim grafikaaa, o neee. I svaki dan odlazem, odlazem.Moram zdravstvenu da produzim pa cu istog dana to da uradim. Ne znam gde je ta ulica Mike ALasa sta je to zgrada, Trzni centar, naci cu jegbiga.
Samo to da se sredi i da updejtujemo komp dalje. Tj upgrade. Ovako mi se ne mili nista da kupim.
M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje, Ko predlozi MSI nek mi k... glodje!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.