UUUUUU moj omiljeni izgled, 3d person sa nemamanima koliko vidim i ovozemaljskim oruzijem. Do jaja. Jel to neki nastavak sta je to. Mada sada igram Dead Space 2 jos nisam presao a iigram i Wolfenstein 2 i trazim Gold, Intel i Tome se mora naci, svuda i preci i na najtezi sto znaci jos jednom. Skidam i Homefront. Ako neko zna kakav je... Vredi li nesto???
M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje, Ko predlozi MSI nek mi k... glodje!
Homefront je trash. Mislim ono, moze da se odigra, ali, meni je nekako zapao posle odigranog crysis 2, tako da mi je jako los utisak ostavio, ima gomila nelogicnosti u igri, u pitanju je hodnik shooter, nista specijalno.
:: UUUUUU moj omiljeni izgled, 3d person sa nemamanima koliko vidim i ovozemaljskim oruzijem. Do jaja. Jel to neki nastavak sta je to. :: Mada sada igram Dead Space 2 jos nisam presao a iigram i Wolfenstein 2 i trazim Gold, Intel i Tome se mora naci, svuda i preci i na najtezi sto znaci jos jednom :: Skidam i Homefront. Ako neko zna kakav je... Vredi li nesto?? :: :: :: :: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje :: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje :: ::
evo sad probao pa ... onako, sto bi rekli solidno mada nista epohalno najvise mi lici na Tomb Raider, kamera se okrece sa sviju strana, ima slicne pokrete (skakanje u stranu, penjaje i ostalo (jedino sto nema bich i prangije - makar na pocetku) :) sta znam, ako nema nista drugo moze da se igra da se ubije vreme sto kaze @TheBear voda lepo izdleda :) eto, ukratko
Tek danas skinuo na poslu. Nisam jos instalirao, verovatno cu sutra. A posto i ja vidim da je a`la TR, pa moze i da posluzi. Ionako gameplay svih mogucih igara stotinama godina se nije menjao. Osim par koje su donele nesto `novo`.
A jbno nikako da izadje Beyond Good and Evil 2. E to je vec dobra igra :)
I sta bi sa ovim `glitchom` sto je napravio crtice u naslovu teme?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.