Igra mi se nesto u fazonu resident evil 4-5, dead space 1-2, sve sam presao po nekoliko puta pa mi treba nesto novo. moze i malo starija igra da bude tipa 2009,2010, ali ne matorije od toga. Svaki predlog ce mi koristiti :) hvala i pozz
:: :: Igra mi se nesto u fazonu resident evil 4-5, dead space 1-2, sve sam presao po nekoliko puta pa mi treba nesto novo. moze i malo starija igra da bude tipa 2009,2010, ali ne matorije od toga. Svaki predlog ce mi koristiti :) hvala i pozz
Meni je bilo zeznuto kretanje i kamera,nisam se lepo izrazio. Nisam navikao na tu kameru,pucanje,brod ljuja,jedva ides pravo.
:: Nigde nisam rekao da je kretanje i kamera zeznuta :: :: Gde je problem sa kamerom i kretanjem :: :: AMD Phenom II x6 105 :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH :: 470 gtx gigabyte :: MSI 760 GM-E5 :: Chieftec Drago :: LC power 600 :: CpuCooler:Titan Vanesa :: :: :: Cold fear je super igrica,samo je zeznuto sto kaze Dexter kretanje,kamera :: :: :: ::
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II WD640GB CAVIAR BLACK 32MB NZXT LEXA S NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850
:: Što ne bi bila u komadu, nije igrala s njom odbojku na plaži.Planiram da je bacim pod fen ko i 8500gt, videćemo šta biva :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: :: :: Sta planiras sa onom grafikom , il je donela bar celu u komadu? : :: :: ::
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: Nesto smo se posvadjali taman kad je isla za BG , reko aj da proverim da je grafika ostala cela : :: :: Sa njom pod fen a isto a? :: Mozda i dodje do gtx 460 preformansi ako je dobro podgrejes? : ::
Cold Fear je djavolski star. Ono je znaci prve takve igre. Resident Evil 3 fazon. A Silent Hill nikada nisam probao. Koji deo je zadnji tu i vredi igrati.
M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje, Ko predlozi MSI nek mi k... glodje!
p.s. silent hill nema VEZE SA VEZOM sa residentom ili dead space-om. Hvala svima na predlozima. Ako se neko seti jos neceg takvog. Bilo sta u fazonu parrot view pucacina ili tako nesto :)
:: Možda zato što je smaraš da ti glumi kurira? :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: Nesto smo se posvadjali taman kad je isla za BG , reko aj da proverim da je grafika ostala cela : :: :: :: :: Sa njom pod fen a isto a? :: :: Mozda i dodje do gtx 460 preformansi ako je dobro podgrejes? : :: :: ::
Igra je starija pa je bilo raznih problema sa crnom slikom ali se cuje zvuk ,
kod mene konkretno je bio fazon kad se instalira i prvi put startuje radi normalno , ali sledeci put izbacuje neki error i ne moze da se startuje opet, nego izvadis save game , reinstal i odigras opet - prvi put :)
:: :: :: Probacu Cold fear, ako kazete da valja : :: :: p.s. silent hill nema VEZE SA VEZOM sa residentom ili dead space-om :: Hvala svima na predlozima. Ako se neko seti jos neceg takvog. Bilo sta u fazonu parrot view pucacina ili tako nesto : ::
Bravo mozgu. Zadnji deo samo vredi igrati, a to što se priča rasteže od 1999-te godine i prvog dela na PSX-u koji je ako ne i najbolji to nema veze... Pa nije ti to FIFA u tri lepe... __________________ Scourge of PCBerza
:: Cold Fear je djavolski star. Ono je znaci prve takve igre. Resident Evil 3 fazon. :: A Silent Hill nikada nisam probao. Koji deo je zadnji tu i vredi igrati :: :: :: :: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje :: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje :: ::
Resident evil 3 , 2 i 1 sa code veronicom i outbrake serijalom su na isti fazon. Dakle nema veze trojka sa cold fear-om.
Cold fear je u fazonu resident 4-5, tj oni su po njemu i radjeni jer je igra starija a pokrali su i pricu. A daum ti lepo kaze, konju re1 je ako ne i najbolji re.
Po meni kao fanu re serijala najbolji resident je resident evil directors cut- prvi deo
Remake na wii i game cube-u keca su dobri ali suvise laki , nije directors cut verzija remake-a
Ta teorija samo poslednje delove treba igrati je debilna koliko i ti sam, ne trpaj se tamo gde se ne razumes...
:: Cold Fear je djavolski star. Ono je znaci prve takve igre. Resident Evil 3 fazon. :: A Silent Hill nikada nisam probao. Koji deo je zadnji tu i vredi igrati :: :: :: :: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje :: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje :: ::
:: Hehe, fen jebe pa rastura, evo je još jedna ko nova :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: Sa njom pod fen a isto a? :: :: ::
Imate Dark Sector , Time Shift. Ima onda ona jos jedna slicna kao Dark Sector ne mogu da se setim. Dark Void. Thief Deadly Shadows, Rogue Trooper. Ima ona igra samo za PS3 na U....... jedna rec igra je mnogo dobra kako sam video. Ali nema za PC.
Da imate ona riba sto se drogira morfijumom i ide i kolje Naciste, sunja se davi, puca. Jao kako se zove igra, dobra je grafika nije stara igra. Znam da ima tu inekciju morfina kada krne sebi onda ih sve uspori da bi pobila. VELVET ASSASSIN.
Mass Effect mi je losa igra, neka oruzija sacuvaj boze, ne znas ni sta je zasta, dok provalim prodje me volja za igrom. Mrzim takve igre.
M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje, Ko predlozi MSI nek mi k... glodje!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.