Taj singleplay je isti kao u svakoj MP igri, samo da je probaš. Igra je striktno MP, i shodno tome, slično kao Left4Dead2, nije ništa specijalno u singleplayu, dok je MP totalno druga priča... __________________ Scourge of PCBerza
:: imam 2 pitanja. :: 1.nwrmind,procitao sad da je i single player... : :: 2.Te linkove sto imas,jel su sa crack-om ili ne?(posto sam ja vec skinuo Brink DL :: :: ::
Moze meni MU linkovi na mail. Jos jedna molbica. Moze i linkovi za Aliens vs predator, ako neko ima proverenu igru. Hvala.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Pa odes na rlslog.net i tu gledas sta je izaslo na trziste.
:: neXus2000 brz si kao struja :: kako sta izadje odmah kaci :: svaka cas :: :: elem, imam linkove sa filesonic i fileserve, pa ako nekom treba neka pis :: (Size: 5.07 GB cisto da se zna :: :: :: http://bit.ly/mx7ZPJ ::
Skinuo sam igricu,instalirao....igrao malo,pa ubacio patch onaj sto ima da se skine,kao neki fix?!Naravo,zeznem se pa prvo obrisem igru,posto je patch nije kao update,nego mora opet da se instalira igra.....Odradim patchovanje i mosa..Nece demon(ni alcohol) da mi pokrenu instalaciju?Sad skidam opet i ne planiram da patchujem igru!
:: Skinuo sam igricu,instalirao....igrao malo,pa ubacio patch onaj sto ima da se skine,kao neki fix?!Naravo,zeznem se pa prvo obrisem igru,posto je patch nije kao update,nego mora opet da se instalira igra.....Odradim patchovanje i mosa..Nece demon(ni alcohol) da mi pokrenu instalaciju?Sad skidam opet i ne planiram da patchujem igru
E zamrsio si ga ko prorokovu bradu, nije mi jasno kako si mislio da ti apdejtuje igru ako nije instalirana.
Mudrolejmon: *** imaš igru instaliranu 1. Pokreneš apdejt 2. Prekopiraš novi krek ... to je to
Setup verovatno neće da ti pokrene jer je u demonu disk već ubačen
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: Skinuo sam igricu,instalirao....igrao malo,pa ubacio patch onaj sto ima da se skine,kao neki fix?!Naravo,zeznem se pa prvo obrisem igru,posto je patch nije kao update,nego mora opet da se instalira igra.....Odradim patchovanje i mosa..Nece demon(ni alcohol) da mi pokrenu instalaciju?Sad skidam opet i ne planiram da patchujem igru :: :: ::
Bačeni. Još su online al ne znam kako će danas da idu, probaj.
Igra inače nije bog zna šta da je igraš sam, da može multi preko na neku lopovsku kombinaciju verovatno bi bilo zanimljivije. Čini mi se da sam video negde da može preko tunngle u kombinaciji s još nekim programčićima... nažalost nije toliko dobra ni da bi se cimao ni da bi je platio.
Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno.
:: Bačeni :: Još su online al ne znam kako će danas da idu, probaj :: :: Igra inače nije bog zna šta da je igraš sam, da može multi preko na neku lopovsku kombinaciju verovatno bi bilo zanimljivije. Čini mi se da sam video negde da može preko tunngle u kombinaciji s još nekim programčićima... nažalost nije toliko dobra ni da bi se cimao ni da bi je platio :: :: Ko se u kolu posere, pre ili kasnije ugazi u sopstveno govno. :: :: :: Raicu, može na mail da mi baciš linkove :: :: :: :: ::
Da li je moguce da nema jos nijedne dobre igrice u 2011 osim assasins creed brotherhood mada i to je nesto zbrzano i Dead Space 2 cekam DIRT 3 ako i to bude sranje poslednja nada je fear 3 :)
:: Da li je moguce da nema jos nijedne dobre igrice u 2011 osim assasins creed brotherhood mada i to je nesto zbrzano i Dead Space 2 cekam DIRT 3 ako i to bude sranje poslednja nada je fear 3 : :: :: ::
neka mi neko pusti linkove za Bulletstorm (MU, rapid ili torent) na mail. Hvala
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.